Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

QUOTE(Adietka @ 2007 08 21, 12:35)
Man irgi Chna kvepia, rytoj zadu dazyt po metu pertraukos ja plaukus. Tik nelabai supratau kam jus ta kava ar arbata pilat, ar del spalvos ? Girdejau, kad konjaka pila, bet bijau eksperimentuot sad.gif

Aš pilu grynai dėl spalvos, kad tamsumo priduotų. Man tamsiausia spalva gaunas, kai su ąžuolo žievės arbata maišau, tik kad inai sausina plaukus, o xna taip pat pasausina, tai pas ką sausi plaukai, gali netikt toks variantas..
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 08 21, 13:44)
Aš pilu grynai dėl spalvos, kad tamsumo priduotų. Man tamsiausia spalva gaunas, kai su ąžuolo žievės arbata maišau, tik kad inai sausina plaukus, o xna taip pat pasausina, tai pas ką sausi plaukai, gali netikt toks variantas..

Pas mane riebūs sausais galiukais, o spalvos tai aš noriu auksinės, pamenu gaudavosi tokia, tik kad greit nusiplaudavo. O kaip su tuo konjaku gal kas galit patart ?
Atsakyti
Sveikos,
Noriu pradėt dažytis plaukus su chna. Jie pas mane buvo ilgai dažomi, dabar pablukę iki tokios, ką aš žinau - gal švelniai varinės. Šaknys lyg ir pilkos, nors šiaip natūralūs plaukai rusvi. Paauglystėj su chna padažydavau, tai atrodydavo neblogai. Kaip manot, ar, nudažius su chna, nelabai skirsis šaknų ir likusių plaukų spalva? Ir kiek man reikėtų pirkti pakelių, jei plaukai trupurį žemiau pečių? 2?
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2007 08 21, 15:02)
Sveikos,
Noriu pradėt dažytis plaukus su chna. Jie pas mane buvo ilgai dažomi, dabar pablukę iki tokios, ką aš žinau - gal švelniai varinės. Šaknys lyg ir pilkos, nors šiaip natūralūs plaukai rusvi. Paauglystėj su chna padažydavau, tai atrodydavo neblogai. Kaip manot, ar, nudažius su chna, nelabai skirsis šaknų ir likusių plaukų spalva? Ir kiek man reikėtų pirkti pakelių, jei plaukai trupurį žemiau pečių? 2?

Pas mane panašiai su spalvom, rytoj dažysiu - žiūrėsiu kas gausis. O dėl pokelių kiekio tai geriau daugiau nusipirkt, išpilsi jei bus per daug, juolab, kad ir kaina dabar 49 ct smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2007 08 21, 14:02)
Sveikos,

Aš manau tris pokelius kokius plikyk.. Daugiau bus, tai daugiau pritepliosi ar išpilsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na stai ir sedziu jau apsisprendus dazytis su chna ir basma ir tuoj pakilsiu eksperimentui biggrin.gif Mano plaukai yra gal 7 cm zemiau peciu.Siandie ryte tam jau isplauti plaukai.Turiu 2 dezutes basmos(300g.) ir 4 xna(100g.). Nezinau kiek dabar man ko det ir kiek ta mase laikyt. smile.gif Patarkit,tai paskui nupasakosiu kas man gavos smile.gif ........noreciau tamsesniu plauku,o pati turiu sviesiai sviesiai rudus(kai kur su aukso atspalviu,ar ten nuims dazai?gal maziau laikyt?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskute: 21 rugpjūčio 2007 - 19:20
Nu patarkit kas nors verysad.gif : susimaisiau 300g. basmos ir 100g. xna.Bet ta kose tamsiai zalia ir labai smirda blink.gif doh.gif bijau ja teptis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskute @ 2007 08 21, 21:00)
Nu patarkit kas nors verysad.gif  : susimaisiau 300g. basmos ir 100g. xna.Bet ta kose tamsiai zalia ir labai smirda blink.gif  doh.gif bijau ja teptis doh.gif

aga,tai tas pats ir turi gautis unsure.gif noriu dar kartą dažytis,bet tas kvapas man nepakenčiamas schmoll.gif
Atsakyti
Nejuokauk as dabar sedziu su ta mase ant galvos jau pusvalandi.Gal man greiciau ja plauti????? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskute @ 2007 08 21, 22:11)
Nejuokauk as dabar sedziu su ta mase ant galvos jau pusvalandi.Gal man greiciau ja plauti????? blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Jei chemija prieš tai nedažyta - žalia likti neturėtum.
Atsakyti
Va,kad nedazyta jau beveik metai,o ir pati spalva dabar jau buvo kuo naturaliausia mano plauku. Ta mase xna ir basmos kazkodel buvo kazkokia zalsva,o palaikius 50min ta zalsva spalva mates ant plauku,plaukai sunkiai ploves,kazkokie stagarai-siaudai gavos.Kad isplauciau plaukus ir pasalinciau ta zalia atspalvi griebiausi sampuno ir iskart gerai viskas issiplove............nors man vistiek siek tiek zalia akyse,kai pamatau save veidrodij lotuliukas.gif blink.gif deja ar plaukai kazkiek patamsejo net spresti negaliu:reiks ziuret,kai isdzius plaukai ir prie dienos sviesos lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Na, po pirmo dažymo ta spalva matysis labiau ant plonesnių ar šviesesnių plaukų, ant kitų, ypač jei tamsūs - nelabai. Reikia kelių dažymų. Aš dažau jau kelerius metus, tai net kai padarau ilgesnę pertrauką (kaip dabar - nedažiau jau mėnesį doh.gif ), spalva išlieka, tik ne tokia intensyvi.
Atsakyti