Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

Dieną miega prie įjungto televizoriaus, tiesa, truputį patylinu ax.gif Mažė labai reaguoja, kai rytais tėvelis ruošiasi į darbą, kartais net pabunda rolleyes.gif (6 val doh.gif )
Atsakyti
tenka, nes labai jautriai miega mano kleckas.
Atsakyti
Kol pas tevus nepagyvenom kelias savaites, tol i triuksma nereaguodavo visai, o ten tai visi net patyliukais kalbedavo, negirdimai vaiksciodavo, tai maze iprato, kad buna visiska tyla... doh.gif Dabar po biski vel pradeda nebereaguoti, nebeatsibudineti. ax.gif Stengiames netrukdyti mazajai, bet itin tyliai nebuname tongue.gif
Atsakyti
diena elgiames iprastai ir tw ziurim ir muzika paleidziam nebent labai irzlus buna ir sunkiai migdosi biski tyliau elgiames o i wakra kada nakteles miegui ruosiasi patylinam wiska ir stengiames tyliau but bet jau buwo baliuku ir mazius nekarto neprabudo smile.gif
Atsakyti
Siaip stengiames neipratinti prie visiskos tylos. buna, kad ir muzika tyliai groja ar tv negarsiai kalba... ax.gif
Bet kadangi zmogeliukas musu prie jautriuju ir baisiai i viska reaguoja, tai ir gaunam kartais "ant blakstienu" pavaikscioti... rolleyes.gif
Atsakyti
vaikstom tyliau ax.gif
Atsakyti
Diena darau viska ka turiu pasidaryti, ir maziukei miegant issisiurbliuoju ir valgyti taisau ir puodai ar lekstes subarska jau ant pirstu galu nevaikstau ir mazoji nereguoja i joki triuksma, jei miega tai miega, nors ir patranka sprogdink negirdes lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi mūsų lialka jautruolė ir dar ją labai sunkiai užmigdom, tai jau po to stengiamės, jai to miegelio nesutrukdyti smile.gif
Atsakyti
Na mes tai priprate prie tv,ir muzikos negrasios,bet kaip miega,tai siek tiek elgiames tyliau,nes norosi kad mazius ilgiua pamiegotu mirksiukas.gif .Nors kadangi priprates prie garsu kazin ar tai itakos duoda ilgiasniam miegeliui g.gif
Atsakyti
musu mazoji irgi su muzika ir TV auga... o masinoj irgi su muzika uzmiega ir labai gerai jai buna wink.gif nors buna kad miega labai jautriai ir i visus garsus labai reaguoja, tada ir tyliau pasistengiam buti, kad mazoji pailsetu ir nebutu irzli.
tik vat jau nakciai kai uzmiega, tada stengiames tyliai buti, ir sviesas isjungiam, ir TV pritildom ir patys tyliai kalbam.
Atsakyti
Mano mažylis auga su 4 metų broliu, tai nori nenori prie triukšmo tenka priprasti. Žinoma kai leliukas užmiega bandome truputuka tyliau , bet nevisada išeina.

P.S. aš nelabai suprantu tas mamas kurios vaikšto kaip pelytės namie kai kūdikis miega, juk gyvename mieste tai nori nenori viso triukšmo nenutildysim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuxeee @ 2008 08 05, 14:43)
Diena darau viska ka turiu pasidaryti, ir maziukei miegant issisiurbliuoju ir valgyti taisau ir puodai ar lekstes subarska jau ant pirstu galu nevaikstau ir mazoji nereguoja i joki triuksma, jei miega tai miega, nors ir patranka sprogdink negirdes  lotuliukas.gif

Mano sunaitelis kai uzmigdavo, as irgi siurbdavau kilimus, jam netrukde lotuliukas.gif
Atsakyti