Mano maziukas labai prastai miega, tai norint kad ilgiau pamiegotu tenka vaikscioti tyliau, bet gyvename dar su viena seima, ten leliukas vyresnis, tai triuksmo kartais isvengti neiseina

mes tai nevaikstom ant pirstu galu, ir snekam ir viska darom iprastai...nors musu dar maziukas, nereaguoja i aplinka tiek...bet taip ir toliau darysim
kadangi šeima didelė, tai net ir norint ramybės nevisada pavyksta sulaukt, bet gal taip ir geriau,aš pati užmiegu tik tada,kai mane supa kokie nors garsai- negaliu užmigt tyloje
, manau ir vaikučiai taip pat

is pradziu miegodavo gerai,po to nezn kazkas atsitiko,gal dantukai?pradejo prastai miegot,jautriai..
tai pradejom vaiksciot ant pirstu galu

Kadangi pas mus yra vyresnių vaikų, tai net ir norint, tylos sulaukti neįmanoma
Nors mūsiškis dar mažiukas, jam mūsų kalbos netrukdo, jis prie jų pripratęs.

Nors mūsiškis dar mažiukas, jam mūsų kalbos netrukdo, jis prie jų pripratęs.
mes vos tik parsivezem vaika namo pradejom pratint prie triuksmo, diena visada tyliai groja muzika (turi ir megstama daina sunelis pagal kuria geriau uzmiega ar nurimsta), nes kaip vienos pazistamos vaikas kai miegodavo neduok dieve garsiau koki zodi pasakysi iskart atsikelia ima rekti ir neina nuramint

Vaikštom ne ant pirštų galų, bet tyliai. Gal vaikas atsigimė į mane, aš l. jautriai miegu
Del pirmosios dukrytes visi vaiksciojom ant pirstu galu, nes ji buvo jautri ir dirgli
. Maciau, kad daug kam atrodziau perdem rupestinga ir toks mano nuolatinis visu tildymas buvo nesuprantamas, nes esa visi mazi leliukai nieko negirdi ir pan, bet as geriausiai maciau, ko reikia mano vaikui. Veliau miego problemos neisnyko ir iki 1,5metu ne tik, kad vaiksciojom ant pirstu galu, bet ir naktimis keldavausi vos ne kas 20min. raminti vaiko ir taip tol, kol kreipemes i medikus ir dar koki pusmeti gerem vaistukus ir gydemes nemigos problemas.
Antroji mergyte labai rami, del to nematau reikalo saves varzyti, taigi vaikstom pilna peda
.
Mano reziume toks: reik ziuret pagal vaika ir jei vaikas pamiega prie triuksmo, nereik saves labai varzyti, bet jei vaikui sunku uzmigti ar gerai imigti, tai reik pasistengt tuo laiku pabut tyliau. Miegas gi labai svarbus musu augantiems kleckams
.

Antroji mergyte labai rami, del to nematau reikalo saves varzyti, taigi vaikstom pilna peda

Mano reziume toks: reik ziuret pagal vaika ir jei vaikas pamiega prie triuksmo, nereik saves labai varzyti, bet jei vaikui sunku uzmigti ar gerai imigti, tai reik pasistengt tuo laiku pabut tyliau. Miegas gi labai svarbus musu augantiems kleckams

pirmais mene klausydavom garsiai tv ir snekedavom garsiai, bet kai dantukai pradejo dygt viskas pasikeite.... dabar jau turim tyliau elgtis, jei norim kad ilgiau pamiegotu

Būtent, iki pusės metų ir maniškis miegodavo prie triukšmo, o dbr-ne, nebent yra ką tik užmigęs ar l. pervargęs
ziurint kaip uzmiega,jei uzsnusta bendram kambaryje,tuo metu kai mes pvz ziurim tv,ar siaip tvarkomes,tai taip ir miega nereaguoja ji tada i garsus,o jei sunkiai ,uzmigdau priverstinai ir miega jautriai,tada buna istremta i miegamaji,pabut tyliai

Deje mano maziuke diena blogai miega, tai jei noriu kad pamiegotu tenka butu kaip po sluota:(