Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

galvodavau ir aš,kad kaip įsipratinsi,taip ir turėsi unsure.gif Mano vyresnėlis irgi miegodavo prie betkokio garso,o va mažoji,kad ir pratinau prie teliko,radijo,ji pati mane pripratino,kad jei jau ji miega,tai namie turi būti mirtina tyla doh.gif net lango negaliu atidaryti,nes girdi triukšmą betkokį doh.gif
Atsakyti
Radija ijungta, duris kambario užarytos, balkonas atviras mano mažiukas miega wub.gif nevaikštom ant pirštu galu, nes butas pakankamai erdvus, bet ir netriukšmaujam bigsmile.gif
Atsakyti
su primuoju turėjau bėdų dėl tylos, o dabar nesistengiam vaikščioti tyliai, tiesiog festyvaliu nekeliam kai mažoji miega bet tylos taip pat nesilaikom
Atsakyti
Nesistengiam buti labai tyliai kai mazule miega.Ir telikas gali eiti, ir galim laisvai kalbetis, klausytis muzikos.Kai ji uzsinori, tai ir miega nekreipdama i nieka demesio thumbup.gif Nelabai butu faina, jei vaikas uzmigo ir cic, niekam nei krebzt smile.gif Jau ir manes vienos uztenka, kad negaliu miegot jei bent maziausias garselis... doh.gif
Atsakyti
Mes tik grįžę iš ligoninės į namučius įjungėm radiją, kad neįprastu miegoti mirtinoje tyloje smile.gif Kai sūnelis miega nevaikštom ant pirštų galų, normaliai kalbam, žiūrim TV. Nors dažnai vyro prašau, kad pritylintų garsą, nes jis mėgsta garsiai g.gif Kūdikiai pripranta prie pastoviai girdimų balsų, garsų ir nebereaguoja į juos miegodami bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristele: 05 birželio 2008 - 20:58
Nors ir kaip bandėm pratinti prie triukšmo, nesigavo schmoll.gif Televizoriaus garsą puikiai atskiria nuo kitų garsų. Taigi tenka vaikščioti ant pirštų galų doh.gif
Atsakyti
Mes irig vaikštom ant pirštų galų, o ką daryti kai pastoviai prabudinėja g.gif
Atsakyti
Kadangi namuose dar yra viresnis brolis, tai labai tyliai niekaip neišeina doh.gif Nešokam, nedainuojam ir nerėkaujam, kai miega mažasis, bet gyvenimas vyksta tylesniu garsu rolleyes.gif
Atsakyti
mes taip pat nevaikstom ant pirstu galu,visada yra ijunktas televizorius,arba radijas,didziajai nesiseka buti tyliai kai sese miega,ir gan netyliai kalbam,taciau vistiek buna kad ji kazko issigasta ir labai stipriai sukrupcioja,atrodo nieko garsiau nepadarem o ji krupteli g.gif
Atsakyti
Nevaikštau, nors būna dienų, kai miega itin jautriai, tai tada stengiuos elgtis tyliau ax.gif
Atsakyti
vyras iskart sake, kad reikia pratint prie garsu- ir buvo teisus:) ir telekas ir suo- niekas nepazadina jei miega, net skambutis i duris thumbup.gif
Atsakyti
Mes kaip tik uzmiegam su garsais pvz:su muzika,teliku,kiemo garsu ir nekreipiam i jokius garsus taigi galime gyventi ramiai nereikia nei ant pirstu galu vaikscioti nei koncentus kelti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti