Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

Pas mumis namuose tyla buna tik nakti,kada visi miega. O diena tai kaska kaimynai remontuoja (jau 3 metai is eiles kasdien kaska kala,grezia ir pan...). Vyresnioji is mokyklos grizusi irgi nenustygsta vietoje, reikia pabegioti, patrankyti ka nors doh.gif o ir amzius jos toks,kad budinga labai jau garsiai viska daryt (ypac megeja dainuyoti,kad girdetusi net kitame kambaryje per uzdaras duris lotuliukas.gif ) Mazoji miega labai gerai tiek diena prie triuksmo,tiek nakty visikoje tyloje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2010 02 04, 13:59)
o mano sunelis miega jautriai, mirtinos tylos aisku pas mus nera, del to ir prabunda daznai 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif maniskis irgi labai jautrus,tad stengiuosi netriuksmauti
Atsakyti
as tai stengiuosi netriuksmauti, juk kai ir patys miegame nenorime kad triuksmautu biggrin.gif
Atsakyti
Nesilaikom mirtinos tylos, bet kai uzmiega per vargus, tai jau pasistengiu kad butu ramu ir pamiegotu.
Atsakyti
nakti stengiamies kad butu ramu ax.gif o dienos metu partiname meigoti prie triuksmo biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažiukas kaip tik greičiau užmiega jei namie nebūna visiškai ramu, ypač jei šalia jo kas nors kalba, nors, žinoma, aštrių garsų bijo.
Atsakyti
na ant pirstu galu vaikscioti nevaikstom, ir Tv eina tik siek tiek buna pritildytas ne visu garsu eina, ir kalbames normaliai, ir mazoji miega....Na aisku dabar jinai labiau jautriai miega ir kol iminga reikia tylos jei, bet kai uzmiega, tai svarbu nesitrankyti ir viskas buna ciki.....Man kas antra mama vis sako oj patys kalti kad taip prisipratinot tyliai, vaikas turi prie garsu priprast ir ne tyloje miegot, tai as turiu i tokiu komentarus atsakyma: kas geriau ar pabut tyliai ir kad vaikas tada pamiegotu 1val. ar triuksmia ir tada vaikas miega tik 15-20min. taigi as geriau netrankau ir pabunu tyliai, kol mazoji miega, nei kad jinai mazai miegojus paskui man eina is paskos ir visa diena zyzia, verkia......
Atsakyti
Mano mazyle, siaip i muzika, musu kalba nereaguoja, bet jeigu nukrenta kas nors tai net pasoka, krupteli, issigasta labai, nors garsas ir nebuna labai garsus. O kaip pas jus?
Atsakyti
mano pirmagime tai anksciau lb jautrai miegodavo tai pas man visi kas tik ateidavo vaiksciodavo ant pirstu galiuku.o mazylis taipat miega jautrei issimiega tik nakti nes viresnele laksto triuksmauja
Atsakyti
QUOTE(**karina** @ 2010 02 26, 11:26)
na ant pirstu galu vaikscioti nevaikstom, ir Tv eina tik siek tiek buna pritildytas ne visu garsu eina, ir kalbames normaliai, ir mazoji miega....Na aisku dabar jinai labiau jautriai miega ir kol iminga reikia tylos jei, bet kai uzmiega, tai svarbu nesitrankyti ir viskas buna ciki.....Man kas antra mama vis sako oj patys kalti kad taip prisipratinot tyliai, vaikas turi prie garsu priprast ir ne tyloje miegot, tai as turiu i tokiu komentarus atsakyma: kas geriau ar pabut tyliai ir kad vaikas tada pamiegotu 1val. ar triuksmia ir tada vaikas miega tik 15-20min. taigi as geriau netrankau ir pabunu tyliai, kol mazoji miega, nei kad jinai mazai miegojus paskui man eina is paskos ir visa diena zyzia, verkia......

Buvom kviesti vaziuoti i Nauju metu vakareli pas pazistamus. Atsisakiau, nes zinau kad pas juso pastovus triuksmas, labai garsiai muzika groja, norisn susineketi rekaliot reikia. O pas mus namie gana ramu ir tylu, todel mazius nuo garsu greiciau pavargsta ir ima dirgintis. Kai pasakiau priezasti, del kurios liksim namie (triuksmas), tai gavau patarimu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , kad labai patogu, kaip vaikai triuksme moka issimiegot. Nezinau, man nepatogu nors tu ka... tongue.gif O plius dar klausos problemu nenoriu, uztenka jau siaip esanciu.
Atsakyti
Na siaip nesistengiam jau labai idealiai tyliai elgtis bet ir nerekaujam.
Atsakyti
iki 9men galejom prie jo miegancio sneket garsiai, dabar vaikstom tyliai, kad tik ilgeliau pamiegotu smile.gif
Atsakyti