Oi didžiausia pasaulyje tragedija.
Siūlau paskaityti moterų atsiliepimus apie neištikimybę, alkoholizmą, pavydą. Patikėk, geri antibiotikai. Neturėjai mergyt didesnių problemų. Tarkim tokia gražuolė kaip Laima Kybartienė, o ta vyras paliko. Rodos, nosikė graži, randų nematyti, ir svoris idealus...
Kompleksai, o kas jų neturi?
Tos pačios manekenės, kiek plastinių operacijų pasidarė, jos savo išvaizdoje randa problematiškų, keistinų vietų. Vadinasi protingas žmogus turi įvertinti savo pliusus ir minusu, juos pakoreguoti, vienus išryškinanti, kitus prislopinti, bet nedangstyti ir slėpti.
Ar kada pastebėjai, kai moteris suplėšo pėdkelnes, bando jas dangstyti rankinuku ar dar kuo. Tokia nenatūrali laikysena tuoj pat krenta į akis, ir aplinkiniam atsiranda noras pasižiūrėti, kas ten yra ne taip. Taigi nedangstyk pėdkelnių.
Yra toks posakis Pakaruoklio namuose apie virvę nekalbama. Jei vyras leido sau pajuokauti, gal ir grubokai, tai nereiškia, kad jis norėjo tave pašiepti, tu jam graži, be trūkumų. O draugų reakcija, manau tu hiperbolizavai. Ar tau nepasirodė, kad viso vagono keleiviai tik į tavo nosį žiūri?
Išvaizdos trūkumai. Kiekviena iš mūsų turi pliusus ir minusus.
Gilioj, gilioj jaunystei, verčiau vaikystei, buvau tikra gervė.
Aukšta, laiba, kojos nuo kaklo augo, o dar ta tarybinė uniforma, nors nusišauk, prijuostės užsegimas vos ne po pažastim. Tiesiog vaikščiojantis skriestuvas. Namuose žliumbiau, krokodilo ašarom. Tai va, mano, amžinatilsis tėtukas pasakė auksinę frazę, kurią aš sau pastoviai kartoju Tu neesi gražuolė, bet tu esi velniškai simpatiška. Išaugau, pasirodo mano minusai yra didžiausi pliusai, keistas mados skonis.
Ar tu su žmogumi bendrauji dėl jo išvaizdos, ar dėl jo vidinių savybių? Būtų juokinga bendrauti dėl dailios nosies, ar vesti moterį, kad jos ideali oda.
Vadinasi tavyje yra nuostabūs vidiniai resursai, tai neslėpk juos, duok jiems laisvę, žibėk jais, lai žmonės tave atsimena kaip šmaikščią pašnekovę, nuoširdžią mielą moterį, protingą, įžvalgų patarėją. Jei savo jėgas investuoti į išvaizdą ir gyventi tik išvaizdos dėka, anksčiau ar vėliau ateis krachas, nes žmogus sensta, o kitko apart išorės neturi.
Kiek ilgai tu gali jaustis kalta? Ar tau pačiai patinka kai tave graužia kaltės jausmas? Nemalonus dalykėlis. Kartais vyrai dėl to ir puola į meilužės glėbį, nes jaučia diskomfortą namuose. Taigi neužsižaisk savo įsižeidimu.
Aš tavo vietoj, padaryčiau vakarinę. Paplepėčiau, apie jums malonius dalykėlius, vėliau pavaišinčiau vyrą desertu. Tik kitą dieną apkabinusi vyrą pasakyčiau, kad tu jį myli ir tik jam nori būti pati gražiausia. Viskas, jokių arklo galvų, jokių priekaištų, vyras nekvailas viską supras ir tikrai nieko panašaus nekartos.
Tikiuosi mano litanija kiek tave nuramins. Svarbiausia, nenukabink nosies. Tokių, kaip mes, dauguma, o ir mūsų vyrai ne Bredai Pitai, Alenai Delonai...

