Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

Prisipazinsiu buvau siek tiek ja apleidus biggrin.gif biggrin.gif valgiau kas pasliudavo po ranka smile.gif bet spio lotuliukas.gif nuo ryt griztu po Kalifornijos saule i pacia geriausia pakrante. Si dieta lb gera tuo jog nuo jos kg neataugineja. Valgant normaliai svoris graziai lieka savo vietoje , nedideja ir nera tokio edrumo kaip po kitu dietu. Tad super mergina Let's start smile.gif o tavo drauge nuo kokio svorio mazdaug ta 14 kg nukrate?
Atsakyti
QUOTE(super_mergina @ 2010 01 27, 20:39)
tai mes ja galim greit atgaivinti  thumbup.gif
tuoj uzkresiu laikytis sitos dietos  bigsmile.gif  as nebereikalo ta knyga nugvelbiau is draugutes... ji pagal toje knygoje aprasytus principus nusikrate nuo saves 14nepageidaujamu kilogramu.... norit paklausti per kiek laiko? per 2menesius!!!  blink.gif

o as turiu labai apibrezta tiksla - iki Sv. Velyku numesti >10kg
pirma, nes prasides tikras pavasaris! ! ploja.gif
antra, per sventes sulauksiu griztant vaikino... flirt.gif gal pasipirs, kai pamatys (jei sukudesiu biggrin.gif) kokia gazele turi, nes seniai jau laikas g.gif (pirstis ) rolleyes.gif

taigi mergaites ir nemergaites pasistenkime ir pavasari sutikime lieknos ir grakscios it gazeles flirt.gif sunglasses2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 27, 20:47)
Prisipazinsiu buvau siek tiek ja apleidus  biggrin.gif  biggrin.gif  valgiau kas pasliudavo po ranka  smile.gif  bet spio  lotuliukas.gif  nuo ryt griztu po Kalifornijos saule i pacia geriausia pakrante. Si dieta lb gera tuo jog nuo jos kg neataugineja. Valgant normaliai svoris graziai lieka savo vietoje , nedideja ir nera tokio edrumo kaip po kitu dietu. Tad super mergina Let's start  smile.gif  o tavo drauge nuo kokio svorio mazdaug ta 14 kg nukrate?

PEDUTESS drinks_cheers.gif jau issiemiau vistienos rytojui biggrin.gif
o tu kiek laiko buvai isislaikiusi su sia dieta ir kiek numetei?
na ji nebuvo laabai stora, ji buvo tokia tik putli, graziai apvali, bet dabar.... ji graziai liekna... as galiu tiesiai sviesiai dabar ja vadinti LIEKNA. ji sake sveria dabar 55-57kg. su kazkur 170ugiu.... bigsmile.gif pavydas ima... doh.gif baltas pavydas smile.gif
Atsakyti
As buvau issilaikiusi 5 sav. biggrin.gif ir nukrito 8 kg . Si dieta dar gera tuo ,kad ne tik svori mazina ,bet ir smagenis nuo tu visu "ko nors skaunaus" gydo biggrin.gif 2010 velykos balandzio 4-aja tad turemi 9 savaites thumbup.gif iki ju as taipogi bent 10 kg noriu nukratyt . Ne noriu , bet ir nukratysiu , svarbiausia labai noreti ,nes kuomet nori viskas imanoma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 27, 21:26)
As buvau issilaikiusi 5 sav.  biggrin.gif  ir nukrito 8 kg . Si dieta dar gera tuo ,kad ne tik svori mazina ,bet ir smagenis nuo tu visu "ko nors skaunaus" gydo  biggrin.gif  2010 velykos balandzio 4-aja tad turemi 9 savaites  thumbup.gif  iki ju as taipogi bent 10 kg noriu nukratyt . Ne noriu , bet ir nukratysiu , svarbiausia labai noreti  ,nes kuomet nori viskas imanoma  drinks_cheers.gif

