QUOTE(ajuka @ 2008 03 04, 18:06)
Sveikos, Mano Mielos Drauges
Taigi turim nuostabiu naujienu. Pagaliau man pavyko! Turiu fainuole mazulyte dukryte !
Kaip zinot treciadieni atsiguliau i KMUK, penktadieni sutariau kad gintautas paskatins man gimdyma, taigi 02 29 12 val man nuleido vandenis ir 14:03 jau ant pilvo man padejo dukriuka

gimdymas buvo neitiketinai greitas, nors skausmas buvo zveriskas bet labai trumpas taigi galiu pasakyt kad gimdziau lengvai ir isties sulaukiau didziausio stebuklo - abu su vyru negalejom patiketi kai iskele akusere m,musu mergyte ir ji eme kvepuoti! Ji gyva! Neagalejau patiketi kad taip gali buti ir dabar netikiu. Tai nuostabu, as turiu savo mergyte, savo Ariele

Jau esam namuciuose, vakar grizom, kol kas daug valgom ir miegam
sitam kompe neturiu uotraukyciu bet artimiausiom dienom butinai idesiu. Kad ir jus visos galetumete pasidziaugt su manimi ir patiketi kad viskas imanoma ir kad vel turesite vaikuciu
Beje Ariele gime mazyte coliuke, i mamyte

2770g svorio ir 47cm ugio
Dieve mano....
Skaičiau šią žinutę gal keturis kartus ir verkiau darbe.
Nerealu
Sveikinu drauge, labai labai, iš visos širdies
Tu nuostabiausia mama, nepakartojamas stebuklas atėjo....
Pasaka, nuoširdžiausi sveikinimai jums visiems
Milijonas stiprių, sveikų, gražių balionų
SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU
Tavo pavyzdys pagirtinas, įkvepiantis. O aš nesustoju gaminti
QUOTE(mamytia @ 2008 03 04, 20:33)
sveiki,
sveikinuosi be jokio dziaugsmo ir visai nesijauciu laiminga prie jusu prisijungusiu,jauciuosi tiesiog geriau, nes nesijauciu tokia viena...
Ji mire sausio 13...14 butu sukake 2 metukai ir 2 menesiai. Gime ji laukta,mylima,tik visąlaik kamavo nuojauta,kazkas bus,ir mintyse istriges dauno sindromas pasitvirtino. Nezinau iskur kodel,bet jauciau,taciau siandien tai jau nesvarbu. Kentėjo mano Alge Marija, sirdele kelissyk operavo, o as tik verkdavau. Su laiku ji net vaikscioti ir kalbeti pradejo, o dauno sindromas istirpo...ji buvo mano barbe, tokia ypatinga.
Veliau komplikacijos ir verdiktas - jus gyvensite du metukus. ir tie metai praleke viesulu, atimdami ja is manes. liko tuscios namu kerteles, verkianti sirdis. Bet niekas jos neatiduos.
Uzjauciu ir palaikau savo likimo brolius ir seseris. Laikykimes del savo maziuku. Bukime stiprus, turedami savo angeliukus
Laikykis mieloji, būk pas mus čia, mane nuo neišprotėjimo išgelbėjo šitas skyrelis
QUOTE(ajuka @ 2008 03 05, 12:59)
o del arieles jauciu kad ji ne ela...

lyginai?
koks tas jausmas....
Ajuka, nesustok, pasakok mums daug apie save ir Arielę (gražus vardelis), dėk nuotraukas, laaaaaaukiaaaaaammmmm