Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

nuostabu. dziaugiuosi uz jus ajuka. dar karta irodei, kad po juodu dienu gali ateiti ir sviesios. labai labai sveikinu. 4u.gif
o mums cia visoms belieka tik pasekti tavo pedom g.gif
Atsakyti
saunuole ajuka, nepamirsk musu, bet tikios kad dabar tau liuudnu dienu bus labai labai mazai, ir musu paramos tau beveik nereiks.
augink savo dukrite, dziaugios, kaiministei dabar mano dukra tures drauge.
Atsakyti
sveikinam,ajuka clap.gif 4u.gif pirmos zibutes Arielei
Atsakyti
Beje kai buvau KMUK viena vakara girdejau kaip pro palata praejo moteris raudodama, sirdi pervere nes supratau kodel ji verkia,taip pat raudojau as... ziauru bet tai kartojasi.. netektys ir atradimai vel ir vel.. bet kuriuo atveju as laiminga labai labai. Net jeigu sito vaikucio kaina buvo man tokia didele.. kiekvienas mes uz laime sumokame tiek kiek imanoma sumoketi.. skausmu, isgyvenimais, svarbu, tik nenuleisti ranku ir gyveti toliau, siekti vel..
Nepamirsiu Jusu smile.gif niekada. Juk mus sujunge bendra patirtis. Ir juk mes padedame viena kitai ir kitoms naujoms moterims kurios vel patiria netektis vaikeliu.. ir mums visoms eikia vilties kad gyvenimas nebus vien juodas netekus savo angelelio .
Atsakyti
ajuka,
labai dziaugiuosi uz tave,uz tavo ryzta ir stiprybe ir sveikinu sulaukus mazo stebukliuko...ar nei vienos minutes nepagalvojai,kad gryzo tavo mazule?
tavo istorija tiesiog padrasina ir suteikia vilties bei noro vel susilaukti leliaus...dar karta sveikinu... thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,
sveikinuosi be jokio dziaugsmo ir visai nesijauciu laiminga prie jusu prisijungusiu,jauciuosi tiesiog geriau, nes nesijauciu tokia viena...
Ji mire sausio 13...14 butu sukake 2 metukai ir 2 menesiai. Gime ji laukta,mylima,tik visąlaik kamavo nuojauta,kazkas bus,ir mintyse istriges dauno sindromas pasitvirtino. Nezinau iskur kodel,bet jauciau,taciau siandien tai jau nesvarbu. Kentėjo mano Alge Marija, sirdele kelissyk operavo, o as tik verkdavau. Su laiku ji net vaikscioti ir kalbeti pradejo, o dauno sindromas istirpo...ji buvo mano barbe, tokia ypatinga.
Veliau komplikacijos ir verdiktas - jus gyvensite du metukus. ir tie metai praleke viesulu, atimdami ja is manes. liko tuscios namu kerteles, verkianti sirdis. Bet niekas jos neatiduos.
Uzjauciu ir palaikau savo likimo brolius ir seseris. Laikykimes del savo maziuku. Bukime stiprus, turedami savo angeliukus
Atsakyti
QUOTE(mamytia @ 2008 03 04, 20:33)
sveiki,
sveikinuosi be jokio dziaugsmo ir visai nesijauciu laiminga prie jusu prisijungusiu,jauciuosi tiesiog geriau, nes nesijauciu tokia viena...
Ji mire sausio 13...14 butu sukake 2 metukai ir 2 menesiai. Gime ji laukta,mylima,tik visąlaik kamavo nuojauta,kazkas bus,ir mintyse istriges dauno sindromas pasitvirtino. Nezinau iskur kodel,bet jauciau,taciau siandien tai jau nesvarbu. Kentėjo mano Alge Marija, sirdele kelissyk operavo, o as tik verkdavau. Su laiku ji net vaikscioti ir kalbeti pradejo, o dauno sindromas istirpo...ji buvo mano barbe, tokia ypatinga.
Veliau komplikacijos ir verdiktas - jus gyvensite du metukus. ir tie metai praleke viesulu, atimdami ja is manes. liko tuscios namu kerteles, verkianti sirdis. Bet niekas jos neatiduos.
Uzjauciu ir palaikau savo likimo brolius ir seseris. Laikykimes del savo maziuku. Bukime stiprus, turedami savo angeliukus

Laikykites musu likimo drauge, stiprybes ir didziausios uzuojautos verysad.gif verysad.gif
Atsakyti

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mamytia @ 2008 03 04, 19:33)
Gime ji laukta,mylima,...ji buvo mano barbe, tokia ypatinga.
ir tie metai praleke viesulu, atimdami ja is manes. liko tuscios namu kerteles, verkianti sirdis.

liūdna...labai labai......
Atsakyti
sveiki,

stiprybes ir nepamirsk,kad ties netekties slenksciu sustoti negali...eik pirmyn ir sypsokis gyvenimui,nes tik tada tavo angelelis bus laimingas...
as pati palaidojau suneli sausio 1diena,mano maziukui sirdele irgi operuota,bet...
galiu pasakyti tik viena niekur neradau tiek stiprybes kiek siame forume,niekas nesugebejo jos man suteikti,nei vyras, nei draugai,nei artimieji,netgi mano dukriukas
nebijok cia kalbeti daug ir apie viska, cia nera tokiu zmoniu, kurie taves nesuprastu.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 04, 18:06)
Sveikos, Mano Mielos Drauges  group.gif

Taigi turim nuostabiu naujienu. Pagaliau man pavyko! Turiu fainuole mazulyte dukryte !

ajuka 4u.gif
šilčiausi, nuoširdžiausi ir gražiausi sveikinimai sulaukus savo brangenybės pagaliau bigsmile.gif
jūs abi šaunuolės wub.gif
sveikatos ir džiaukis laiminga motinyste 4u.gif
beje, tavo mažylė labai ilgai gyvens, nes gimtadienį juk švęs kas keturis metus.... tongue.gif
sėkmės jums

mamytia, žiauru ir klaiku...tokia netektis...
pasistenk nepalūžti dėl tų, kurie šalia, dėl tų, kuriems esi labai reikalinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akedite: 04 kovo 2008 - 22:24
Ajuka, sveikinu, sveikinu, sveikinu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
sveiki,

Linkiu tau didžiulės stirprybės... verysad.gif Labau skaudu. Manajam Aliukui irgi buvo be kelių dienelių 2 metukai ir 2 mėnesiai, kai jis mus pailko...
Atsakyti