Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

Nuo pat gimimo sūnytis buvo labai jautrus, ne tik garsams bet ir šviesai. Krūpčiodavo nuo kiekvieno šlamesio, kai miegodavo tekdavo lengvai suvystiti rankytes, kad nuo savo kruptelėjimo neišsigąstu. Oi kaip pergyvenau nejau toks jautrus ir liks verysad.gif Tačiau laikui bėgant priprato prie visokiausių garsų. Bet jo ramus miegas yra šventas dalykas mūsų namuose blush2.gif
Atsakyti
Iki trijų mėn ir siurblį jungdavau ir tarkuodavau bulves, bet kai pradėjo reaguot į garsus ir pabudinėt dėl triukšmo, tai ir netriukšmauju. Mane tėvai taip auklėjėjo, kad reikia gerbt kito žmogaus miegą. Tai aš taip ir darau. kodėl mano vaikas turi pabusti nuo mano triukšmų ir būt paskui irzlus ir neišsimiegojęs, jei aš galiu tuo laiku pabūt tyliai ir leist jam pamiegot tiek kiek reikia JAM. Ir nesąmonė didžiausia pratinimas miegot prie triukšmo, nes vyresnėlis kai paaugo, kuo puikiausiai nusikalęs miega prie triukšmo. Aišku čia ne aš triukšmauju biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2007 08 26, 21:05)
Bet jo ramus miegas yra šventas dalykas mūsų namuose  blush2.gif

drinks_cheers.gif pagarba jums, nes tikrai yra mažai tėvų, kurie taip sako ir ištikrųjų gerbia savo vaikus nuo gimimo. Tokiose šeimose ir vaikiukai nuo gimimo to mokomi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesa: 27 rugpjūčio 2007 - 13:59
as vaikstau kaip visada,manoji jei miega tai jos nieks nepakels lotuliukas.gif nors anksciau buvo problemu kad reikejo vaiksciot ant pirstu galu bet gal isaugom is to amziaus,db 10men ir miegam puikiausiai,net tvarkytis galiu ramiai smile.gif
Atsakyti
aS NEVAIKSTAU wub.gif
Atsakyti
na niekad nereikejo vaikscioti ant pirstu galiuku kai vaikas miega, bet ir negarsiau nei paprastai ax.gif kad pas mus iprastas triuksmas tv, muzika, langas praviras tai vel sioks toks garsas, kazkaip specialiai neteko kelt triuksmo kad prie jo miegotu ax.gif
Atsakyti
diena mes miegam labai jautriai, todel stengiuosi labai netriuksmauti, nes manoji tuoj atsibunda doh.gif O kai uzmigdau vakare nakciai, tai galima nors ir su dulkiu siurbliu aplink vaiksciot, miegam kaip uzmusti thumbup.gif
Atsakyti
Mes nevaikštom "ant galų pirštų" kaip miega mūsų pipiras. Nuo gimimo pratinom prie garsų. Būdavo miega mes kalbam kaip kalbėje, nemažinam tono, žiūrim televizoriu, klausomes muzikos. Taigi sūnutis priprato prie visų garsu ir gerai miega.
Atsakyti
stengiuosi vaikscioti kuo ramiua, kad nepabustu, noriu visada kad kuo ilgiau pamiegotu, nes dienos metu miega labai mazai, kelis kart po kokia 15 min.
Atsakyti
niekada nevaiksciojau ir nevaiksciosiu ant pirstu galu kai vaikas miega schmoll.gif nes po to vaikui bus labai sunku, bet koks triuksmas ir vaikas nebemiegos. nereik pratinti mano nuomone nuo mazens prie siltnamio salygu. na bet cia tik mano nuomone. mano abu vaikai jei nori miego uzmiega prie bet kokio surmulio.
Atsakyti
na o mes vaikstom ant pirstu galiuku, nes miegam visi viename kambaryje ax.gif manau kad vaikas turi miegoti tyloje, tad jei neturi atskiro kambario, ar dar negali miegoti jame, tai reiketu kuo tyliau elgtis!

na aisku kad vaikas noredamas labai miegot uzmigs ir triuksme, kiti ir muzika duoda nerealiai daznai ir garsiai prie vaiko, jie pripranta , bet ar tai normalu?

user posted image

Papildyta:
QUOTE(-Linute- @ 2008 04 21, 10:42)
diena mes miegam labai jautriai, todel stengiuosi labai netriuksmauti, nes manoji tuoj atsibunda  doh.gif  O kai uzmigdau vakare nakciai, tai galima nors ir su dulkiu siurbliu aplink vaiksciot, miegam kaip uzmusti  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(princesa @ 2007 08 27, 14:59)
Iki trijų mėn ir siurblį jungdavau ir tarkuodavau bulves, bet kai pradėjo reaguot į garsus ir pabudinėt dėl triukšmo, tai ir netriukšmauju. Mane tėvai taip auklėjėjo, kad reikia gerbt kito žmogaus miegą. Tai aš taip ir darau. kodėl mano vaikas turi pabusti nuo mano triukšmų ir būt paskui irzlus ir neišsimiegojęs, jei aš galiu tuo laiku pabūt tyliai ir leist jam pamiegot tiek kiek reikia JAM. Ir nesąmonė didžiausia pratinimas miegot prie triukšmo, nes vyresnėlis kai paaugo, kuo puikiausiai nusikalęs miega prie triukšmo. Aišku čia ne aš triukšmauju  biggrin.gif  ax.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  pagarba jums, nes tikrai yra mažai tėvų, kurie taip sako ir ištikrųjų gerbia savo vaikus nuo gimimo. Tokiose šeimose ir vaikiukai nuo gimimo to mokomi  mirksiukas.gif

labai labai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano sūnelis užmiega ir prie triukšmo, ir tyloje. Ant pirštų galų nevaikštau, tačiau stengiuosi per duag ir netriukšmauti.
Atsakyti
O man tenka vaiksciot ant pirstu galu,nes kitaip nemiega,vos tik ka isgirsta ir vsio miegai baigesi,tai diena sia problema isprendziau - migdau balkone,grynas oras daro savo thumbup.gif Bet nakti tai kenciam verysad.gif
Atsakyti