Įkraunama...
Įkraunama...

Mano dukrytė išėjo

Na va mergytes, smagu girdeti tokias laukimo nuotaikas. Kaip jums gera, kai jau galit planuoti kita vaikeli.. O as dar jauciu, kad man dar negalima, nors noriu.. Pernelyg panikuociau nestumo metu.. Zinau, kad dar daug asaru bus, nes dar dabar kartais nakti negaliu uzmigti, vis galvoju kaip butu buve jei nebutu buve.. Gal kai praeis pora metu po netekties, tada bandysim..
Kai pastojau su savo sunumi, tai buvo kazkas nepaprasto. Nepatikesit, bet as net pajutau, kad pas mane uzsimezge gyvybe. Toks lyg blyksnis buvo akyse. Juokingai skamba.. Ta pati pajuto sesuo su pirmaja dukra.. Kai pastojau su mergytemis, as negalejau patiketi, kad nescia, nes jokio panasaus jausmo nepajutau.. su mergytemis testas parode, kad laukiuosi, veluojant vienai dienai.. O su sunumi dariausi, kai velavo 8 dienas. Abiem atvejais testas rode teisingai..
Si menesi ir man velavo menesines.. Gal cia menulio itaka? Tiesa sakant, net nezinau koks dabar menulis, ar pilnatis, ar ne? Juk menulis itakoja potvynius ir atoslugius, tai gal ir mm veikia?
Del menesiniu skausmo, tai man po abieju gimdymu jis nei kiek nesumazejo.. Tik kartais, nezinau kodel, buna tokiu laimingu mmm, kai neskauda.. Bet beveik visada, skausmo neisvengiu..
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 13, 11:26)
O man atrodo prisikalbesit mergaites ir tuoj bus galima su  nestuke.gif  sveikint  thumbup.gif  thumbup.gif juk yra dartoks dalykas kaip nuojauta ... as abu kartus pajauciau ir abu kartus netikejau  tongue.gif ir testai melavo abu kartus po tris kartus  tongue.gif  mano atveju rodydavo tik 5sav nestuma. Tad pasiskaiciuokit ir nurimkit  smile.gif  bus leliukai pamatysit  smile.gif
as va sedziu dabar su lelia slinge ir dziaugiuos dziaugiuos  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif turiu savo dziaugsmeli  wub.gif

Kaip gera tavo pasisakymus skaityti...
Man testai abu nėštumus iškart parodė po pirmo bandymo... Nors antrąsyk pastojus nebuvo išvis jokių nėštumo požymių. Pastojau iškart po MMM, tai net sekantį kartą nespėjo jos ir suvėluoti. Bet tiesiog vieną naktį susapnavau, jog LAUKIUOSI. Pabudau, sulaukiau ryto, nusipirkau testą - akurat! Dar ilgai negalėjau patikėt (pirmas tai 8 metus niekaip "neužkibo"). Gydytoja patvirtino. Dar nesimatė vaikelio lyties, o aš kažkodėl nuo pat pradžių net neabejojau: berniukas bus. Visgi turbūt nuojauta yra, nors anksčiau ja lyg ir nepasižymėjau...
Atsakyti
Merginos,
Vakar siaubingai mane sunervino. Stebiuosi, kokiu gali buti nesupratingu zmoniu.. Viena mano tolima giminaite, kurios net nemaciau gal 15 metu, per mano mama klause, ar tai as parasiau savo nelaiminga gimdymo istorija. Argi sunku buvo manes to paklausti? Kodel reikia klausti per kitus zmones? Ir apskirtai, as net nezinau is kur ji suzinojo apie mano nelaime, juk nesimatem be proto seniai ir visai nebendraujam. Net pagalvojau, kad reiktu pasalinti ta tema, bet tiesiog negaliu.. Juk parasiau savo istorija tam, kad gal kita mergina is jos gales pasimokyti, o ne tam, kad imtu kazkas snipineti mane. Argi sunku laikytis takto ir neklausineti manes tokiu dalyku.. Man kiekvienas istartas zodis apie mano mergytes, kaip peilis per sirdi. Kiekvienas priminimas privercia is naujo viska isgyventi! Kartais taip ir norisi isrekti, taip tai as ta moteris, pagimdziiusi negyvas dvynukes, kad daugiau niekas niekas neklaustu, ar tai tu?
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 03 14, 10:53)
Merginos,
Vakar siaubingai mane sunervino. Stebiuosi, kokiu gali buti nesupratingu zmoniu.. Viena mano tolima giminaite, kurios net nemaciau gal 15 metu, per mano mama klause, ar tai as parasiau savo nelaiminga gimdymo istorija. Argi sunku buvo manes to paklausti? Kodel reikia klausti per kitus zmones? Ir apskirtai, as net nezinau is kur ji suzinojo apie mano nelaime, juk nesimatem be proto seniai ir visai nebendraujam. Net pagalvojau, kad reiktu pasalinti ta tema, bet tiesiog negaliu.. Juk parasiau savo istorija tam, kad gal kita mergina is jos gales pasimokyti, o ne tam, kad imtu kazkas snipineti mane. Argi sunku laikytis takto ir neklausineti manes tokiu dalyku.. Man kiekvienas istartas zodis apie mano mergytes, kaip peilis per sirdi. Kiekvienas priminimas privercia is naujo viska isgyventi! Kartais taip ir norisi isrekti, taip tai as ta moteris, pagimdziiusi negyvas dvynukes, kad daugiau niekas niekas neklaustu, ar tai tu?

