Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

ajuka, au, kur tu? pranesk mum kaip tau sekasi.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
na kaip sakant tinginiauju ligonineje blush2.gif ir kol kas laukiam dar. Tikiuosi nebeilgai...
visokios nesamones tik lenda i galva, sapnuoju nesamones... sunku isbut, islaukt... ypac kai as tokia spirganti nuolat, negaliu vietoj nusedet..
Atsakyti
labas ajuka bye1.gif
buk "ant rysio" jei turi galimybe... tavo palaikymo komanda cia ok.gif
pagal galimybes manau kekviena palaikom tave ir laukiam tavo mazylio taip pat nekantriai kaip tu
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 02 29, 11:19)
labas ajuka bye1.gif
buk "ant rysio" jei turi galimybe... tavo palaikymo komanda cia ok.gif
pagal galimybes manau kekviena palaikom tave ir laukiam tavo mazylio taip pat nekantriai kaip tu

pritariu. laikikis. mum ir nekantru. thumbup.gif
Atsakyti
Ajuka 4u.gif 4u.gif Gal jau turi geru naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
ajuka, meluoji, kur tu? verti nerimaut! kaip tu? kaip tavo stebuklas, gal jau ja glaudi?
Atsakyti
Ajukaaaaaa,

nu davai rašyk greičiau - kiek mus kankinsi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, Mano Mielos Drauges group.gif

Taigi turim nuostabiu naujienu. Pagaliau man pavyko! Turiu fainuole mazulyte dukryte !
Kaip zinot treciadieni atsiguliau i KMUK, penktadieni sutariau kad gintautas paskatins man gimdyma, taigi 02 29 12 val man nuleido vandenis ir 14:03 jau ant pilvo man padejo dukriuka bigsmile.gif gimdymas buvo neitiketinai greitas, nors skausmas buvo zveriskas bet labai trumpas taigi galiu pasakyt kad gimdziau lengvai ir isties sulaukiau didziausio stebuklo - abu su vyru negalejom patiketi kai iskele akusere m,musu mergyte ir ji eme kvepuoti! Ji gyva! Neagalejau patiketi kad taip gali buti ir dabar netikiu. Tai nuostabu, as turiu savo mergyte, savo Ariele smile.gif Jau esam namuciuose, vakar grizom, kol kas daug valgom ir miegam wub.gif
sitam kompe neturiu uotraukyciu bet artimiausiom dienom butinai idesiu. Kad ir jus visos galetumete pasidziaugt su manimi ir patiketi kad viskas imanoma ir kad vel turesite vaikuciu 4u.gif
Beje Ariele gime mazyte coliuke, i mamyte wub.gif 2770g svorio ir 47cm ugio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 04, 18:06)
Sveikos, Mano Mielos Drauges   group.gif

Taigi turim nuostabiu naujienu. Pagaliau man pavyko! Turiu fainuole mazulyte dukryte !
Kaip zinot treciadieni atsiguliau i KMUK, penktadieni sutariau kad gintautas paskatins man gimdyma, taigi 02 29 12 val man nuleido vandenis ir 14:03 jau ant pilvo man padejo dukriuka  bigsmile.gif  gimdymas buvo neitiketinai greitas, nors skausmas buvo zveriskas bet labai trumpas taigi galiu pasakyt kad gimdziau lengvai ir isties sulaukiau didziausio stebuklo - abu su vyru negalejom patiketi kai iskele akusere m,musu mergyte ir ji eme kvepuoti! Ji gyva! Neagalejau patiketi kad taip gali buti ir dabar netikiu. Tai nuostabu, as turiu savo mergyte, savo Ariele  smile.gif  Jau esam namuciuose, vakar grizom, kol kas daug valgom ir miegam  wub.gif
sitam kompe neturiu uotraukyciu bet artimiausiom dienom butinai idesiu. Kad ir jus visos galetumete pasidziaugt su manimi ir patiketi kad viskas imanoma ir kad vel turesite vaikuciu  4u.gif
Beje Ariele gime mazyte coliuke, i mamyte  wub.gif  2770g svorio ir 47cm ugio  wub.gif

Tu neisivaizduoji, kaip as dziaugiuosi su tavimi ir net apsiverkiau skaitydama tavo zinute, labai labai labai tave sveikinu ir aisku tavo seimyna su dziaugsmeliu, o mum tai suteikia tokia didele vilti, kai po tokiu nelaimiu ateina dziaugsmas. drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

P.S. Taigi visgi vasario 29, juokavom juokavom ir prisijuokavom thumbup.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 04 kovo 2008 - 17:15
sveikinu!!! clap.gif thumbup.gif labai, labai stiprei dziaugios uz jus, apkabinu. nerealei dziaugios. saunuole!!! clap.gif clap_1.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu Jums labai uz sveikinimus smile.gif kazi kaip as buciau istverus si nestuma be jusu atnesusi man toki dziaugsma ir laime wub.gif wub.gif

Mano nauja liniuote tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 04, 18:22)
Aciu Jums labai uz sveikinimus  smile.gif  kazi kaip as buciau istverus si nestuma be jusu atnesusi man toki dziaugsma ir laime  wub.gif  wub.gif

Mano nauja liniuote  tongue.gif

Tik jau musu nepamirsk, aplankyk karts nuo karto, o tai mum bus liudana mirksiukas.gif mirksiukas.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti