Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

QUOTE(ajuka @ 2008 03 06, 13:50)
Mamytia, taip skaudziai parasei... nera tu zodziu kurie galetu paguost.. padeda tik laikas kai ismoksti gyvent su tuo skausmu ir tustuma, laikui begant imsi vel dziaugtis gyvenimu, atsiras kitu svarbiu brangiu dalyku, nebutinai kitas vaikelis, nereikia saves spausti bet kartu nereikia ir bijoti... isties nauja gyvybe gydo zaizdas.. dabar as ziuriu i savo princese ir rieda rieda asareles... is laimes ir kartu del to, kad bijau bijau kad ji manes nepaliktu niekada...

Bim, tau ir mazai laiko parejo, tavo zaizda dar atvira dar neismokai tvardyti jos skausmo, bet pamazu ismoksi... Kai mes truputi paugesim ir sustipresim butinai lauksim jusu sveciuose  friends.gif siand laukiu gydytojos tikiuosi po keliu savaiteliu menesio jau galesim drasiai i lauka zygiuot ir paiszmonet truputi  biggrin.gif

o as zinokit netikiu kad vaikeliai grizta.. as manau kad ateina kiti o musu angeleliai mums padeda ju susilaukti ir saugo vaikucius  wub.gif as taip jauciu..

Beje prisigyriau cia vakar kad nemaisau vaikeliu ir netycia pavadinau ariele ela...

sveika ajuka, su nekantrumu laiksiu kai galima bus jus aplankit, dievinu maziukus, man jie tokie nostabus. stiprerkit greiciau. thumbup.gif 4u.gif zinau kad mazai laiko man praejo, bet valdit save baigiu ismokt, nks nemato jau mano asaru! ir i vaikus ziuriu ramei, aisku sirdele suspaudzia kai pagalvoju apie savaja, bet... as jau susitajkiau.... neko nepadarisi.... sunku bet privalom savo angeliukus verysad.gif paleist. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 03 06, 18:46)
ajooooooooooooooomajoooooooooooooooooo, mergoooooooooooosssssssssssss HEEEEELPPPPP,
Bijaaaaaaauuuuuuuu mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif
Bliam........................................ mirsiuuuuuuuu
Mergos, ryte atsikeliu ir jaučiu kažkas ne taip,.,,....... dieną sėdžiu darbe ir.............. papai lipa lauk iš liemenuko, veržia krūtinę, liemenukas per mažasssssssssssssss blink.gif  blink.gif
Bliam, gi pirmi abu pasigamino per keturis mėnesius o čia - nejaugi pirmas kartas ir...................  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif
eikit sau, nejaugi............ stresas man - kas bus rytoj.....
Prieš mmmm taip buvo prieš pirmą vaiką, jau penki metai kaip prieš mmmm tokių baikų nėra????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Man jau nebejuokinga unsure.gif

pasidarik karaujo tirima, ir suzinosi.
Atsakyti
Sveikos,
visą naktį prasivarčiau, nedamiegojau, prisapnavau, kad nėščia esu ir ttt, jau šiąnakt nebegalėjau miegot ant pilvo, krūtinę veržia, o ryte lyg ir nieko - atleido, nežinau, kaip bus dieną......
Kažkokia maišu mušta pasidariau, vakar nusmigau pusė devynių vakaro..... blyn blink.gif blink.gif
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 03 07, 01:31)
STT labai tikiuos , kad iš ties reiks tą testuką daryt 4u.gif , ir žinoma, kad pamatysi II, juk thumbup.gif  thumbup.gif
hihihi.gif pamenu ir aš tą jausmą (beje irgi supratau kad laukiuos, pajutus nepatogumą liemenėlėje hihihi.gif ) visa tirtėjau iš baimės, net buvau pradėjus galvoti, kad geriau to nebūtų, bet šį kart galiu padėkoti Dievui (ar kam ten), kad tuo metu manęs neišgirdo rolleyes.gif

ir tau taip buvo? g.gif
Nu blyn, dar tu man įkarkinsi.......
O dėl Dievo g.gif savo nuomonę jau išsakiau seniau,.....

QUOTE(bim @ 2008 03 07, 09:16)

pasidarik karaujo tirima, ir suzinosi.

