QUOTE(**karina** @ 2010 02 26, 11:26)
na ant pirstu galu vaikscioti nevaikstom, ir Tv eina tik siek tiek buna pritildytas ne visu garsu eina, ir kalbames normaliai, ir mazoji miega....Na aisku dabar jinai labiau jautriai miega ir kol iminga reikia tylos jei, bet kai uzmiega, tai svarbu nesitrankyti ir viskas buna ciki.....Man kas antra mama vis sako oj patys kalti kad taip prisipratinot tyliai,
vaikas turi prie garsu priprast ir ne tyloje miegot, tai as turiu i tokiu komentarus atsakyma: kas geriau ar pabut tyliai ir kad vaikas tada pamiegotu 1val. ar triuksmia ir tada vaikas miega tik 15-20min. taigi as geriau netrankau ir pabunu tyliai, kol mazoji miega, nei kad jinai mazai miegojus paskui man eina is paskos ir visa diena zyzia, verkia......
Buvom kviesti vaziuoti i Nauju metu vakareli pas pazistamus. Atsisakiau, nes zinau kad pas juso pastovus triuksmas, labai garsiai muzika groja, norisn susineketi rekaliot reikia. O pas mus namie gana ramu ir tylu, todel mazius nuo garsu greiciau pavargsta ir ima dirgintis. Kai pasakiau priezasti, del kurios liksim namie (triuksmas), tai gavau patarimu

, kad
labai patogu, kaip vaikai triuksme moka issimiegot. Nezinau, man nepatogu nors tu ka...

O plius dar klausos problemu nenoriu, uztenka jau siaip esanciu.