Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

QUOTE(ajuka @ 2008 03 16, 20:36)
maziuliuke puikiai laikos  thumbup.gif  biski akytes bega dar... reikes kitus lasiukus antibiotiku naudot, nes prirasyti neisgyde  verysad.gif uzvakar sveriaus lelyte, jau turetume but 3 100 g  thumbup.gif  aisku coliuke ji visai, bet bent priauga po biskuti  wub.gif vis laukiam laukiam grazu ir siltu oru, kad ilgiau lauke pasivaiksciot galetume o tai dabar tik iskisam nosi ir mamyte vos pabuna valandele jau salt ima ir suka namuciun  blush2.gif

smagu girdiet kad pas jus viskas gerai!!! thumbup.gif
Atsakyti
na ajuka, sendien oras kaip tik tau su mazule pasivaiksiojimui!!!
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 16, 18:36)
maziuliuke puikiai laikos  thumbup.gif  biski akytes bega dar... reikes kitus lasiukus antibiotiku naudot, nes prirasyti neisgyde  verysad.gif uzvakar sveriaus lelyte, jau turetume but 3 100 g  thumbup.gif  aisku coliuke ji visai, bet bent priauga po biskuti  wub.gif vis laukiam laukiam grazu ir siltu oru, kad ilgiau lauke pasivaiksciot galetume o tai dabar tik iskisam nosi ir mamyte vos pabuna valandele jau salt ima ir suka namuciun  blush2.gif

O kodėl tu lašini antibiotikus? Ir kodėl iškarto juos skyrė? Kiek žinau gali būti, kad paprasčiausiai yra užakę ašarų latakai ir dėl to gali pūliuoti akytės. Tokiu atveju jokie vaistai nepadės, reikės pravalymo. Mano dukrytei su viena akyte taip buvo, tai pravalė tą kanalą ir visi pūliavimai baigėsi.
Atsakyti
Gydytoja skyre.. kiek as zinau antibiotikai tiesiog tas bakterijas sunaikina ir nebepuliuoja akytes bet kadangi problemos nepasalina - latakeliu neatveria, tai tas puliavimas kartojasi..
bet ju nebutina iskart valyt, nes jie daznai patys prasiveria.. bet aisku kadangi nepadejo matyt teks tai padaryt. Man nepatyrusiai tik baisiai ta procedura atrodo... blush2.gif bet taip geriau nei leliukui kankintis su puliuojanciom akytem..
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 18, 17:51)
Gydytoja skyre.. kiek as zinau antibiotikai tiesiog tas bakterijas sunaikina ir nebepuliuoja akytes bet kadangi problemos nepasalina - latakeliu neatveria, tai tas puliavimas kartojasi..
bet ju nebutina iskart valyt, nes jie daznai patys prasiveria.. bet aisku kadangi nepadejo matyt teks tai padaryt. Man nepatyrusiai tik baisiai ta procedura atrodo...  blush2.gif  bet taip geriau nei leliukui kankintis su puliuojanciom akytem..

Tai as dabar pasidalinsiu, kaip buvo su mano pagranduke sese, kai ji gime pries 15 metu, tai jai irgi akytes puliavo ir jai padare akyciu pravalyma apie ka ir kalbejo Beana, o po to paaiskejo, kad jai nereikejo daryti, nes kita gydytoja pasake, kad jeigu butu skyre tinkamus antibijotikus, butu praeje, o tuos antibijotikus turejo skirti pagal darytu tyrimu atsakymus ir jautruma vienokiem ir kitokiem antibijotikam, o mano sesei buvo skyre tokius antibijotikus, kuriems ji buvo atspari ir jie neveike, tai va, bet gal dabar jau vistiek gydytojai protingesni, nors visokiu pasitaiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura6: 18 kovo 2008 - 18:04
QUOTE(ajuka @ 2008 03 18, 16:51)
bet ju nebutina iskart valyt, nes jie daznai patys prasiveria.. bet aisku kadangi nepadejo matyt teks tai padaryt. Man nepatyrusiai tik baisiai ta procedura atrodo...  blush2.gif  bet taip geriau nei leliukui kankintis su puliuojanciom akytem..

