Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikštot "ant galų pirštų" kai vaikas miega?

Manoji Emilija nuo pat gimimo labai jautriai reaguoja i bet kokius garsus, tik kas sukalbedavo ar nusikosedavo - tuoj krupteli is isgascio ir atsibunda, tai nori nenori laikomes tyliai, kad tik vaikas pamiegotu ir ramus butu, mama sake as ir tokia buvau - matyt i mane atsigime smile.gif
Atsakyti
Manoji nuo pat gimimo nebuvo pratinama prie tylos schmoll.gif Kad ir kokie garsai sklisdavo ji net neprabusdavo schmoll.gif Na o dabar siek tiek tylos prisilaikom,bet tikrai ne visai ant pirstu galu vaikstom mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo vaikiukus pratinau prie pašalinių garsų - televizoriaus,mūsų pačių pokalbių..Niekada nesilaikydavom visiškos tylos ir ramybės schmoll.gif ,aišku,proto ribose.Ir dabar mažoji greitai užmiega mums žiūrint kokį filmą ar bendraujant tarpusavyje. Net išgirdus durų skambutį nė nesukruta mirksiukas.gif
Atsakyti
manau vaikai kaip ir suaugusieji - vieni miega kieciau, kiti labai jautriai viska girdi aplinkui - ir cia nepripratinsi nei prie tylos, nei prie triuksmo - jau igimtas miego gilumas yra smile.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo vaika pratinau prie garsu. ir dabar kai miega palieku ijungta TV ar radija, kad nemiegotu visiskoje tyloje.
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2008 04 29, 12:58)
Nuo pat gimimo  vaikiukus pratinau prie pašalinių garsų - televizoriaus,mūsų pačių pokalbių..Niekada nesilaikydavom visiškos tylos ir ramybės  schmoll.gif ,aišku,proto ribose.Ir dabar mažoji greitai užmiega mums žiūrint kokį filmą ar bendraujant tarpusavyje. Net išgirdus durų skambutį nė  nesukruta  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tas pats ir su manaja, televizorius, radijas, sunaus snekejimas rolleyes.gif , miegos nors ir ka rolleyes.gif
Atsakyti
Sūnus gerai miegodavo- nors būgnu mušk- niekas neveikdavo. Tai ir TV žiūrėdavom ir kalbėdavome nepašnibždomis.
Dukrytė miega jautriau, tai nori nenori- jungiu telikus ir tildau šeimyną, nes nuo didesnio šurmulio pabunda.
Atsakyti
mazoji labai retai miega tyloje.... 4u.gif ir kuo tyliau tuo prasciau miega... tai kad nesistengiu kad butu tylu... 4u.gif
Atsakyti
Su mūsų panele įvairiai, kartais jai ir musė prazvimbia ir atsibunda, o kartais ir kokia mašina kiauru glušu pravažiuoja ir nieko miega toliau lotuliukas.gif pastebėjau, kad miego pradžioje ir pabaigoje miega jautriausiai, stengiamės nesilaikyti labai jau tyliai, gyvename priemiestyje, tad jai yra įprasti gamtos garsai, šunų lojimas, šalia esančios futbolo aikšteje sklindantys šūksniai, vakare užmiega prie veikiančio televizoriaus, bet kai dygsta dantys ir yra labai pavargusi miega jautriau, na kaip ant pirštų galų nevaikštau, bet esu toks žmogus kuris gerbia kito asmens miega, tad stengiuosi apsieiti tyliai ir man nesvarbu kas miega dukra ar vyras rolleyes.gif
Atsakyti
Na o mes kartais ir vaikstom ant pirstu galu doh.gif tiesiog priklauso nuo situacijos biggrin.gif
Atsakyti
Aš pritariu tai nuomonei,kad miego gilumas yra individualus, matyt, priklauso nuo nervų sistemos. Mano pirmasis gimdymas buvo labai komplikuotas, vaikutis labai jautrus, rėksniukas, tad stengdavomės duoti pamiegoti, apsieidavome tyliai. Jis net nemiegodamas bijojo didelio garso, pvz., siurblio ūžimo. Antrasis gimdymas buvo normalus, tad ir vaikutis ramesnis. Kai norėdavo miego, kad ir patrankos šaudytų, neprikelsi, kai nenori ar kas nors ne taip, gali supti, tyliai migdyti, vis tiek nemiegos...
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2008 05 07, 18:50)
Su mūsų panele įvairiai, kartais jai ir musė prazvimbia ir atsibunda, o kartais ir kokia mašina kiauru glušu pravažiuoja ir nieko miega toliau  lotuliukas.gif  pastebėjau, kad miego pradžioje ir pabaigoje miega jautriausiai, stengiamės nesilaikyti labai jau tyliai, gyvename priemiestyje, tad jai yra įprasti gamtos garsai, šunų lojimas, šalia esančios futbolo aikšteje sklindantys šūksniai, vakare užmiega prie veikiančio televizoriaus, bet kai dygsta dantys ir yra labai pavargusi miega jautriau, na kaip ant pirštų galų nevaikštau, bet esu toks žmogus kuris gerbia kito asmens miega, tad stengiuosi apsieiti tyliai ir man nesvarbu kas miega dukra ar vyras  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man ir kazkaip savaime iseina tyliau buti, nesvarbu ar vaikai, ar suauge miega smile.gif Jei buna sveciu, kalba garsiai, o ji demesio nelabai kreipia, bet labai reguoja i seses balsa, ypac juoka rolleyes.gif Atrodo netaip jau garsiai pakrizena, o ta jau ir akis pastacius doh.gif

Papildyta:
Dabar dar susimasciau del to pratinimo prie triuksmo.. Pagalvojau, kad as tai niekaip negaliu uzmigt tyloje. Na bent tv turi but ijungtas doh.gif Ir nakti jei pabundu, tai tv isijungiu, kad vel uzmigciau doh.gif O vyra tai zudo, jis su tv miegot negali, jam ramybes reik rolleyes.gif Reiks mamos paklaust ar pratino mane prie triuksmo biggrin.gif
Atsakyti