Įkraunama...
Įkraunama...

"Užknisantys" buities darbai

QUOTE(milabra @ 2005 06 17, 23:26)
O draudimas? Ar pati įkalei?
Sunku čia ką bepatarti... be pinigų nelabai prasisuksi. nebent kadrą šrote įsitaisytum  mirksiukas.gif Kapotą gal lyginyi užteks, ar jau tiek, kad visai į šipulius suvarei?
Stiklui tai atsidėk, nepagailėk naujo....nes tie pabaudoti bededant gali suskilti.
laikykis, siaubas, kai mašiniuko nebėra....

Turiu cia prisirankiojusi visokiu srotu telefonu, bet kolkas atsimusu kaip i siena, nieks niekur neskuba sad.gif o ir stiklo paieskos turbut uzsites...Jeigu butu ziema tai dar ne taip sirdi skaudetu.. bet juk vasara, tiek daug turejau planu..o be masinytes ne is vietos cry.gif cry.gif viskas zlugo! O del draudimo, tai nuo tokiu ivykiu nebuvau apsidraudusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wandene @ 2005 06 18, 12:10)
Turiu cia prisirankiojusi visokiu srotu telefonu, bet kolkas atsimusu kaip i siena, nieks niekur neskuba sad.gif o ir stiklo paieskos turbut uzsites...Jeigu butu ziema tai dar ne taip sirdi skaudetu.. bet juk vasara, tiek daug turejau planu..o be masinytes ne is vietos cry.gif  cry.gif viskas zlugo! O del draudimo, tai nuo tokiu ivykiu nebuvau apsidraudusi g.gif

tu Kaune? Turiu čia keletą savų šrotų... kitą savaitę paklausčiau. Kokia mašina, kokia detalė, kokia spalva.. bendrai spalvos neatitaikysi. Pirk Noriu ir žiūrėk, gal kas tavo mašiną dalimis parduoda. Ir kai skambini, neverkšlenk, o drėbk be jokių "Laba diena, gal galėčiau...." Po alio iš karto žemu balsu - Audi 80, 1989, sedanas, priekinį kairį sparną. Viskas, daugiau nereikia nei žodžio. Nei ačiū, nei prašom...kitaip jie nesiskaito. Jei ką murma, bambėk Aišku aišku. Gerai, aišku ir dedi ragelį. Jei pradeda bambėti, kad reikia žiūrėti, tai sakyk Laukiu, pažiūrėk. Jokių ten sutikimų važiuoti, nes tavo mašina sudaužyta, o jo darbas parduoti.
Šrotas specifinė sritis, ten mandagybių nereikia, nes jau ten liaudis dirba....baisiau už dėdės Vyckos garažo "servisą" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2005 06 18, 14:51)
tu Kaune? Turiu čia keletą savų šrotų... kitą savaitę paklausčiau. Kokia mašina, kokia detalė, kokia spalva.. bendrai spalvos neatitaikysi. Pirk Noriu ir žiūrėk, gal kas tavo mašiną dalimis parduoda. Ir kai skambini, neverkšlenk, o drėbk be jokių "Laba diena, gal galėčiau...."  Po alio iš karto žemu balsu - Audi 80, 1989, sedanas, priekinį kairį sparną. Viskas, daugiau nereikia nei žodžio. Nei ačiū, nei prašom...kitaip jie nesiskaito. Jei ką murma, bambėk Aišku aišku. Gerai, aišku ir dedi ragelį. Jei pradeda bambėti, kad reikia žiūrėti, tai sakyk Laukiu, pažiūrėk. Jokių ten sutikimų važiuoti, nes tavo mašina sudaužyta, o jo darbas parduoti.
Šrotas specifinė sritis, ten mandagybių nereikia, nes jau ten liaudis dirba....baisiau už dėdės Vyckos garažo "servisą"  doh.gif

Ne milabra, as nesu kauniete.Uz patarimus aciu, jau ir pati isitikinau, kad tik taip reikia su jais bendrauti.Labai tikiuosi, kad po kokiu triju savaiciu vel turesiu masinyte ax.gif
Atsakyti
Kadangi aš kaip ir iš kaimo ir šiaip gyvenimas nelepina, tai pjaunu, sėju, akėju, tapetuoju, plyteles kloju, santechniką susitaisau..nesėdžiu akim nemirksiu laukdama, kad gal koks pensininkas padės.
Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 21, 08:11)
Kadangi aš kaip ir iš kaimo ir šiaip gyvenimas nelepina, tai pjaunu, sėju, akėju, tapetuoju, plyteles kloju, santechniką susitaisau..nesėdžiu akim nemirksiu laukdama, kad gal koks pensininkas padės.

Nu geras thumbup.gif
Aš su žoliapjove ir su elektriniu dalgiu tai moku, bet su paprastu tai doh.gif
neseniai bajeris buvo - mano kaimynai mane paskundė į seniūniją(irgi gyvenu kaip ir kaime)kad pas mane sodas nenušienautas doh.gif O aš kaip sakant dirbau mokiausi, šviesios dienos nemačiau tongue.gif Tai jiems ko gero siutas toks užėjo -varinėja, namie nebūna, neblogai gyvena smile.gif Tai ir paskambino. Būna tokių žmonių, kuriuos ištisai kažkoks kirminas graužia, jeigu tik geriau sekasi, tuoj pradeda pavydėt ir kenkt. O kad aš tuo metu prisėst neturėjau kada, kai jie prieš teliką galbūt išsidrėbę guli, tai tai aišku nesvarbu tongue.gif
Atsakyti
Palaukit palaukit notworthy.gif ,kur užsirašyt aš sąraše antra,man dvi sienas apšiltint ir gipso kartonu išklot nail.gif ,tik ryt išvažiuoju atostogaut thumb_yello.gif ,bet kai grįšiu iš atostogų ... tik nedinkit smile.gif wink.gif
Atsakyti
pagaliau suradau gerą meistrelį visokiems vyriškiems darbams namuose padaryti. jei kam reikės jo telefono nr, rašykit až 4u.gif
Atsakyti
blink.gif Ir man meistro reikia unsure.gif
Reiktu sienas pagrazinti, plyteles isploti, grindis sudeti.....ir prie pietu lituku prideciau smile.gif
Atsakyti
O man vis nesiseka baigti remonta... sad.gif
Atsakyti
reikia meistro sutaisyt stiprintuvui, radijui, Kaune. o gal galit rekomenduot taisyklą?
dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielos mamytės 4u.gif
Norėčiau jūsų paprašyti sudalyvauti apklausoje "Ar yra poreikis smulkių statybos ir remonto darbų paslaugoms?" http://www.apklausa....m.php?form=9397 Ji labai atitinka šio forumo temą ax.gif Tai tikrai nesugaiš daug jūsų brangaus laiko mirksiukas.gif
Iš anksto dėkoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 01 19, 13:13)
taip,SVETIMAI moteriai tai jie visada pasiruose padeti,bet kai kalba pasisuka link SAVO namu - tas pasiryzimas kazkaip isgaruoja  console.gif

Pritariu
Atsakyti