Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

ir vėl mano krūtinė nenormali - bliamba.....
ai, nesvaigsiu, gal jau šiąnakt susirgsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 03 12, 17:47)
as per mm vemdavau , alpdavau, viduriuodavau... nezinodavau kur ir kuri gala pirma kist doh.gif ... geriausias atrastas vaistas 100g brendzio thumbup.gif

Matai kaip buna, man tik pilvo skausmai ir papykina, bet vemt tai neteko, bet po gimdymo pilvo skausmai susitvarke tik papykina. verysad.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 03 12, 19:34)

Bus taip kaip turi buti, vistiek nuo musu nepriklauso, atsipalaiduok ikvepk, iskvepk ir bus viskas gerai 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 12, 19:47)
Bus taip kaip turi buti, vistiek nuo musu nepriklauso, atsipalaiduok ikvepk, iskvepk ir bus viskas gerai  4u.gif  rolleyes.gif

daugiau neturiu ką ir daryt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 12, 19:34)

sveika STT,
as taippat vis dar nesusergu,nesuprantu kas darosi su mano organizmu...mano krutine irgi be galo jautri,o menesiniu pozymiu net nematyti g.gif
ar bandei daryti testa,ka rode? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra24 @ 2008 03 12, 21:38)
sveika STT,
as taippat vis dar nesusergu,nesuprantu kas darosi su mano organizmu...mano krutine irgi be galo jautri,o menesiniu pozymiu net nematyti g.gif
ar bandei daryti testa,ka rode? ax.gif

bandžiau, rodė, kad ne. nežinau, man lyg rytą viskas normaliai, o vakarais kažkas ne taip.
nieko nejaučiu ir nežinau. Testas rodė, kad ne. Žinau tik tiek, kad testas buvo levas ir atgulėjo jau apie pora metų jis pas mane, nuo Angeliuko dar jis, tai jei yra galiojimas, matyt jau buvo pasibaigęs. Nemiegu, kažkokia kaip maišu trenkta jaučiuosi, vieną minutę taip, kitą jau kitaip, bet lyg nejaučiu nėštumo, bet ir mėnesinių lyg nebuvę, šiandien jau 33 dienos kaip nieko nėr. ai, bus kaip bus, kažkaip nesinori nieko galvot. nu gal dar nepasigamino iš pirmo karto.
Kaip pas kitas būna, kaip sakoma, vos ne per telefoninį pokalbį pastot gali, tai pas mus su vyru ilgai kažkaip su abiem pirmais vaikais buvo...

Sandra, o tave man rodos jau sveikint reikia wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 13 kovo 2008 - 06:11
QUOTE(STT @ 2008 03 13, 08:10)
bandžiau, rodė, kad ne. nežinau, man lyg rytą viskas normaliai, o vakarais kažkas ne taip.
nieko nejaučiu ir nežinau. Testas rodė, kad ne. Žinau tik tiek, kad testas buvo levas ir atgulėjo jau apie pora metų jis pas mane, nuo Angeliuko dar jis, tai jei yra galiojimas, matyt jau buvo pasibaigęs. Nemiegu, kažkokia kaip maišu trenkta jaučiuosi, vieną minutę taip, kitą jau kitaip, bet lyg nejaučiu nėštumo, bet ir mėnesinių lyg nebuvę, šiandien jau 33 dienos kaip nieko nėr. ai, bus kaip bus, kažkaip nesinori nieko galvot. nu gal dar nepasigamino iš pirmo karto.
Kaip pas kitas būna, kaip sakoma, vos ne per telefoninį pokalbį pastot gali, tai pas mus su vyru ilgai kažkaip su abiem pirmais vaikais buvo...

Sandra, o tave man rodos jau sveikint reikia wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

e tastai megzta klist, as buvau nescia jau 6 sav. o padarius testa rode neigema.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 13, 08:35)
e tastai megzta klist, as buvau nescia jau 6 sav. o padarius testa rode neigema.

žinau, man su antru trys rode kad ne o keturi kad taip
Atsakyti
O man atrodo prisikalbesit mergaites ir tuoj bus galima su nestuke.gif sveikint thumbup.gif thumbup.gif juk yra dartoks dalykas kaip nuojauta ... as abu kartus pajauciau ir abu kartus netikejau tongue.gif ir testai melavo abu kartus po tris kartus tongue.gif mano atveju rodydavo tik 5sav nestuma. Tad pasiskaiciuokit ir nurimkit smile.gif bus leliukai pamatysit smile.gif
as va sedziu dabar su lelia slinge ir dziaugiuos dziaugiuos thumbup.gif thumbup.gif wub.gif turiu savo dziaugsmeli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 13, 08:35)

As zinau jeigu men. veluoja dvi savaites tada kai pasidarai tai jau turi rodyti mirksiukas.gif O dabar dar biski ankstoka testui, nebent slapimo tyrimas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 13, 12:26)
O man atrodo prisikalbesit mergaites ir tuoj bus galima su  nestuke.gif  sveikint  thumbup.gif  thumbup.gif juk yra dartoks dalykas kaip nuojauta ... as abu kartus pajauciau ir abu kartus netikejau  tongue.gif ir testai melavo abu kartus po tris kartus  tongue.gif  mano atveju rodydavo tik 5sav nestuma. Tad pasiskaiciuokit ir nurimkit  smile.gif  bus leliukai pamatysit  smile.gif
as va sedziu dabar su lelia slinge ir dziaugiuos dziaugiuos  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif turiu savo dziaugsmeli  wub.gif

oi kaip tau smagu. pavidziu baltai. fainules jus su dukrite, rasik dazniau, notaika praskaidrini.
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 13, 11:26)
O man atrodo prisikalbesit mergaites ir tuoj bus galima su  nestuke.gif  sveikint  thumbup.gif  thumbup.gif juk yra dartoks dalykas kaip nuojauta ... as abu kartus pajauciau ir abu kartus netikejau  tongue.gif ir testai melavo abu kartus po tris kartus  tongue.gif  mano atveju rodydavo tik 5sav nestuma. Tad pasiskaiciuokit ir nurimkit  smile.gif  bus leliukai pamatysit  smile.gif
as va sedziu dabar su lelia slinge ir dziaugiuos dziaugiuos  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif turiu savo dziaugsmeli  wub.gif

kaip smagu skaityt tavo pasisakymus wub.gif tikimės, kad bus wub.gif
QUOTE(Laura6 @ 2008 03 13, 12:09)
As zinau jeigu men. veluoja dvi savaites tada kai pasidarai tai jau turi rodyti  mirksiukas.gif O dabar dar biski ankstoka testui, nebent slapimo tyrimas.  unsure.gif

blink.gif aj tai man ir neturėjo rodyt ir testas iš galiojimo išėjęs ir dar sumelavo. vienu žodžiu doh.gif bus kaip praeitą kartą - po 45 dienų bac ir teta iš Krasnojarsko lotuliukas.gif

QUOTE(bim @ 2008 03 13, 12:30)
oi kaip tau smagu. pavidziu baltai. fainules jus su dukrite, rasik dazniau, notaika praskaidrini.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
blink.gif aj tai man ir neturėjo rodyt ir testas iš galiojimo išėjęs ir dar sumelavo. vienu žodžiu doh.gif bus kaip praeitą kartą - po 45 dienų bac ir teta iš Krasnojarsko :lotuliukas[/U]:
drinks_cheers.gif

Tokio dar negirdejau geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 13 kovo 2008 - 12:13