Aš tik nesuprantu, kam tokiu atveju tuos antibiotikus lašinti. Valydavau arba ramunėlių arbata, arba paprasčiausiai virintu vandenuku, akių gydytoja dar buvo parodžiusi kokį masažiuką daryti, bet kadangi tai nepadėjo, tai padarėm procedūrą. Sunkiausias tas laukimo momentas, kai girdi kaip tavo vaikutis verkia, o tu turi būti už durų, gerai tik kad neilgai užtrunka, keletą minučių.
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2007 06 15, 09:00)
Aciu dar karta visoms uz parama

Neteisingas tas pasaulis... Kad mirsta vaikeliai tik pradeje gyventi  verysad.gif mano vaikelis nors ir pilnai isnesiotas, bet kadangi gime jau mires visuose dokumentuose pazymetas kaip negyvagimis... siurpus zodis... as net vardo negalejau jai suteikti  verysad.gif tik pavarde... zinau, kad isgyvensiu si skausma, bet sunkiausia yra galvoti apie ateity... ka daryti toliau, kaip elgtis, vel bandyti pastoti... bet dabar baime tokia didele, vien tik ir mastysiu, o jeigu vel bus tas pats  verysad.gif juk mano vaikelio mirties priezastis neaiski, ji taip pat neturejo mirti... buvo sveika

o Dieve, pati labai laukiu tos akimirkos, kai pagaliau galesime susituokti ir tureti vakeli, skaudu girdeti kad taip buna, laikykis, buk stipri, tavo mazyle tave mato is virsaus ir tau sypsosi.
Atsakyti
QUOTE(beana @ 2008 03 18, 19:06)
Aš tik nesuprantu, kam tokiu atveju tuos antibiotikus lašinti. Valydavau arba ramunėlių arbata, arba paprasčiausiai virintu vandenuku, akių gydytoja dar buvo parodžiusi kokį masažiuką daryti, bet kadangi tai nepadėjo, tai padarėm procedūrą. Sunkiausias tas laukimo momentas, kai girdi kaip tavo vaikutis verkia, o tu turi būti už durų, gerai tik kad neilgai užtrunka, keletą minučių.

Tam kad nebutu uzdegimo ir leliukas nesikankintu... nes kanaleliai gali atsidaryt bet kada, kartais iki 2metu reikia... tai nelaikysi gi visa lika vaiko su akim puliuotom.. mano mazytei tai kai eme puliuot kai ji per pulius neatsimerdavo, tik nuvalau ir vel apibega.. dabar jau geriau zymiai.. o plaunu as ir akytes nuolat.. ziuresim, tikiuos savaime susitvarkys...
o apie ta tyrima zinau bet nepagalvojau laiku o gyd net nepasiule doh.gif unsure.gif jei vel apumes ir nuspresim nedrayt kol kas valymo reiks pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 19, 12:51)
Tam kad nebutu uzdegimo ir leliukas nesikankintu... nes kanaleliai gali atsidaryt bet kada, kartais iki 2metu reikia... tai nelaikysi gi visa lika vaiko su akim puliuotom.. mano mazytei tai kai eme puliuot kai ji per pulius neatsimerdavo, tik nuvalau ir vel apibega.. dabar jau geriau zymiai.. o plaunu as ir akytes nuolat.. ziuresim, tikiuos savaime susitvarkys...
o apie ta tyrima zinau bet nepagalvojau laiku o gyd net nepasiule  doh.gif  unsure.gif jei vel apumes ir nuspresim nedrayt kol kas valymo reiks pasidaryt.

mano vyresniajai buvo uzsikimses asaru latakas ir deja pats nebutu atsikimses nes ne tik uzakes buvo, bet ir susiaurejes.auginom su lasiukais iki 2,5 men ir atkimsom, ziauri procedura, bet po to jokiu bedu neturejom, nors buna vaikuciu, kuriem gali kartotis kanaleliu uzakimas susirgus net ir paprasciausia virusine sloga. Kiek zinau lietuvoje ilgai nelaukia su prakimsimu, tuo tarpu danijoje augina su antibiotikais iki metu ir jei neatsiveria pats narkozeje prakemsa.
bet gal jums nereikes jokiu proceduru ax.gif
Atsakyti
Mano maziukei nuolat puliavo iki 3 men, viena akyte daugiau, kita maziau, taip kad Ajuka nenusimink, palauk dar, nors mes emem paselius is akyciu ir lasinau pritaikytus vaistukus, parode spec masaziuka - tai ir ji darydavau - vaistukai nepadejo, o masazas - manau kad taip, nes darant atsirado toks guziukasties asaryciu latakeliu, o per nakti jo neliko, ir puliavimai baigesi (tada atrode kitaip, krausciausi is proto, bet buvo Zoline, nedarbo diena, nezinojau ir neturejau kur kreiptis, laukiau kada pasibaigs sventes, bet nesulaukiau - baigesi bedeles thumbup.gif )
Atsakyti
Ajuka, man labai suspaude sirdi tavo istorija. bet dziaugiuosi, kad tapai mama ir turi viena angela danguje, kuris tave saugo, o kita- prie saves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sage master @ 2009 05 01, 15:56)
Ajuka, man labai suspaude sirdi tavo istorija. bet dziaugiuosi, kad tapai mama ir turi viena angela danguje, kuris tave saugo, o kita- prie saves  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti