Kepiau pyragą su braškėm ir rabarbarais. Mano skoniui rūgštokas. Norėčiau kai prasidės sezonas juos pakeist kriaušėm, obuoliais.Tik vat braškės tada iš šaldiklio. Labai liuks muskato skonis
dera. Ir gražus ant stalo padėti. O padažiukas skystas ir man bėgo, kai pe šiltą pjoviau. Palaikiau šaldytuve ir
Minkštas, bet sultytės nebebėga.
QUOTE(crocus @ 2007 06 23, 15:53)
Kepiau pyragą su braškėm ir rabarbarais. Mano skoniui rūgštokas. Norėčiau kai prasidės sezonas juos pakeist kriaušėm, obuoliais.Tik vat braškės tada iš šaldiklio. Labai liuks muskato skonis
dera. Ir gražus ant stalo padėti. O padažiukas skystas ir man bėgo, kai pe šiltą pjoviau. Palaikiau šaldytuve ir
Minkštas, bet sultytės nebebėga.
kažkaip keista
Užtat su "tortu su braškėmis" tai beveik fiasko
vakar kepiau manų apkepą
tai kaip skanu,valgėm kaip pyragą
MB šiaip tokių dalykų nemėgsta,bet kadangi mėgsta labai manus,tai vakar beveik visą suvalgė
ir sakė,kad kepčau dažniau
Vakar dariau tortą su braškėm iš dvigubos normos, nes turiu tik gan didoką tortinę. Ale galėjau ir iš trijų daryti , nes šiandien viena pati jau pusę suvalgiau
Aišku kaip Sonatinai neišėjo-mano labai minkštas. Reikia tiesiai iš tortinės šaukštu kabint, nes atpjaut neina
Bet skanu
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 06 23, 20:16)
Užtat su "tortu su braškėmis" tai beveik fiasko
Nors dėjau visko dar truputį daugiau, bet biskvitas gavosi gana plonas. Na, aš kažkodėl įsivaizdavau, kad turėtų gautis du biskvitai maždaug tokio storio, kokie parduotuvėj būna pardavinėjami
Bet iš visos tešlos man gavosi tik vienas tokio storio. Nu ką, perpjoviau per pusę ir gavau du itin plonus biskvitus (gerai dar, kad nepersišvietė
).
Paaiskinimai gali buti du - arba Tavo torto forma zymiai didesnio skersmens nei Sonatinos, arba Tavo suvokimas apie biskvito stori skiriasi nuo kitu
QUOTE(Katu @ 2007 06 24, 21:15)
Paaiskinimai gali buti du - arba Tavo torto forma zymiai didesnio skersmens nei Sonatinos, arba Tavo suvokimas apie biskvito stori skiriasi nuo kitu 
Forma, kaip ir pas Sonatiną, 20x20 cm
Bet visgi buvo skanu, nors ir žemas labai gavosi tortas
Vakar gaminau Kalakutienos vyniotinį su sūriu
labai skanus patiekalas MB pakartojo net du kartus
Šiandien kepsiu Varškės keksą su šokolado gabaliukais, na tikiuosi pasiseks
Pilve guli kalakutienos zuikis
Laaaaaaabai skanus patiekalas. Lapnojom visi trys
o dabar renku receptukus dukrytės pirmąjam gimtadieniui
Pasirinkimas pas Sonatina - labai gausus,tikiuosi kad ir man, nelabai draugaujančiai su virtuve išeis skani šventė
Ačiū Sonatina
o dabar renku receptukus dukrytės pirmąjam gimtadieniui
Ačiū Sonatina
merginos patarkit
noriu daryt varskini tingini, ir galvoju i mase det svieziu braskiu sutrintu su cukrum, tik bijau, ar nepasidarys skystoka mase ir niekas nesukibs
visad darydavau su koncervuotaos ananasais ir persikais
QUOTE(naaringiux @ 2007 06 25, 19:41)
merginos patarkit
noriu daryt varskini tingini, ir galvoju i mase det svieziu braskiu sutrintu su cukrum, tik bijau, ar nepasidarys skystoka mase ir niekas nesukibs
visad darydavau su koncervuotaos ananasais ir persikais
O aš geriau tada dėčiau pjaustytas braškes, o ne trintas
gaminau varskine lazanija nu pasakiskas skonis ir labai paprastai ir greitai pasigamina
o braskiu ir rabarbaru pyragas skanumelis
o braskiu ir rabarbaru pyragas skanumelis
Na gaminau kaip žadėjau varškės keksą su šokolado gabaliukais, na viskas labai gražiai iškepė, tik truputį man buvo per kartu nuo šokolado gabaliukų, tai ir atsirado toks klausimas kokį šokoladą reikėjo dėti???
Aš dėjau 50 procentų juodąjį šokoladą. Ir kitą kartą tikrai darysiu tešlą iš dvigubos porcijos, o šokolado kiekio nedidinsiu. O šiaip labai skanu.