oho! saunuole drinks_cheers.gif o tu planuoji ka valgysi? ar tiesiog ziuri ka ta diena turi ar gamini?
as tai galvoju reikia man I etapa kazkaip labai kontroliuoti, gal tiesiog uzsirasyti, ka valgysiu kita diena, kad laikyciaus grafiko? g.gif kaip manai? smile.gif nes man tik duok truputi laisves, tai as iskart ten kur vejas pucia biggrin.gif todel galvoju tikrai valgiarasti susidaryti kaskart pora dienu i prieki ax.gif o tu pradedi nuo I?
paantrisiu tau del noro, kad reikia labai noreti ir manau dar labai svarbu tiketi tuo ka darai, tiketi savimi mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Pėdutėss,2010 01 27, 21:26]
As buvau issilaikiusi 5 sav. biggrin.gif ir nukrito 8 kg .
pamirsau paklausti ar ataugo tie kilogramai numesti???
Atsakyti
Sitas rimtasis laikymasis buvo pries kazkur 1,5 metu biggrin.gif tada gal puse metu svoris laikesi ,bet kai pradejau valgyt ir stresa malsint maistu ataugo , bet pradinio svorio niekada nepasiekiau 4u.gif as save turiu labai kontroliuoti ,nes tikrai turiu priklausomybe cukrui pvz. man lengviau visiskai nevalgyti saldumynu ,nei truputeli . Daug kas sako "nu suvalgyk kas gi nuo 1 saldanio " ,bet as save jau zinau smile.gif jei suvalgiau 1 tai bus ir 2 , 3 , 4 biggrin.gif taip pat su visokiom bulkom , duonom , bandelem. Zinau savo problema ir stengiuosi jos isvengti smile.gif Ir maista rasausi ,nes kai save kontroliuoju jauciuosi stabiliau.O valgiaradti planuoju , vis pamastau ka galeciau viena ar kita diena valgyti. Grizdama namo turiu aiskiai zinoti ka valgysiu pietums ,nes tai padeda isalkus nepamesti del skaunas kasnelio sveiko proto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pėdutėss: 27 sausio 2010 - 21:25
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 27, 23:22)
Sitas rimtasis laikymasis buvo pries kazkur 1,5 metu  biggrin.gif  tada gal puse metu svoris laikesi ,bet kai pradejau valgyt ir  stresa malsint maistu ataugo , bet pradinio svorio niekada nepasiekiau  4u.gif  as save turiu labai kontroliuoti ,nes tikrai turiu priklausomybe cukrui pvz. man lengviau visiskai nevalgyti saldumynu ,nei truputeli . Daug kas sako "nu suvalgyk kas gi nuo 1 saldanio " ,bet as save jau zinau  smile.gif  jei suvalgiau 1 tai bus ir 2 , 3 , 4  biggrin.gif  taip pat su visokiom bulkom , duonom , bandelem. Zinau savo problema ir stengiuosi jos isvengti  smile.gif Ir maista rasausi ,nes kai save kontroliuoju jauciuosi stabiliau.O valgiaradti planuoju , vis pamastau ka galeciau viena ar kita diena valgyti. Grizdama namo turiu aiskiai zinoti ka valgysiu pietums ,nes tai padeda isalkus nepamesti del skaunas kasnelio sveiko proto .

va va, mane kamuoja tokios pacios bedos doh.gif neturiu viduriuko, arba as visai nevalgysiu jokiu saldumynu ir riebaus maisto arba kai jau pradesiu, tai be jokio saiko... o kadangi tokiu dienu besaikiu budavo tikrai daugiau, tai va ir turiu rezultata... ant pilvo, sonu, ir uzpakalio doh.gif
bandysiu rasyti savo busima valgiarasti i sasiuvinuka, o cia raportuosiu, esama t.y ka suvalgiau per diena smile.gif ir labai lauksiu is taves PEDUTESS komentaru ax.gif beje ir tu rasyk, ka valgai, gal nukniauksiu koki recepteli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(super_mergina @ 2010 01 28, 09:20)
va va, mane kamuoja tokios pacios bedos  doh.gif  neturiu viduriuko, arba as visai nevalgysiu jokiu saldumynu ir riebaus maisto arba kai jau pradesiu, tai be jokio saiko...

labas rytas mergaites smile.gif kazkada laikiaus ir as sitos dietos, dabar tik pasnipineju nauju recepciuku ax.gif
saunuoles, kad pasiryzot laikytis ir turit tikslu thumbup.gif
o tokias bedas ir as turiu :}}} geriausia laikytis nuo tokiu dalyku atokiau blush2.gif vakar pasiekiau virsune doh.gif todel tikrai puiki iseitis rasytis kas yra suvalgoma.... mirksiukas.gif
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(knoti @ 2010 01 28, 10:53)
labas rytas mergaites  smile.gif  kazkada laikiaus ir as sitos dietos, dabar tik pasnipineju nauju recepciuku  ax.gif
saunuoles, kad pasiryzot laikytis ir turit tikslu  thumbup.gif
o tokias bedas ir as turiu :}}} geriausia laikytis nuo tokiu dalyku atokiau  blush2.gif vakar pasiekiau virsune  doh.gif  todel tikrai puiki iseitis rasytis kas yra suvalgoma....  mirksiukas.gif
Sekmes!

