Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

QUOTE(STT @ 2008 03 07, 13:37)
Ajuka, jei bus tai bus pradėtas vasario29 d, tada kai gimė tavo dukriukas bigsmile.gif

tai vadinas dar kelios dieneles iki mm...palauksim savaitgalio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 03 07, 13:46)
tai vadinas dar kelios dieneles iki mm...palauksim savaitgalio  tongue.gif

paskutines mm vasario 9 buvo. tai jau nedaug. nu žiūrėsim, kas bus tas.... o gal keturis mėnesius irgi teks gamint biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes visos, kaip smagu cia siandien pas mus, ir taip malonu skaityti, nes gal jau po savaitgalio suzinosim geru naujienu is STT, labai to linkiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2008 03 07, 12:12)
as tvarkoj, dekui. vakar buvau scano. tai viskas normaliai. darys man vel 26, 32, 36 savaiciu, o tada bus matyt smile.gif, belieka tik laukti.

Kaip greit laikas bega, atsimenu, kai tau zydra30 buvo kelios savaites, o jau va ir antra puse isibegejo, smagu, kad viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 07, 15:13)
Kaip greit laikas bega, atsimenu, kai tau zydra30 buvo kelios savaites, o jau va ir antra puse isibegejo, smagu, kad viskas tvarkoj  thumbup.gif

zinai, ar cia tik man taip, bet kazkaip bent jau kolkas sunkiai jauciu jog as laukiuos. aisku kartais uzplaukia liudnos mintys, prisiminimai, bet as juos tikrai veju lauk. ir kolkas pasakyciau, jog jauciuosi ramesne, nei pirmaji karta. nors pirmaji karta negalvojau, kad taip blogai gali gautis, bet kazkaip stresavau ir pergyvenau net labiau. pamenu labai bijojau gimdymo,galvojau kokius nuskaiminancius pasirinkti, tada galvojau ar man pavyks maitinti gal dar visokiu dalyku. o dabar kazkaip tiesiog stengiuos ramiai islaukti. ir sakyciau puse laiko praejo gana greit. o gimdymo nebijau, to paties skausmo, tik bijau aisku, kad viskas gerai paeitu, bet tikriausiai sugebeciau ir be jokiu nuskauminanciu.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 03 07, 16:35)
zinai, ar cia tik man taip, bet kazkaip bent jau kolkas sunkiai jauciu jog as laukiuos. aisku kartais uzplaukia liudnos mintys, prisiminimai, bet as juos tikrai veju lauk. ir kolkas pasakyciau, jog jauciuosi ramesne, nei pirmaji karta. nors pirmaji karta negalvojau, kad taip blogai gali gautis, bet kazkaip stresavau ir pergyvenau net labiau. pamenu labai bijojau gimdymo,galvojau kokius nuskaiminancius pasirinkti, tada galvojau ar man pavyks maitinti gal dar visokiu dalyku. o dabar kazkaip tiesiog stengiuos ramiai islaukti. ir sakyciau puse laiko praejo gana greit. o gimdymo nebijau, to paties skausmo, tik bijau aisku, kad viskas gerai paeitu, bet tikriausiai sugebeciau ir be jokiu nuskauminanciu.

saunuole, o be nuskausminamoju tikrai galima istvert, pati isbandziau. taip ir toliau laikikis!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 03 07, 15:35)

As irgi manau, kad be nuskausminimo galima iskesti, juk man atrodo viska galima iskenteti , kad tik tureti vaikeli mirksiukas.gif o tas dvasinis skausmas, kuri mes jau patyrem, nebus mum jau sunkesnis, uz bet koki fizini skausma, saunu, kad tu taip jautiesi 4u.gif pamatysi bus tikrai viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 07 kovo 2008 - 17:23
kokia man durna notaika sendien. kaip nesava.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 07, 18:23)
kokia man durna notaika sendien. kaip nesava.

Tai ko cia dabar taip mirksiukas.gif , taigi rytoj grazi musu svente, clap.gif bus viskas gerai ir mes issigydysim ir stosim i eile ane bim mirksiukas.gif 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 07, 19:27)
Tai ko cia dabar taip  mirksiukas.gif , taigi rytoj grazi musu svente,  clap.gif bus viskas gerai ir mes issigydysim ir stosim i eile ane bim  mirksiukas.gif  4u.gif  g.gif

