QUOTE(ajuka @ 2007 10 19, 15:20)
Maniskis irgi gana keistas.. Apie dukryte nekalba isvis. Apie vaikeli, kurio laukiam dabar irgi nekalba, nebent as pradedu, bet kazkaip nesivysto pokalbis.. Manau jam taip lengviau, vyrai taip pat isgyvena, bet kitaip.
As maciau kad jam labai skaudu buvo, bet manau, kad jis taip ir nepajaute rysio su musu dukryte. nemate jos, nes neleidau...
Nors man noretusi kad jis daugiau skirtu demesi musu laukiamam stebuklui, bet matyt jam per sunku ir nesinori.. manau, kad jis bijo "AUGINT" vaika sirdyje kad vel nusivilt netektu.. Todel man skaudu, kad jis dalinai ir dabar atsiriboja tarsi... nenori pajaust rysio..
Negaliu rasyt, kazkaip susigraudinau..
Maniškis irgi nerodė nei per daug emocijų per laidotuves, nei po jų, kol vieną dieną (

) neišgėrė, nepamenu net kokia proga buvo, bet tada tai i,aš apsiblioviau žiūrėdama į jį, o su juo tai išvis.... Pasiėmė sunaus nuotraukas ir verkė, taip verkė, kad kogero aš dar taip neverkiau....O šiaip šios temos visada stengdavosi išvengti, net ir manęs verkiančios nlb guosdavo, tuo metu jam dvigubą naštą užkraudavau.
Dbr dažnai pats prisimena sūnų, kartą net paprašė, kad nuotraukas pažiūrėtume...
O kai laukiaus Miglės, tai atrodė, kad jis nepripažįsta mano nėštumo, tiesiog iki tol visada eidavęs kartu pas gyd.- visai nenorėjo eiti (buvo gal 2k), kai sustodavau parduotuvei naujagimių skyriui, tuoj pat apsisukdavo ir pasakęs "aš būsių prie autodalių" nueidavo ir pan. Aš tuo metu pamenu irgi nežinojau nei ką galvoti, ir pyktis imdavo, ir prikišdavau kartais. Kai laukiaus mūsų Angeliuko, MB kalbėdavosi su juo, net pasakas sekė, o kai Miglės- pasisveikindavo ryte ir palinkėdavo saldžių sapnų

Net per gimdymą, kai jau pagimdžiau nemačiau jo džiaugsmo

, tik vis klausinėjo kada ateis vaikų gyd, kaip žinoti, kad mergytė sveika
Užtai dabar matau, kad labai myli, nešioja myluoja, grįžta iš darbo- pasiima, žaidžia abu, mažoji krykščia

Pradeda dainuoti daineles ir matau kaip paslapčia nubraukia ašarą...
O kad prirašiau
, jau bliaunu