Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

kai pati nuluzta tai ir su sirena neprikelsi, o kai sunkiai uzmigdom, kai pervargus buna, tai i kiekviena barkstelejima, sucezejima ar grindu girgztelejima reaguoja.
Atsakyti
mano vaikas megsta ramybe, tai pagal galimybes jam ja suteikiu. O dar pastebejau priklauso nuo miego stadijos, buvom nustebe su vyru kai per naujuju metu nakti atlaike garsiausiu fejerverkus thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiui gali groti muzika ar kalbeti garsiai tai jam netrukdo,tik bigsmile.gif staigiu garsu kaip duru trenkimas ar panasiai nemegsta, iskarto atsikelia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausreka: 19 gegužės 2010 - 11:58
Tai labai priklauso nuo vaiko. Laimei, mūsų mažei nereikia visiškos tylos kai miega, nors vis tiek pasistengiam mažiau triukšmaut. O štai draugės mergaitė, kol buvo mažiukė, nubusdavo nuo menkiausio garso ir paskui labai sunkiai užmigdavo, tai mes kitam kambarį beveik pašnibždom kalbėdavomės.
Atsakyti
Mano mažylei nesvarbu tyla ir balius, jei nori miegelio tai ir miega. Tik durų trankyt šeimynai neleidžiu doh.gif
Atsakyti
kai uzmiega mazute,kokias 15min neprikelia niekas,bet paskui jau labiau reaguoja i garsus,siaip budavau nusistacius pries ta vaiksciojima ant pirstu,bet db pakeiciau nuomone ir del mazytes gero miegelio ir del saves jei turiu kokiu darbu nudirbti ir nenoriu,kad atsikeltu tai pavaikstau ir ant pirstu galu smile.gif
Atsakyti
ESU GIRDEJUSI,KAD LELIUI UZMIGUS REIKIA IJUNGTI RAMIA MUZIKA BET NELABAI TYLIAI TUOMET LELIUS PRIPRANTA MIEGOTI IR TRIUKSMINGESNEJ APLINKOJ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2010 05 17, 17:10)
kai pati nuluzta tai ir su sirena neprikelsi, o kai sunkiai uzmigdom, kai pervargus buna, tai i kiekviena barkstelejima, sucezejima ar grindu girgztelejima reaguoja.

Musu irgi panašiai bet dažniausiai jei iminga tai jau nieks neprikels nebet pridarytos sauskelnes. Miega balkone kai gražus oras tai ten jei pravažiuoja koks sunkvezimis i statybas tai nei krust.. parpia toliau smile.gif

o kas tas kvarksejimas per miegus? musiske kartais per miegus kuli ir kojytem muisto ir kvarksi kazka -atrodo kad nemiega bet ish tikro miega doh.gif kartais jau lekiu galvoju reiks maitint ar ka o ji pasirodo parpia ir i nieka nereaguoja. Jums taip buna? rolleyes.gif
Atsakyti

o kas tas kvarksejimas per miegus? musiske kartais per miegus kuli ir kojytem muisto ir kvarksi kazka -atrodo kad nemiega bet ish tikro miega doh.gif kartais jau lekiu galvoju reiks maitint ar ka o ji pasirodo parpia ir i nieka nereaguoja. Jums taip buna? rolleyes.gif
[/quote]
mano vaikas panasiai, ir muistosi ir kojom spardosi, pradeda kazka burbuliuoti, tai is pradziu galvojau kad jau keliasi, bet ne jis taip miega biggrin.gif thumbup.gif o minas kokias daro, tai juokiasi tai raukosi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
mes gyvenam vieno kambario butelyje, tad musu mazius priverstas, priprasti prie triuksmo biggrin.gif tongue.gif , siaip manau kad labai gerai, nesnereikia vaikscioti tyliai, dar geriau uzmiega kaip pilna garsu aplinkui. thumbup.gif
Atsakyti
Nezinau, mano mazoji, jau nuo pirmu gyvenimo dienu reaguoja i garsus doh.gif Net palatoj, gydytojai trinkt durim, jinai jau atsimerkus...namuose tas pats, nei indu suplausi, nei dar ka nors pasidarysi, jeigu noriu, kad issimiegotu ir butu geros nuotaikeles, vaikstau ant pirstu galu rolleyes.gif O tos pirmosios 15-20 min., tikra tiesa, gali ka nori daryt, negirdi - paskui viskas blink.gif
Atsakyti
Musu mergina megsta triuksma biggrin.gif Taigi gali kad ir siurbti ir tv ziureti ir sneketi garsiai ir t.t daryt tam paciam kamby-ji kaip miega,taip miega biggrin.gif
Atsakyti