aisku!!! kitaip ir but negali!!! tik seip keistai jaucios!!! blink.gif
Atsakyti
Kaip suprantu 02.29 gali buti ne man vienai pati graziausia ir nuostabiausia diena biggrin.gif smagu butu jei STT jau nestuke.gif
del nuskausminimo tai jo... man kai dabar nuleido vandenis labai greit eme vystytis gimdymo veikla.. po valandos jau emiau saukt kad neistversiu tegu man epidura leidzia lotuliukas.gif atsidarymas jau 4,5 buvo, kol suleido jau 7,5 ir emiau gimdyt lotuliukas.gif nesuveike man tas epiduras net tik po gimdymo i koja suejo desine nejauciau slaunies doh.gif taigi su antru kleckiuku viskas greiciau buna ir ner naudos is to nuskausminimo.
taigi o mano mazuliukei siandien savaitele jau wub.gif ir koks sutapimas siandien mum nukrito virkstele wub.gif thumbup.gif kaip smagu bus galima jau pliuskentis.. Tik va akytes eme traskanoti verysad.gif puliuoja... siaip mergyte rami, bet va siandien gan triuksminga, gal akytes erzina, tai puse dienos ant papo doh.gif net nezinau gal negerai darau tik ji sunerimsta duodu papa blush2.gif jai padeda bet man rodos virsiu zinduku blush2.gif bet ka daryt kad taip myliu negaliu atsidziaugt noris daryt viska ko jji nori ir kad rami butu...
ir aisku turiu viena paranoja, tikrinu ar gyva.. nu cia jau matyt niekaip nepavyks issisukt nuo to.. bijau tos staigios kudykiu mirties baisiai, pirmom dienom beveik nemiegodavau saugojau ja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajuka: 07 kovo 2008 - 18:53
QUOTE(ajuka @ 2008 03 07, 20:52)
Kaip suprantu 02.29 gali buti ne man vienai pati graziausia ir nuostabiausia diena  biggrin.gif smagu butu jei STT jau nestuke.gif
del nuskausminimo tai jo... man kai dabar nuleido vandenis labai greit eme vystytis gimdymo veikla.. po valandos jau emiau saukt kad neistversiu tegu man epidura leidzia lotuliukas.gif atsidarymas jau 4,5 buvo, kol suleido jau 7,5 ir emiau gimdyt  lotuliukas.gif  nesuveike man tas epiduras net tik po gimdymo i koja suejo desine nejauciau slaunies  doh.gif taigi su antru kleckiuku viskas greiciau buna ir ner naudos is to nuskausminimo.
taigi o mano mazuliukei siandien savaitele jau  wub.gif ir koks sutapimas siandien mum nukrito virkstele  wub.gif  thumbup.gif  kaip smagu bus galima jau pliuskentis.. Tik va akytes eme traskanoti  verysad.gif puliuoja...  siaip mergyte rami, bet va siandien gan triuksminga, gal akytes erzina, tai puse dienos ant papo  doh.gif net nezinau gal negerai darau tik ji sunerimsta duodu papa  blush2.gif jai padeda bet man rodos virsiu zinduku  blush2.gif bet ka daryt kad taip myliu negaliu atsidziaugt noris daryt viska ko jji nori ir kad rami butu...
ir aisku turiu viena paranoja, tikrinu ar gyva.. nu cia jau matyt niekaip nepavyks issisukt nuo to.. bijau tos staigios kudykiu mirties baisiai, pirmom dienom beveik nemiegodavau saugojau ja  doh.gif

viskas bus gerai ajuka!!! thumbup.gif o papo tai ne dok nusiraminimai, bus problema, kai paauks ir viesoj vietoj tik papu ir apraminsi. aukit sveiki ir grazus!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 07, 19:52)
Kaip suprantu 02.29 gali buti ne man vienai pati graziausia ir nuostabiausia diena  biggrin.gif smagu butu jei STT jau nestuke.gif
del nuskausminimo tai jo... man kai dabar nuleido vandenis labai greit eme vystytis gimdymo veikla.. po valandos jau emiau saukt kad neistversiu tegu man epidura leidzia lotuliukas.gif atsidarymas jau 4,5 buvo, kol suleido jau 7,5 ir emiau gimdyt  lotuliukas.gif  nesuveike man tas epiduras net tik po gimdymo i koja suejo desine nejauciau slaunies  doh.gif taigi su antru kleckiuku viskas greiciau buna ir ner naudos is to nuskausminimo.
taigi o mano mazuliukei siandien savaitele jau  wub.gif ir koks sutapimas siandien mum nukrito virkstele  wub.gif  thumbup.gif  kaip smagu bus galima jau pliuskentis.. Tik va akytes eme traskanoti  verysad.gif puliuoja...  siaip mergyte rami, bet va siandien gan triuksminga, gal akytes erzina, tai puse dienos ant papo  doh.gif net nezinau gal negerai darau tik ji sunerimsta duodu papa  blush2.gif jai padeda bet man rodos virsiu zinduku  blush2.gif bet ka daryt kad taip myliu negaliu atsidziaugt noris daryt viska ko jji nori ir kad rami butu...
ir aisku turiu viena paranoja, tikrinu ar gyva.. nu cia jau matyt niekaip nepavyks issisukt nuo to.. bijau tos staigios kudykiu mirties baisiai, pirmom dienom beveik nemiegodavau saugojau ja  doh.gif

Kaip smagu ajuka skaityti tavo zinutes, manau cia po musu tokiu bedu, kai ateina sviesios akimirkos ir jau gali laikyti savo kleckiuka, tai naturalu, kad atrodo atiduosi ir darysi viska tik vaikui, kad geriau butu ir musu jau visai kitoks poziuris i vaika, bet as manau, kad tu viska darai gerai ir nemanau, kad bet kuri is musu kitaip elgtusi. mirksiukas.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti