Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

As tai uz tyla kai leliukas miega, bet nelabai jau ir iseina tyliai buti, nes kolkas gyvename vieno kambario bute. Kai uzmiega nakti, galiu ir indus isplauti ir kambari sutvarkyti, bet diena labai lengvai galima ja pazadinti, tai stengiuosi nieko nedaryti
Atsakyti
o pas mus tylos namie nerasi schmoll.gif dar yra du vaikiukai,suo tai judejimas ir riksmai, suksniai ir t.t...namuose pastovus! g.gif rolleyes.gif jei vaikiukai nori miego tai net petardos ju neprikeltu lotuliukas.gif tongue.gif toks jau gyvenimas pas mumi biggrin.gif
Atsakyti
Stengiames, kad mazosios miegas butu ramus, taciau nesistengiam, kad butumirtina tyla biggrin.gif
Atsakyti
musiskis dar labai mazas, bet svetaineje pastoviai veikia ar tv ar muzika groja ir suo yra, ir siaip tvarkau viska ka reik nesistengiu lakstyt tyliai. Ziuresim kaip bus kaip paaugs biggrin.gif
Atsakyti
Musiškis uzmigdavo prie visokiausiu garsu Ir jam buvo dzin. Jei jis noredavo miego tai miegodavo, bet kur, bet kokioi padeti ir prie bet kokio garso irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Ant pirstu galu nevaikstau, bet pastebejau, kad nakti mano vaikiukas miega daug jautriau nei diena, nes diena jis dazniausiai miega balkone, o ten triuksmai is gatves, masinos pro sali vazineja, uzia. Siaip tokie garsai gal net ir ramina vaikiukus.
Atsakyti
Manasis iki kokių pusės metų miegodavo prie visokių garsų. Dabar, kai miega dieną, stengiuosi labai netriukšmauti. Jei tvarkausi, visokie garsai, tai mažasis miega tik kokį pusvalandį, o dabar va tyliai sėdžiu sau prie kompo, tai jau daugiau nei valandą pučia į akį thumbup.gif Nesistengiu vaikščioti ant pirštų galų, bet taip natūraliai išeina - kai mažasis užmiega, prisėdu ir aš pailsėti, žurnalą paskaitinėti. O susitvarkyt spėju tada, kai nemiega ax.gif
Atsakyti
Kol kas dar mazute, tai i visokius garsus nelabai reaguoja - nori miego ir luzta. Siaip stengiuosi, kad butu kazkoks fonas pastoviai ar TV, ar radijas, ar pati "triuksmauju" tvarkydamasi.. Kad priprastu ir kai paaugs taip jautriai i triuksma nereaguotu ax.gif
Atsakyti
o mano sunelis miega jautriai, mirtinos tylos aisku pas mus nera, del to ir prabunda daznai 4u.gif
Atsakyti
Mes stengiamės nelaikyti mirtino stylos, bet ir netriukšmaujam, nes vaikui teikia poilsio, todėl suteikiame jam galimybė pailsėti, o ne šokinėti, nuo įvairiausių garsų
Atsakyti
kelis menesius, (pirmus) galejo miegoti prie didziausio triuksmo..taciau atejo laikas, kai del sveikatos problemu maziuke tapo itin dirgli, miegodama labai blaskosi, o jei bet koks garsas....sutraska parketas- kartais nieko, o kartais pasoka net is miegu....tad tenka tikrai ant pirstu galu vaiksciot. Nors per pirmus menesius to tikrai neisitikejau....
saugau vaiko nervus, kitaip sioje situacijoje neimanoma, man norisi, kad maziuke bent kie pamiegotu. taigi aukoju triuksma ir suteikiu kudikiui taip jam reialinga miegeli... wub.gif
Atsakyti
nakciai uzmiegam prie veikiancio TV, tik aiku pritildytas yra rolleyes.gif
Atsakyti