Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

QUOTE(ajuka @ 2008 03 04, 18:06)
Sveikos, Mano Mielos Drauges  group.gif
Taigi turim nuostabiu naujienu. Pagaliau man pavyko! Turiu fainuole mazulyte dukryte !
Beje Ariele gime mazyte coliuke, i mamyte  wub.gif  2770g svorio ir 47cm ugio  wub.gif

Ai kaip apsidziaugiau perskaicius sita zinute clap.gif . Vis ilisdavau paskaitineti kaip jums sekasi, o paskutine savaite jau kartu su visom laukiau ziniu is ajukos blush2.gif . Aukit graziai, bukit sveikos ir stiprios, laaabai dziaugiuosi uz jums. Ir labai grazius dukruzes vardas 4u.gif
Atsakyti
Ajuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gera iki ašarų skaityti tavo naujieną wub.gif
Atsakyti
Mamytia, uzjauciu labai labai console.gif stiprybes Tau istverti si skausma, susitaikyti su netektimi. Tikek sviesios dienos vel ateis. Kaip atejo jos man daba, galiu dziaugtis dukryte wub.gif Zianu kad manoji Ela man padejo issaugoti Ariele, pagimdyti greitai lengvai ir sekmingai. Myliu jas abi nors galiu glaust prie krutines tik viena, bet ir uz sia dovana esu likimui labai dekinga...

o del arieles jauciu kad ji ne ela...
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 05, 13:59)
Mamytia, uzjauciu labai labai  console.gif stiprybes Tau istverti si skausma, susitaikyti su netektimi. Tikek sviesios dienos vel ateis. Kaip atejo jos man daba, galiu dziaugtis dukryte  wub.gif Zianu kad manoji Ela man padejo issaugoti Ariele, pagimdyti greitai lengvai ir sekmingai. Myliu jas abi nors galiu glaust prie krutines tik viena, bet ir uz sia dovana esu likimui labai dekinga...

oi ajuka, kaip smagu man diel taves, man vilti suteike tavo laime. linkiu tavo dukritei sveikatos stiprios, ir tau su vyru dar susilaukt tokiu dziugiu akimirku. aukit grazus.
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 04, 18:06)
Sveikos, Mano Mielos Drauges  group.gif

Taigi turim nuostabiu naujienu. Pagaliau man pavyko! Turiu fainuole mazulyte dukryte !
Kaip zinot treciadieni atsiguliau i KMUK, penktadieni sutariau kad gintautas paskatins man gimdyma, taigi 02 29 12 val man nuleido vandenis ir 14:03 jau ant pilvo man padejo dukriuka  bigsmile.gif  gimdymas buvo neitiketinai greitas, nors skausmas buvo zveriskas bet labai trumpas taigi galiu pasakyt kad gimdziau lengvai ir isties sulaukiau didziausio stebuklo - abu su vyru negalejom patiketi kai iskele akusere m,musu mergyte ir ji eme kvepuoti! Ji gyva! Neagalejau patiketi kad taip gali buti ir dabar netikiu. Tai nuostabu, as turiu savo mergyte, savo Ariele  smile.gif  Jau esam namuciuose, vakar grizom, kol kas daug valgom ir miegam  wub.gif
sitam kompe neturiu uotraukyciu bet artimiausiom dienom butinai idesiu. Kad ir jus visos galetumete pasidziaugt su manimi ir patiketi kad viskas imanoma ir kad vel turesite vaikuciu  4u.gif
Beje Ariele gime mazyte coliuke, i mamyte  wub.gif  2770g svorio ir 47cm ugio  wub.gif

Dieve mano....
Skaičiau šią žinutę gal keturis kartus ir verkiau darbe.
Nerealu
Sveikinu drauge, labai labai, iš visos širdies
Tu nuostabiausia mama, nepakartojamas stebuklas atėjo....
Pasaka, nuoširdžiausi sveikinimai jums visiems
Milijonas stiprių, sveikų, gražių balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU
Tavo pavyzdys pagirtinas, įkvepiantis. O aš nesustoju gaminti tongue.gif blush2.gif
QUOTE(mamytia @ 2008 03 04, 20:33)
sveiki,
sveikinuosi be jokio dziaugsmo ir visai nesijauciu laiminga prie jusu prisijungusiu,jauciuosi tiesiog geriau, nes nesijauciu tokia viena...
Ji mire sausio 13...14 butu sukake 2 metukai ir 2 menesiai. Gime ji laukta,mylima,tik visąlaik kamavo nuojauta,kazkas bus,ir mintyse istriges dauno sindromas pasitvirtino. Nezinau iskur kodel,bet jauciau,taciau siandien tai jau nesvarbu. Kentėjo mano Alge Marija, sirdele kelissyk operavo, o as tik verkdavau. Su laiku ji net vaikscioti ir kalbeti pradejo, o dauno sindromas istirpo...ji buvo mano barbe, tokia ypatinga.
Veliau komplikacijos ir verdiktas - jus gyvensite du metukus. ir tie metai praleke viesulu, atimdami ja is manes. liko tuscios namu kerteles, verkianti sirdis. Bet niekas jos neatiduos.
Uzjauciu ir palaikau savo likimo brolius ir seseris. Laikykimes del savo maziuku. Bukime stiprus, turedami savo angeliukus

