Dieną miega prie įjungto televizoriaus, tiesa, truputį patylinu
Mažė labai reaguoja, kai rytais tėvelis ruošiasi į darbą, kartais net pabunda
(6 val
)
Kol pas tevus nepagyvenom kelias savaites, tol i triuksma nereaguodavo visai, o ten tai visi net patyliukais kalbedavo, negirdimai vaiksciodavo, tai maze iprato, kad buna visiska tyla...
Dabar po biski vel pradeda nebereaguoti, nebeatsibudineti.
Stengiames netrukdyti mazajai, bet itin tyliai nebuname
diena elgiames iprastai ir tw ziurim ir muzika paleidziam nebent labai irzlus buna ir sunkiai migdosi biski tyliau elgiames o i wakra kada nakteles miegui ruosiasi patylinam wiska ir stengiames tyliau but bet jau buwo baliuku ir mazius nekarto neprabudo
Siaip stengiames neipratinti prie visiskos tylos. buna, kad ir muzika tyliai groja ar tv negarsiai kalba...
Bet kadangi zmogeliukas musu prie jautriuju ir baisiai i viska reaguoja, tai ir gaunam kartais "ant blakstienu" pavaikscioti...
Bet kadangi zmogeliukas musu prie jautriuju ir baisiai i viska reaguoja, tai ir gaunam kartais "ant blakstienu" pavaikscioti...
vaikstom tyliau
Diena darau viska ka turiu pasidaryti, ir maziukei miegant issisiurbliuoju ir valgyti taisau ir puodai ar lekstes subarska jau ant pirstu galu nevaikstau ir mazoji nereguoja i joki triuksma, jei miega tai miega, nors ir patranka sprogdink negirdes
Kadangi mūsų lialka jautruolė ir dar ją labai sunkiai užmigdom, tai jau po to stengiamės, jai to miegelio nesutrukdyti
Na mes tai priprate prie tv,ir muzikos negrasios,bet kaip miega,tai siek tiek elgiames tyliau,nes norosi kad mazius ilgiua pamiegotu
.Nors kadangi priprates prie garsu kazin ar tai itakos duoda ilgiasniam miegeliui
musu mazoji irgi su muzika ir TV auga... o masinoj irgi su muzika uzmiega ir labai gerai jai buna
nors buna kad miega labai jautriai ir i visus garsus labai reaguoja, tada ir tyliau pasistengiam buti, kad mazoji pailsetu ir nebutu irzli.
tik vat jau nakciai kai uzmiega, tada stengiames tyliai buti, ir sviesas isjungiam, ir TV pritildom ir patys tyliai kalbam.
tik vat jau nakciai kai uzmiega, tada stengiames tyliai buti, ir sviesas isjungiam, ir TV pritildom ir patys tyliai kalbam.
Mano mažylis auga su 4 metų broliu, tai nori nenori prie triukšmo tenka priprasti. Žinoma kai leliukas užmiega bandome truputuka tyliau , bet nevisada išeina.
P.S. aš nelabai suprantu tas mamas kurios vaikšto kaip pelytės namie kai kūdikis miega, juk gyvename mieste tai nori nenori viso triukšmo nenutildysim.
P.S. aš nelabai suprantu tas mamas kurios vaikšto kaip pelytės namie kai kūdikis miega, juk gyvename mieste tai nori nenori viso triukšmo nenutildysim.
QUOTE(Linuxeee @ 2008 08 05, 14:43)
Diena darau viska ka turiu pasidaryti, ir maziukei miegant issisiurbliuoju ir valgyti taisau ir puodai ar lekstes subarska jau ant pirstu galu nevaikstau ir mazoji nereguoja i joki triuksma, jei miega tai miega, nors ir patranka sprogdink negirdes 
Mano sunaitelis kai uzmigdavo, as irgi siurbdavau kilimus, jam netrukde