nesinervink. juk zinai, kad zmonems visada idomu ir norisi suzinoti kuo daugiau smulkmenu, tiesiog smalsumui patenkinti.
zinai, kai man taip nutiko, as negaledama but namie viena, nusprendziau pradeti dirbti su agentura su kuria koki pora metu nebuvau turejus jokiu kontaktu. ir kai as jiems vel prisistaciau sulaukiau skambucio is agenturos savininkes, su kuria siaip jau nereiktu man kalbeti. bet ji tiesiog norejo suzinoti daugiau apie mano nelaime ir nors sakydama 'atsiprasau, kad klausiu' klause kas jai buvo idomu. ir dar pasake, kad kazkokia jos giminaite irgi pagimde negyva vaikeli. praejo metai, as vis dar dirbu su ta agentura, bet daugiau savininke niekad man neskambino smile.gif. beje as jiems kolkas irgi dar nepranesiau jog laukiuos smile.gif, noriu kuo maziau nereikalingu kalbu.
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2008 03 14, 10:53)
Merginos,

blink.gif nu ir asilė. Tikrai.
Matai, atsirado iš po žemių, gal į gimines pasiprašys artimiau bendraut, nes tavo nelaimė toks fainas dalykas pradėti bendrauti.... kaip faina pasirodyt prieš kitus, kad turiu vaikų ir ttt, o ypač pasididžiuot prieš netekusį savo vaikų...... o vat aš taip, o ji gal ne taip, užtai ir neteko.... šlykštu, kad būna tokių pavydžių žmonių, seklių, kurie taip elgiasi. Man taip būtų, kaip paskambinčiau tokiai iš po žemių telefoną atkasus........
Iš kur tiek pas žmones šlykštumo?????
Atsakyti
visokiu yra, visokiu reike!
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 14, 13:36)
blink.gif nu ir asilė. Tikrai.
Matai, atsirado iš po žemių, gal į gimines pasiprašys artimiau bendraut, nes tavo nelaimė toks fainas dalykas pradėti bendrauti.... kaip faina pasirodyt prieš kitus, kad turiu vaikų ir ttt, o ypač pasididžiuot prieš netekusį savo vaikų...... o vat aš taip, o ji gal ne taip, užtai ir neteko.... šlykštu, kad būna tokių pavydžių žmonių, seklių, kurie taip elgiasi. Man taip būtų, kaip paskambinčiau tokiai iš po žemių telefoną atkasus........
Iš kur tiek pas žmones šlykštumo?????

drinks_cheers.gif as irgi susinervinciau gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikos.

ar girdėjot, užgeso maestro.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 03 15, 11:33)
Sveikos.

ar girdėjot, užgeso maestro.... verysad.gif

girdiejom!
Atsakyti
Kazkaip nesitikejo man kad jis mirs.. nors vyras sake, kad labai prastai atrodo kernagis, bet taip greitai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 03 15, 14:42)
Kazkaip nesitikejo man kad jis mirs.. nors vyras sake, kad labai prastai atrodo kernagis, bet taip greitai..  verysad.gif

jis labai ilgai kovojo su savo liga, ir liga ji nugalejo. verysad.gif
o kaip tavo pupa ajuka?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 03 15, 14:51)
jis labai ilgai kovojo su savo liga, ir liga ji nugalejo. verysad.gif
o kaip tavo pupa ajuka?

maziuliuke puikiai laikos thumbup.gif biski akytes bega dar... reikes kitus lasiukus antibiotiku naudot, nes prirasyti neisgyde verysad.gif uzvakar sveriaus lelyte, jau turetume but 3 100 g thumbup.gif aisku coliuke ji visai, bet bent priauga po biskuti wub.gif vis laukiam laukiam grazu ir siltu oru, kad ilgiau lauke pasivaiksciot galetume o tai dabar tik iskisam nosi ir mamyte vos pabuna valandele jau salt ima ir suka namuciun blush2.gif
Atsakyti