labas mirksiukas.gif knoti, nepabek ir papasakok savo ispudzius, kiek svorio numetei? kaip po dietos sekesi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka super_mergina ir knoti biggrin.gif siandien praejo mano pirmoji diena. Vaiksciojau po maxe tai pagundu pilna , bet susilaikiau bigsmile.gif na o siandieninis mano meniu : pusryciai omletas (3baltymai, 2tyniai ir visokiausiai prieskoniukai) papietauti neturejau galimybiu tad grizusi valgiau darzoviu sriubyte(kopustai,svogunai,sparagines pupeles,salieras) keptos pangasijos nedidelis gabalelis ir sauja migdolu biggrin.gif kaip tau sekas ? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 28, 23:18)
Labuka super_mergina ir  knoti  biggrin.gif  siandien praejo mano pirmoji diena. Vaiksciojau po maxe tai pagundu pilna , bet susilaikiau  bigsmile.gif  na o siandieninis mano meniu : pusryciai omletas (3baltymai, 2tyniai ir visokiausiai prieskoniukai) papietauti neturejau galimybiu tad grizusi valgiau darzoviu sriubyte(kopustai,svogunai,sparagines pupeles,salieras) keptos pangasijos nedidelis gabalelis ir sauja migdolu  biggrin.gif  kaip tau sekas ? drinks_cheers.gif

labukas, na as irgi galiu pasigirti, pirma dienele mirksiukas.gif
pusryciu nevalgiau vakar, nespejau, pietums isisviriau vistienos ir pasidariau salotu is sv. kopusto, saldytu spinatu, petrazoliu ir krapu, pakvipo pavasariu biggrin.gif o vakare suvalgiau sureli blush2.gif nelabai gerai, bet palyginus tai as saunuole biggrin.gif o siandiena pusryciams varskyte liesa su kavute, zuvyte pietums, ir vakare dar nesugalvojau rolleyes.gif
laikykimes toliau pedutes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveika biggrin.gif na man jau 2-oji dienele praejo drinks_cheers.gif pasisveriau grizusi tai jau 1,5 kg nera , kazin ka ryt ryte parodys cool.gif o meniu snd mano : pusryciams grudeta varske ir 15 migdolu ,arbata , pietums graikiskos salotos (tik buvo su citrininiu uzpilu tai jauciu gal iske tiek ten buvo meducio jame ) , bet seip visi produktai leidziami ir lblbl skanu o grizusi pabaigiau vakarykste darzoviu sriuba ir issikelpiau omelta su pievagrybiais smile.gif tai galima sakyt super_mergina puikiai cia mum einas ir kas svarbiausia nejauciu jokio potraukios blogiems produktams o kai uzlipau ant svarstykliu tai is vis apsipatenkinus likau mirksiukas.gif smagu butu ,kad ir daugiau merginu prisijunku , nes is tiesu si dieta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 01 29, 23:29)
Sveika  biggrin.gif  na man jau 2-oji dienele praejo  drinks_cheers.gif  pasisveriau grizusi tai jau 1,5 kg nera , kazin ka ryt ryte parodys  cool.gif  o meniu snd mano : pusryciams grudeta varske ir 15 migdolu ,arbata , pietums graikiskos salotos (tik buvo su citrininiu uzpilu tai jauciu gal iske tiek ten buvo meducio jame ) , bet seip visi produktai leidziami ir lblbl skanu o grizusi pabaigiau vakarykste darzoviu sriuba ir issikelpiau omelta su pievagrybiais  smile.gif  tai galima sakyt super_mergina puikiai cia mum einas ir kas svarbiausia nejauciu jokio potraukios blogiems produktams o kai uzlipau ant svarstykliu tai is vis apsipatenkinus likau  mirksiukas.gif  smagu butu ,kad ir daugiau merginu prisijunku , nes is tiesu si dieta  thumbup.gif

zinok as irgi nejauciu jokio potraukio kakza nelegalaus ''valgyt'' biggrin.gif
puikiai jauciuosi soti, bet nesisveriu dar pakentesiu rolleyes.gif
as ryt irgi kepsiu omleta su pievagrybiais, labai skanu mirksiukas.gif
nieko tuoj prisijungs, kai paskaitys kaip puikiai mums cia sekasi thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti