Na,TV tai visada ijungtas buna,kai mazius miega,bet vaikstom labai tyliai,nes jis labai jautriai miega
Galite rasyti kiek tik norite, kad prie garsu reikia pratinti, bet kai nuo tu garsu ji vos uzmigus prabunda ir paskui vel val kokia reikia ja migdyti, tai tikrai saugosi vaiko miega. As, kaip ji buvo maza, net ant ranku ir 2 valandas laikiau, kad tik pamiegotu. Vaikas svori net nepriauginejo del to, kad per diena nepamiegodavo ir pusvalandzio. Dabar jau kur kas geriau, ir netgi pitardos, kurias dabar sprogdina vaikai lauke, ja nepazadina.
Taigi, jei vaikas miega gerai, tai tikrai nereikia specialiai tyliai vaiksciuoti, bet jei jautrus, tai pratink nepripratinsi.
Taigi, jei vaikas miega gerai, tai tikrai nereikia specialiai tyliai vaiksciuoti, bet jei jautrus, tai pratink nepripratinsi.
Na vaikscioti ant pirstu galu nevertetu,bet ir triuksmauti aisku nera reikalo
Musu mazylis miega prie televizoriaus ,jei tikrai rimtai miega ,tada ir kalbam garsiai ir jam netrukdo.Zinoma jei vaikutis tik snuduriuoja ,tada stengiames tyliau buti kol imigs... Suprantu mamytes ,kurios vaiksto ant pirstu galu ,nes pasilikus vienai be vyru ,norisi ir susitvarkyti ir valgyt pagaminti juk nezinom ar ilgai miegos ar tik 15 min

mes tai miegu nesiskundziam, abieju vaikuciu nepratinom miegot visiskoj ramybej, tai ir galais pirstu vaikcioti nereikia.
o beja, kai vyresnis grizta is darzelio, arba tom dienom kai neina i darzeli, tai duodasi po namus taip, kad butu galima pagalvot, jog pas mus daug tu vaiku, todel mazajai tyloj pamiegot isvis be sansu

diena visada ijungiu tv, nekalbam puse tono ir ant pirstu galu nevaikstom,kad nepriprastu prie visiskos tylos o i vakara tai jau tyliau stengiames kad pupa kaip reikiant issiilsetu

is tikruju tai as manau kad cia nera specialiai pripratintu vaiku, As irgi garsiai sakiau :nereikia pratinti" kai mano sunelis miegojo kaip meska
. O dukrele labai prastai miega ir miegas trunka vos pusvalandi, tai taip as dziaugiuosi tuo pusvalandziu, kad bijau pazadinti, aisku vaikstom kalbam, bet labai ramiu balsu, bet koks staigus garsas ja zadina. Be to visa diena as viena su ja, as gi negaliu specialiai triuksmauti, tik muzika nuolat groja, o vakare susirenka seima, tai aisku daugiau triuksmo , bet kaz kiek miega, nes yra anytame aukste, o mes visi pirmame (namas nedidelis vis gi). Labai suprantu mamyciu, kurios nesioja ilgai vaika kol uzmigs, ir jei kas pazadina staigiu garsu, toks siutas ima
Vis del to svarbiau vaiko miegas, uzaugs ir miegos geriau,
Knyguose raso kad vaiko miegas yra pavirsutinis ir labai nedaug gilaus miego,

Vis del to svarbiau vaiko miegas, uzaugs ir miegos geriau,
Knyguose raso kad vaiko miegas yra pavirsutinis ir labai nedaug gilaus miego,
As diena taip pat bunu su sunumi viena, tai labai nepritriuksmausi, taciau turim pora augintiniu, kurie megsta palakstyti, tad buna tylu tylu... ir tada koks trenksmas, aisku, vaikas atsbunda ir vel migdymas is naujo... tad vyksta aktyvus gyvunu auklejimas ir tikiuosi nebepazadins taip daznai
o savaitgaliais tai sunkaiu jau, nes vyras namie - kalbames ir vaikeliui sunkiau uzmigti, bet gal pripras....

mes nepratinom prie tylos, pirma menesi kol gerai miegojo tai ir garsiai kalbedavomes ir tv ziuredavom. o kai nuo kiekvieno garso pradejo prabusti, tai teko pradet tyliai buti miego metu. manau cia ne tik pripratinimo reikalas, kai kuriems reikalinga tyla miego metu
Miega visada atskirame kambaryje (be durų). Mirtinos tylos namuose nebūna niekada , bet tikrai nei kambarių siurbiu kai miega, nei jos kambaryje tvarkausi. Aš pati mėgstu ramybę miegamajame, tai gerbiu ir dukrytės miegą.
kadangi aš galiu miegot tik visiškoj tyloj, tai ir mano vaikai į mane

na stengiuos nesitrankyt ir viskas