ajuka, au, kur tu? pranesk mum kaip tau sekasi.
Sveikutes
na kaip sakant tinginiauju ligonineje
ir kol kas laukiam dar. Tikiuosi nebeilgai...
visokios nesamones tik lenda i galva, sapnuoju nesamones... sunku isbut, islaukt... ypac kai as tokia spirganti nuolat, negaliu vietoj nusedet..

na kaip sakant tinginiauju ligonineje

visokios nesamones tik lenda i galva, sapnuoju nesamones... sunku isbut, islaukt... ypac kai as tokia spirganti nuolat, negaliu vietoj nusedet..
labas ajuka
buk "ant rysio" jei turi galimybe... tavo palaikymo komanda cia
pagal galimybes manau kekviena palaikom tave ir laukiam tavo mazylio taip pat nekantriai kaip tu

pagal galimybes manau kekviena palaikom tave ir laukiam tavo mazylio taip pat nekantriai kaip tu
QUOTE(rugsėjė @ 2008 02 29, 11:19)
labas ajuka

pritariu. laikikis. mum ir nekantru.

Ajuka
Gal jau turi geru naujienu

ajuka, meluoji, kur tu? verti nerimaut! kaip tu? kaip tavo stebuklas, gal jau ja glaudi?
Sveikos, Mano Mielos Drauges
Taigi turim nuostabiu naujienu. Pagaliau man pavyko! Turiu fainuole mazulyte dukryte !
Kaip zinot treciadieni atsiguliau i KMUK, penktadieni sutariau kad gintautas paskatins man gimdyma, taigi 02 29 12 val man nuleido vandenis ir 14:03 jau ant pilvo man padejo dukriuka
gimdymas buvo neitiketinai greitas, nors skausmas buvo zveriskas bet labai trumpas taigi galiu pasakyt kad gimdziau lengvai ir isties sulaukiau didziausio stebuklo - abu su vyru negalejom patiketi kai iskele akusere m,musu mergyte ir ji eme kvepuoti! Ji gyva! Neagalejau patiketi kad taip gali buti ir dabar netikiu. Tai nuostabu, as turiu savo mergyte, savo Ariele
Jau esam namuciuose, vakar grizom, kol kas daug valgom ir miegam
sitam kompe neturiu uotraukyciu bet artimiausiom dienom butinai idesiu. Kad ir jus visos galetumete pasidziaugt su manimi ir patiketi kad viskas imanoma ir kad vel turesite vaikuciu
Beje Ariele gime mazyte coliuke, i mamyte
2770g svorio ir 47cm ugio

Taigi turim nuostabiu naujienu. Pagaliau man pavyko! Turiu fainuole mazulyte dukryte !
Kaip zinot treciadieni atsiguliau i KMUK, penktadieni sutariau kad gintautas paskatins man gimdyma, taigi 02 29 12 val man nuleido vandenis ir 14:03 jau ant pilvo man padejo dukriuka

sitam kompe neturiu uotraukyciu bet artimiausiom dienom butinai idesiu. Kad ir jus visos galetumete pasidziaugt su manimi ir patiketi kad viskas imanoma ir kad vel turesite vaikuciu

QUOTE(ajuka @ 2008 03 04, 18:06)
Sveikos, Mano Mielos Drauges
gimdymas buvo neitiketinai greitas, nors skausmas buvo zveriskas bet labai trumpas taigi galiu pasakyt kad gimdziau lengvai ir isties sulaukiau didziausio stebuklo - abu su vyru negalejom patiketi kai iskele akusere m,musu mergyte ir ji eme kvepuoti! Ji gyva! Neagalejau patiketi kad taip gali buti ir dabar netikiu. Tai nuostabu, as turiu savo mergyte, savo Ariele
Jau esam namuciuose, vakar grizom, kol kas daug valgom ir miegam
2770g svorio ir 47cm ugio 

Tu neisivaizduoji, kaip as dziaugiuosi su tavimi ir net apsiverkiau skaitydama tavo zinute, labai labai labai tave sveikinu ir aisku tavo seimyna su dziaugsmeliu, o mum tai suteikia tokia didele vilti, kai po tokiu nelaimiu ateina dziaugsmas.

P.S. Taigi visgi vasario 29, juokavom juokavom ir prisijuokavom

sveikinu!!!
labai, labai stiprei dziaugios uz jus, apkabinu. nerealei dziaugios. saunuole!!!

Aciu Jums labai uz sveikinimus
kazi kaip as buciau istverus si nestuma be jusu atnesusi man toki dziaugsma ir laime
Mano nauja liniuote

Mano nauja liniuote

QUOTE(ajuka @ 2008 03 04, 18:22)
Aciu Jums labai uz sveikinimus
kazi kaip as buciau istverus si nestuma be jusu atnesusi man toki dziaugsma ir laime
Mano nauja liniuote

Mano nauja liniuote

Tik jau musu nepamirsk, aplankyk karts nuo karto, o tai mum bus liudana