Kompleksai, o kas jų neturi?

Ar kada pastebėjai, kai moteris suplėšo pėdkelnes, bando jas dangstyti rankinuku ar dar kuo. Tokia nenatūrali laikysena tuoj pat krenta į akis, ir aplinkiniam atsiranda noras pasižiūrėti, kas ten yra ne taip. Taigi nedangstyk pėdkelnių.

Yra toks posakis Pakaruoklio namuose apie virvę nekalbama. Jei vyras leido sau pajuokauti, gal ir grubokai, tai nereiškia, kad jis norėjo tave pašiepti, tu jam graži, be trūkumų. O draugų reakcija, manau tu hiperbolizavai. Ar tau nepasirodė, kad viso vagono keleiviai tik į tavo nosį žiūri?

Išvaizdos trūkumai. Kiekviena iš mūsų turi pliusus ir minusus.
Gilioj, gilioj jaunystei, verčiau vaikystei, buvau tikra gervė.

Ar tu su žmogumi bendrauji dėl jo išvaizdos, ar dėl jo vidinių savybių? Būtų juokinga bendrauti dėl dailios nosies, ar vesti moterį, kad jos ideali oda.

Vadinasi tavyje yra nuostabūs vidiniai resursai, tai neslėpk juos, duok jiems laisvę, žibėk jais, lai žmonės tave atsimena kaip šmaikščią pašnekovę, nuoširdžią mielą moterį, protingą, įžvalgų patarėją. Jei savo jėgas investuoti į išvaizdą ir gyventi tik išvaizdos dėka, anksčiau ar vėliau ateis krachas, nes žmogus sensta, o kitko apart išorės neturi.
Kiek ilgai tu gali jaustis kalta? Ar tau pačiai patinka kai tave graužia kaltės jausmas? Nemalonus dalykėlis. Kartais vyrai dėl to ir puola į meilužės glėbį, nes jaučia diskomfortą namuose. Taigi neužsižaisk savo įsižeidimu.
Aš tavo vietoj, padaryčiau vakarinę. Paplepėčiau, apie jums malonius dalykėlius, vėliau pavaišinčiau vyrą desertu. Tik kitą dieną apkabinusi vyrą pasakyčiau, kad tu jį myli ir tik jam nori būti pati gražiausia. Viskas, jokių arklo galvų, jokių priekaištų, vyras nekvailas viską supras ir tikrai nieko panašaus nekartos.
Tikiuosi mano litanija kiek tave nuramins. Svarbiausia, nenukabink nosies. Tokių, kaip mes, dauguma, o ir mūsų vyrai ne Bredai Pitai, Alenai Delonai...

nematau aš čia jokios problemos
ne mums skūstis reikia, o su vyru pašnekėt

QUOTE(Moonte @ 2007 06 13, 10:51)

karta man enant gatve nuluzo bato kulniukas, tai as paemiau abu batus i raktas ir per visa miesteli parpedinau namo basa

tikrai, Moonte atsake pilnai ir autorei ir, turbut, visiems skaitantiems/skaiciusiems sia tema....
kad is tavo zinutes ir taip aisku, kad vyras viska suprato...
o gal tu is latvijos?
o gal tu is latvijos?
QUOTE(xena @ 2007 06 16, 23:47)
kad is tavo zinutes ir taip aisku, kad vyras viska suprato...
o gal tu is latvijos?
o gal tu is latvijos?
As ir ta pati pagalvojau. o kokia prasme to zirga galva, tik tegul autore neisizeidzia, gal jai cia ir butu atsakymas,
as aisku atsiprasau , bet seniai taip juokiausi
o sita..... jei tu vyra geriausiu draugu vadini, tai manau jis zino apie situos tavo kompleksus?
ir pati rasai kad juokavot visi ir tada vyras kazka tokio tau pasake.....
nu as patarciau tau maziau kreipt demesi...pasakyti vyrui kad neissigydei ir kiek suprantu neissigydysi situ kompleksu.... ir kad jei jis gali, kad butu atsargesnis su "epitetais"
vargsas vyras

