QUOTE(ajuka @ 2008 03 06, 13:50)
Mamytia, taip skaudziai parasei... nera tu zodziu kurie galetu paguost.. padeda tik laikas kai ismoksti gyvent su tuo skausmu ir tustuma, laikui begant imsi vel dziaugtis gyvenimu, atsiras kitu svarbiu brangiu dalyku, nebutinai kitas vaikelis, nereikia saves spausti bet kartu nereikia ir bijoti... isties nauja gyvybe gydo zaizdas.. dabar as ziuriu i savo princese ir rieda rieda asareles... is laimes ir kartu del to, kad bijau bijau kad ji manes nepaliktu niekada...
Bim, tau ir mazai laiko parejo, tavo zaizda dar atvira dar neismokai tvardyti jos skausmo, bet pamazu ismoksi... Kai mes truputi paugesim ir sustipresim butinai lauksim jusu sveciuose
siand laukiu gydytojos tikiuosi po keliu savaiteliu menesio jau galesim drasiai i lauka zygiuot ir paiszmonet truputi
o as zinokit netikiu kad vaikeliai grizta.. as manau kad ateina kiti o musu angeleliai mums padeda ju susilaukti ir saugo vaikucius
as taip jauciu..
Beje prisigyriau cia vakar kad nemaisau vaikeliu ir netycia pavadinau ariele ela...
Bim, tau ir mazai laiko parejo, tavo zaizda dar atvira dar neismokai tvardyti jos skausmo, bet pamazu ismoksi... Kai mes truputi paugesim ir sustipresim butinai lauksim jusu sveciuose

o as zinokit netikiu kad vaikeliai grizta.. as manau kad ateina kiti o musu angeleliai mums padeda ju susilaukti ir saugo vaikucius

Beje prisigyriau cia vakar kad nemaisau vaikeliu ir netycia pavadinau ariele ela...
sveika ajuka, su nekantrumu laiksiu kai galima bus jus aplankit, dievinu maziukus, man jie tokie nostabus. stiprerkit greiciau.

Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 03 06, 18:46)
ajooooooooooooooomajoooooooooooooooooo, mergoooooooooooosssssssssssss HEEEEELPPPPP,
Bijaaaaaaauuuuuuuu
Bliam........................................ mirsiuuuuuuuu
Mergos, ryte atsikeliu ir jaučiu kažkas ne taip,.,,....... dieną sėdžiu darbe ir.............. papai lipa lauk iš liemenuko, veržia krūtinę, liemenukas per mažasssssssssssssss
Bliam, gi pirmi abu pasigamino per keturis mėnesius o čia - nejaugi pirmas kartas ir...................
eikit sau, nejaugi............ stresas man - kas bus rytoj.....
Prieš mmmm taip buvo prieš pirmą vaiką, jau penki metai kaip prieš mmmm tokių baikų nėra????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Man jau nebejuokinga
Bijaaaaaaauuuuuuuu

Bliam........................................ mirsiuuuuuuuu
Mergos, ryte atsikeliu ir jaučiu kažkas ne taip,.,,....... dieną sėdžiu darbe ir.............. papai lipa lauk iš liemenuko, veržia krūtinę, liemenukas per mažasssssssssssssss

Bliam, gi pirmi abu pasigamino per keturis mėnesius o čia - nejaugi pirmas kartas ir...................

eikit sau, nejaugi............ stresas man - kas bus rytoj.....
Prieš mmmm taip buvo prieš pirmą vaiką, jau penki metai kaip prieš mmmm tokių baikų nėra????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Man jau nebejuokinga

pasidarik karaujo tirima, ir suzinosi.