Laikykis mieloji, būk pas mus čia, mane nuo neišprotėjimo išgelbėjo šitas skyrelis verysad.gif

QUOTE(ajuka @ 2008 03 05, 12:59)

g.gif lyginai?
koks tas jausmas....
Ajuka, nesustok, pasakok mums daug apie save ir Arielę (gražus vardelis), dėk nuotraukas, laaaaaaukiaaaaaammmmm
Atsakyti
del isoriniu pozymiu ela buvo didesne ir stambesne mergyte.. ir plaukuciai ilgi gana juodi ir tankesni.. tuo tarpu ariele miniatiurine lelyte wub.gif net keista nes ela atrodyt stambesne, stipresne... be to kazkaip vidum jauciu kad ji ne ela.. zinoma sunku ir sirdele suspaudzia kai ziuriu i ariele i jos rankytes pedutes, kaip sypsos nuostabiai ir zinau kad ela irgi turejo buti gyva.. butu taip pat graziai sypsojusis... bet jos nesugrazinsiu.. galiu tik saugot ta nuostabu prisiminima kaip ji gyveno manyje wub.gif
isties dziaugiuos kad man pavyksta nemaisyti vaikeliu nebuvo pagundos pavadinti ela ir sia dukryte... isties manau kad man cia padejo tai kad nestumas laukimas ypac i gala subrandino mane, as gana anksti pradejau jaust kad tai kitas vaikas...
del vardo tai pjauna mane dauguma doh.gif giminem vyro kaip zinau nelabai isvis jis, mano seimai per puse vieniem tinka kitiem ne doh.gif vienas sunkiausiu dalyku buvo apsisprest... ilgai dvejojau bijojau deti ji bet is kitos puses tai mano svajone nuo vaikystes, dukryte ariele 4u.gif man atrodo kad jai ir lemta gyvent, nes ji jau gyveno mano svajonese senai smile.gif aigi su ariele iriames pries srove mes biski.. na bet nepatinka ir nereikia schmoll.gif ne musu beda juk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 05, 14:14)
del isoriniu pozymiu ela buvo didesne ir stambesne mergyte.. ir plaukuciai ilgi gana juodi ir tankesni.. tuo tarpu ariele miniatiurine lelyte  wub.gif net keista nes ela atrodyt stambesne, stipresne... be to kazkaip vidum jauciu kad ji ne ela.. zinoma sunku ir sirdele suspaudzia kai ziuriu i ariele i jos rankytes pedutes, kaip sypsos nuostabiai ir zinau kad ela irgi turejo buti gyva.. butu taip pat graziai sypsojusis... bet jos nesugrazinsiu.. galiu tik saugot ta nuostabu prisiminima kaip ji gyveno manyje  wub.gif
isties dziaugiuos kad man pavyksta nemaisyti vaikeliu nebuvo pagundos pavadinti ela ir sia dukryte... isties manau kad man cia padejo tai kad nestumas laukimas ypac i gala subrandino mane, as gana anksti pradejau jaust kad tai kitas vaikas...
del vardo tai pjauna mane dauguma  doh.gif giminem vyro kaip zinau nelabai isvis jis, mano seimai per puse vieniem tinka kitiem ne  doh.gif vienas sunkiausiu dalyku buvo apsisprest... ilgai dvejojau bijojau deti ji bet is kitos puses tai mano svajone nuo vaikystes, dukryte ariele  4u.gif man atrodo kad jai ir lemta gyvent, nes ji jau gyveno mano svajonese senai  smile.gif  aigi su ariele iriames pries srove mes biski.. na bet nepatinka ir nereikia  schmoll.gif ne musu beda juk  rolleyes.gif

