Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

QUOTE(STT @ 2008 03 06, 17:46)
ajooooooooooooooomajoooooooooooooooooo, mergoooooooooooosssssssssssss HEEEEELPPPPP,
Bijaaaaaaauuuuuuuu mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif
Bliam........................................ mirsiuuuuuuuu
Mergos, ryte atsikeliu ir jaučiu kažkas ne taip,.,,....... dieną sėdžiu darbe ir.............. papai lipa lauk iš liemenuko, veržia krūtinę, liemenukas per mažasssssssssssssss blink.gif  blink.gif
Bliam, gi pirmi abu pasigamino per keturis mėnesius o čia - nejaugi pirmas kartas ir...................  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif
eikit sau, nejaugi............ stresas man - kas bus rytoj.....
Prieš mmmm taip buvo prieš pirmą vaiką, jau penki metai kaip prieš mmmm tokių baikų nėra????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Man jau nebejuokinga unsure.gif

STT siuo metu esam abi likimo drauges.Pas mane gamybos procesas nevyksta,bet nesulaukiu savu mmm.O kas del krutines-tai pozymiai tie patys lipa lauk nors daryk ka nori...net nezinau ka ir galvoti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
melusios, sveikinu jus su pavasario svente!!! bukit ir toliau stiprios, drasios, atkaklios, tegu ateiti jusu keles buna ligesnis, svesesnis, ir lengvesnis!
linkiu visom tikros moteriskos laimes!!! bis.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, sveikinu visas su sia graze moteru svente ir linkiu visom daug sveikateles ir aisku noru issipildymo smile.gif 4u.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 08, 12:34)
Sveikutes, sveikinu visas su sia graze moteru svente ir linkiu visom daug sveikateles ir aisku noru issipildymo  smile.gif  4u.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

aciukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip cia tuscia sendien!!!
Atsakyti
Mes tinginiaujam - nuo sofos, ant sofos, nuo šaldytuvo prie spintelės, vėl prie šaldytuvo smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 03 09, 15:53)
Mes tinginiaujam - nuo sofos, ant sofos, nuo šaldytuvo prie spintelės, vėl prie šaldytuvo smile.gif.

kaip faina, o mes tai ne, darbojames prie namu, dabar pupa mega tai prie kompo prisedau.
Atsakyti
Labutis, tikrai ziuriu cia siandien pas mus visai tuscia, tai kur gi visi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 09, 21:15)
Labutis, tikrai ziuriu cia siandien pas mus visai tuscia, tai kur gi visi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

LABUKAS LAURA6, kaip tau sekasi sportor?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 10, 10:39)
LABUKAS LAURA6, kaip tau sekasi sportor?

LABAS,
gerai siandien vel vakare keliausiu fitness4.gif biski taisau figura pries vasara showoff.gif bet kad visai tas svoris nelabai krenta, nezinau kaip atstatyti savo buvusi svori, o kaip kitom sekasi su svorio atstatymu, kazi ar pavyksta?
Atsakyti
as mergaites negaliu atsidziaugt kad priaugau svorio pora kg... nes buvo nukrites iki 44kg doh.gif , dabar jau datraukiau iki 47kg, noreciau dar bent 5kg, nes pamest tai staigiai... rubu nusipirkt tai tragedija, viskas ratais eina,depresija nuo to prasideda
Atsakyti
Man formos sugrįžo po mėnesio pagimdžius.....emocijos vat kad sugrįžtų į savo vietas, džiugiau būtų...
Atsakyti