o sita..... jei tu vyra geriausiu draugu vadini, tai manau jis zino apie situos tavo kompleksus?
ir pati rasai kad juokavot visi ir tada vyras kazka tokio tau pasake.....
nu as patarciau tau maziau kreipt demesi...pasakyti vyrui kad neissigydei ir kiek suprantu neissigydysi situ kompleksu.... ir kad jei jis gali, kad butu atsargesnis su "epitetais"

vargsas vyras

Man temos pavadinimas labai juokingas
Atsiprašau. O šiaip čia tikrai nematau rimtos bėdos, juolab, kad tai nutiko tik vienintelį kartą, o ne pastoviai. jei pastebėsi, kad jis iš tiesų nori tave įžeidinėti, turi sugebėti už save pastovėti, atsikirsti kažkaip, arba juokais atgal jam ką nors pasakyti. kad ir pasakyti" 'Tavo tokie juokai ne visiems atrodo juokingi.."
Šiaip, \inau, ką reiškia girdėti apie save nesąmones ir negražius žodžius. Mano vyrelis irgi ne šventasis, kai pasako ką nors, tai taip ir pagalvoji: "Dieve, dieve, ką aš su juo veikiu...?
" Bet kažkaip pradėjau nebekreipti dėmesio, suvokiau pati sau pripažinau, kad tai yra taip šnekančio silpnumo išraiška...
Sėkmės. Ir žinok, "arklio galva" dar ne taip jau baisiai skamba, greičiau juokingai

Šiaip, \inau, ką reiškia girdėti apie save nesąmones ir negražius žodžius. Mano vyrelis irgi ne šventasis, kai pasako ką nors, tai taip ir pagalvoji: "Dieve, dieve, ką aš su juo veikiu...?

Sėkmės. Ir žinok, "arklio galva" dar ne taip jau baisiai skamba, greičiau juokingai

mjo...kol skaičiau, ir juokiausi, ir rimtai pamąsčiau (čia aš apie Moonte pasisakymą). O patarimų kiek buvo - visi iš esmės teisingi ir veiksmingi.
Gyvenime esu buvus situacijoje, kur daug kas sakė "aš jam neatleisčiau" (čia ne apie neištikimybę ar kitą moterį), bet mes kažkaip peržengėm tą slenkstį ir žinai, tiesiog stengiamės nebesigręžioti atgal - kas buvo, tas pražuvo. Prieš penkerius metus galėjau padaryti ar pasakyti taip, kaip dabar, rodos, niekada negalėčiau
tad mano patarimas tau - nesureikšmink. Pasistenk pamiršt, nustok pykti (pyktis ėda tave pačią, o ne jį) ir tiesiog gyvenk į priekį. Kiek supratau, čia tik vienkartinis nesusipratimas, tad nereikia visko paversti psichoanalizės vakarėliu
o dėl išvaizdos - kaip čia kažkas jau sakė - visos turim nemėgiamų vietų ir nemaža dalis - kompleksų, tad tu bent jau nevieniša šiam fronte
Gyvenime esu buvus situacijoje, kur daug kas sakė "aš jam neatleisčiau" (čia ne apie neištikimybę ar kitą moterį), bet mes kažkaip peržengėm tą slenkstį ir žinai, tiesiog stengiamės nebesigręžioti atgal - kas buvo, tas pražuvo. Prieš penkerius metus galėjau padaryti ar pasakyti taip, kaip dabar, rodos, niekada negalėčiau

o dėl išvaizdos - kaip čia kažkas jau sakė - visos turim nemėgiamų vietų ir nemaža dalis - kompleksų, tad tu bent jau nevieniša šiam fronte