Ajuka, nusispjauk, ką kas sako dėl vardelio. Svarbiausia, kad jis jums patinka, jis buvo tavo svajonė ir tai svarbiausia. O visi kiti - pripras ir pasidarys gražus.
Mano sūnui taip pat buvo, jis dar pilvely pas mane buvo jau su vardu, šituo, kuris duotas. O anyta kaime katiną tuo vardu vadino. Ir vyro šeima atkalbinėjo, tipo katino vardas ir ttttt, sakiau nifiga, mano sūnus, kaip pasakiau, taip ir bus ir ne kitaip. Jei jums bus labai faina ir džiaugsitės, kad katinas ir anūkas vienu vardu - valio, be to mano vaiko vardas žmogiškas, o katino - gyvulio negalima žmonių vardais vadint. Kaip išrėžiau atsimenu jiems tokią litaniją, skubiai katinui vardą pakeitė ir dabar anūko vardas pats gražiausias ir tttt Nu žodžiu. Bus taip ir tau. Nekreipk dėmesio
Svarbiausia - sveikatytė drinks_cheers.gif
Atsakyti
ajuka, tikrai labai grazu varda davei savo pupai, kai as nora pavadinau nora, tai irgi visi buvo nepatenkinti, o as visa givenima svajojau apie si varda, ir nusispjoviau i viska.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 05, 14:19)
Ajuka, nusispjauk, ką kas sako dėl vardelio. Svarbiausia, kad jis jums patinka, jis buvo tavo svajonė ir tai svarbiausia. O visi kiti - pripras ir pasidarys gražus.
Mano sūnui taip pat buvo, jis dar pilvely pas mane buvo jau su vardu, šituo, kuris duotas. O anyta kaime katiną tuo vardu vadino. Ir vyro šeima atkalbinėjo, tipo katino vardas ir ttttt, sakiau nifiga, mano sūnus, kaip pasakiau, taip ir bus ir ne kitaip. Jei jums bus labai faina ir džiaugsitės, kad katinas ir anūkas vienu vardu - valio, be to mano vaiko vardas žmogiškas, o katino - gyvulio negalima žmonių vardais vadint. Kaip išrėžiau atsimenu jiems tokią litaniją, skubiai katinui vardą pakeitė ir dabar anūko vardas pats gražiausias ir tttt Nu žodžiu. Bus taip ir tau. Nekreipk dėmesio
Svarbiausia - sveikatytė drinks_cheers.gif

Teisingai STT ir bim sako Ajuka, ner cia ko drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 05 kovo 2008 - 14:58
QUOTE(ajuka @ 2008 03 05, 13:14)
tuo tarpu ariele miniatiurine lelyte 

wub.gif wub.gif wub.gif

Tu rašai čia, ir žinok, - mes visos jaučiam Tavo džiaugsmą.... Pasaka, ajuka, tiesiog pasaka.
Atsakyti
Skaiciau jusu visu nelaimingas istorijas ir verkiau pasikukciodama. Atrodo butu ne keista, kad yra tokiu atveju. Na bet kad tiek nezmoniskai daug siais laikais, nei uz ka nebuciau patikejus verysad.gif Mano pora kudikeliu irgi vos neiskeliavo. Antra dukryte gimdziau labai greitai, bet nesupratau kas vyksta. Gydytoju prisirinko pilna gimdykla. Supratau, kad ne kas. O be to labai grubi komanda buvo. Kaip gime, ir is pradziu nesuverke kuri laika, jau buvau netekus jegu is baimes. Po kurio laiko suverke. Tik veliau pasake, kad gime tris kartus apsivijusia virkstele apie kakla, ir tokie gyvi gimsta is tukstancio vienas. Trumpai parode, buvo tiesiog pamelusi. Aciu Dievui, gyva. O suneli vos nepraradau del streso, kuris tuo metu buvo vyro deka. Baisu buvo isgirsti-reikia viena is ju gelbeti. Tikejau labiau uz viska gyvenime, kad liksim abu. Ir likom. Suprantu, ka jus isgyvenot, as manau isproteciau. Aisku, taip sako turbut kiekviena, bet susitaiko. Laikykites, tikekit ateitim ir sveikinu sulaukusiu nauju spinduleliu 4u.gif Didesnio stebuklo mamai kaip vaiko gimimas, Dievas nesukure.
Atsakyti
Labai labai sveikinu 4u.gif Ariele atejus i si pasauli, daug sveikatytes, nuostabiu akimirku susipazistant su teveliais ir namuciais,daug aplinkiniu meiles.... O Ajukai - kantrybes ir neissenkancios stibrybes. Ir aciu kad esi drasi drinks_cheers.gif
As siandien stovejau prie lango ir ziurejau kaip takeliu vaiksto mamytes su dukrytemis. Pazistu jas ir dar pries kelis menesius vaiksciojau kartu su jomis ir savo mazyle. siandien galejau tik paverkti. Toks ilgesys kankina mane, taip jos pasiilgau, ir visdar laukiu, kol ji is kazkur sugris, nors protas sako - isejo is kur negristama. Kip patiketi? laikas bega, o sirdis vis labiau verkia. akyse iskyla jos gyvos prisiminimai ir taip lengva sieloj, kad ja turejau.
Bet neretai dar jauciu ta jausma, kai jos netekau. Ir velgi kartu dziaugiuosi,kad iki paskutinio atodusio laikiau ja savo glebi.
Norisi kazkam papasakoti ta jausma, kuomet suvoki,kad netenki dalies saves,savo vaikelio. Dar ir siandien imu panikuoti, kai prisimenu kaip ji isejo, paskendusi kanciose. Niekaip negaliu nusiplauti nuo ranku to salcio, kuris atejo ta pacia sekunde sustojus jos sirdelei. niekaip negaliu nusimesti to svorio, kuri laikiau uzgesus gyvybes ugnelei. Negaliu rasti tos ribos tarp gyvybes ir mirties. NEGALIU SUSITAIKYTI SU TUO KAD JOS NEBETURIU!!!!!!!! KAIP NEISPROTETI???? cray.gif
Atsakyti