Ne,,,, bijau išsigąst, bijau nusivilt, aj, visko bijau, ryte net testo pasidaryt neišdrįsau, juk jei užkibau, tai mažiui dar tik 8 dienos....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 07, 10:55)
Sveikos,
visą naktį prasivarčiau, nedamiegojau, prisapnavau, kad nėščia esu ir ttt, jau šiąnakt nebegalėjau miegot ant pilvo, krūtinę veržia, o ryte lyg ir nieko - atleido, nežinau, kaip bus dieną......
Kažkokia maišu mušta pasidariau, vakar nusmigau pusė devynių vakaro..... blyn blink.gif  blink.gif

ir tau taip buvo? g.gif
Nu blyn, dar tu man įkarkinsi.......
O dėl Dievo  g.gif  savo nuomonę jau išsakiau seniau,.....
Ne,,,, bijau išsigąst, bijau nusivilt, aj, visko bijau, ryte net testo pasidaryt neišdrįsau, juk jei užkibau, tai mažiui dar tik 8 dienos....

testas neparodis dar, as kai pastojau tai net kai menesines velavo nerode. o as tavo vietoj padariciau krauja. uztat zinosi. aprimk, stresas negerai, atigerk melisos arbatites.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 07, 10:04)
testas neparodis dar, as kai pastojau tai net kai menesines velavo nerode. o as tavo vietoj padariciau krauja. uztat zinosi. aprimk, stresas negerai, atigerk melisos arbatites.

geriu dabar darbe mėtas....
o kur kraują pasidaryt tokiu atveju.... nebent darbo metu išlėkt?
gal privatų žinai kur nors aplinkui pedagoginį universitetą?
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 07, 11:06)
geriu dabar darbe mėtas....
o kur kraują pasidaryt tokiu atveju.... nebent darbo metu išlėkt?
gal privatų žinai kur nors aplinkui pedagoginį universitetą?

ne prie pedagoginio universiteto nezinau, o kad arciausia kur as zinau tai sirdies hirurgijos centras.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 07, 10:16)
ne prie pedagoginio universiteto nezinau, o kad arciausia kur as zinau tai sirdies hirurgijos centras.

aj, tiek to - stebėsiu save, gal testuką savaitgaly pasidarysiu, juk niekur nepabėgsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 07, 10:50)
aj, tiek to - stebėsiu save, gal testuką savaitgaly pasidarysiu, juk niekur nepabėgsiu biggrin.gif

labas. aha, tu cia mus visas labai suintrigavai ax.gif . lauksim ziniu is taves.
as pamenu, kai dabar pastojau, tai irgi pradzioj dar nezinojau, bet pamenu buvau su draugem bare, tai kazkaip erzino mane viskas, gert nieko nenorejau, zyziau kol galiausiai isejau namo, miegot. o po savaiteles menesines velavo pora dienu, ilgiau laukt negalejau, nors ir baisoka buvo, pasidariau testa ir ...rezultatas. taip kad gal nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 03 07, 12:00)
labas. aha, tu cia mus visas labai suintrigavai  ax.gif . lauksim ziniu is taves.
as pamenu, kai dabar pastojau, tai irgi pradzioj dar nezinojau, bet pamenu buvau su draugem bare, tai kazkaip erzino mane viskas, gert nieko nenorejau, zyziau kol galiausiai isejau namo, miegot. o po savaiteles menesines velavo pora dienu, ilgiau laukt negalejau, nors ir baisoka buvo, pasidariau testa ir ...rezultatas. taip kad gal  nestuke.gif .

kaip tu jautes, kaip pilvukas tavo?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 07, 11:22)
kaip tu jautes, kaip pilvukas tavo?

as tvarkoj, dekui. vakar buvau scano. tai viskas normaliai. darys man vel 26, 32, 36 savaiciu, o tada bus matyt smile.gif, belieka tik laukti.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 03 07, 13:12)
as tvarkoj, dekui. vakar buvau scano. tai viskas normaliai. darys man vel 26, 32, 36 savaiciu, o tada bus matyt smile.gif, belieka tik laukti.

sekmes auginant pilvuka.
Papildyta:
ajuka, kaip tavo dukrite, ar rami? kokia ji, papasakok, labai smalsu?
Atsakyti
STT, del testuko gali bet kur privaciai northway ar medicinos diagnostikos centre.
As tai pamenu pirmas pozymis buvo kad alpau kaip norejau keptos duonos su suriu ir cesnaku, net nakti svajodavau apie ja, o kaip ti tada dietos laikiaus po gimdymo doh.gif
Zydra 30, smagu girdet kad pas jus oki viskas thumbup.gif aukit ir stiprekit smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
Ajuka, jei bus tai bus pradėtas vasario29 d, tada kai gimė tavo dukriukas bigsmile.gif
Atsakyti