QUOTE(STT @ 2008 03 06, 17:46)
ajooooooooooooooomajoooooooooooooooooo, mergoooooooooooosssssssssssss HEEEEELPPPPP,
Bijaaaaaaauuuuuuuu
Bliam........................................ mirsiuuuuuuuu
Mergos, ryte atsikeliu ir jaučiu kažkas ne taip,.,,....... dieną sėdžiu darbe ir.............. papai lipa lauk iš liemenuko, veržia krūtinę, liemenukas per mažasssssssssssssss
Bliam, gi pirmi abu pasigamino per keturis mėnesius o čia - nejaugi pirmas kartas ir...................
eikit sau, nejaugi............ stresas man - kas bus rytoj.....
Prieš mmmm taip buvo prieš pirmą vaiką, jau penki metai kaip prieš mmmm tokių baikų nėra????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Man jau nebejuokinga
Bijaaaaaaauuuuuuuu

Bliam........................................ mirsiuuuuuuuu
Mergos, ryte atsikeliu ir jaučiu kažkas ne taip,.,,....... dieną sėdžiu darbe ir.............. papai lipa lauk iš liemenuko, veržia krūtinę, liemenukas per mažasssssssssssssss

Bliam, gi pirmi abu pasigamino per keturis mėnesius o čia - nejaugi pirmas kartas ir...................

eikit sau, nejaugi............ stresas man - kas bus rytoj.....
Prieš mmmm taip buvo prieš pirmą vaiką, jau penki metai kaip prieš mmmm tokių baikų nėra????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Man jau nebejuokinga

STT siuo metu esam abi likimo drauges.Pas mane gamybos procesas nevyksta,bet nesulaukiu savu mmm.O kas del krutines-tai pozymiai tie patys lipa lauk nors daryk ka nori...net nezinau ka ir galvoti