Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

na mes niekada nesistengem patyliukais buti, nes negerai vaika pripratinti prie tylos,sako paskui gali diena su naktim sumaisyti. Na nebent buna labai suirzes ir sunkiai sekasi uzmigti pries nakti, tuomet taip.Tada stengemes neprizadinti kol giliau imigs smile.gif
Atsakyti
Ant pirstu galu nevaikstau, bet ir netriuksmauju. Visgi jeigu zmogus miega, nevalia triuksmaut ax.gif
Atsakyti
Kaip peles nesedim, bet ir nesidauzom smile.gif
Atsakyti
mes tai stengiamės tyliau pabūti, bet nevisada taip išeina. smile.gif O jei miega lauke tai nelabai kas trukdo, nors visko būna.
Atsakyti
Nevaikstau ant pirstu galu,vaikas turi priprasti prie ivairiu garsu,bet ir netriuksmauju,ypac jei miega stengiuosi dirbti tyliau ax.gif
Atsakyti
Pirmus menesius tai miegodavo salia sau patenkintas ir i joki triuksmeli nereguodavo. Bet paskui pradejo blogai miegoti ir jeigu kas garsiau ka padarydavo prabusadvo. Del to dabar esam priversti vaikscioti ant pirstu galu, kad tik pamiegotu ax.gif
Atsakyti
Yra vyresnis broliukas,tai mums kažkaip labai tyliai neišeina pabūti,bet labai stipriai nereguoja į esančius pašalinius garsus schmoll.gif
Atsakyti
tikrai nevaikštom schmoll.gif jei reikia vaikui miegant ir TV įsijungiam
Atsakyti
Dienos metu tai labai nesilaikom - darom viska iprastai. Ji nereaguoja i iprastus garsus, kaip telikas, radijas, indai, ar kaimyno burzgianti zoliapjove, bet sureaguoja is karto jei garsas saizus ar naujas negirdetas pries tai. Na o nakti stengiames kad butu ramiau nei diena, bet ne ideali tyla - juk visko buna blush2.gif
Atsakyti
na nevaikštom ant pirštų galų,bet pakankamai tyliai būnam, vis norisi,kad ilgiau pamiegotų blush2.gif
Atsakyti
dabar mane jus biski apraminote. nes gyvename vieno kambario bute. jis bendras su virtuve. ir sutartis iki vasario menesio.jau bus gimes maziukas. tai labai neramu.kaip jis reagus i visus triuksmus.ka reikes daryti.ar tyleti visada?kad jis tik neprabustu.kaip elgtumetes mano situacijoje? ar tiesiog taip tragiskai nereaguoti?
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2008 04 27, 21:42)
dabar mane jus biski apraminote. nes  gyvename vieno kambario bute. jis bendras su virtuve. ir sutartis iki vasario menesio.jau bus gimes maziukas. tai labai neramu.kaip jis reagus i visus triuksmus.ka reikes daryti.ar tyleti visada?kad jis tik neprabustu.kaip elgtumetes mano situacijoje? ar tiesiog taip tragiskai nereaguoti?

labai negerai kad vaikutis augs tokioj aplinkoj,viena skambarys su bendra virtuve doh.gif man buvo panasi situacija, bet iki mazylio gimimo susitvarkem kad bent jau atskirai kambarys nuo virtuves butu smile.gif tad pe diena spraktiskai virtuvej gyvenu, cia kompas mirksiukas.gif ,kad tik mazylio netrukdyciau. seimai jau 2k. buto reikia! ax.gif o jei galimybiu nera, tai bent vieno
Atsakyti