Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

QUOTE(Triufelita @ 2007 08 24, 08:51)
Jeigu chemiškai dažyti gal prieš 1,5 mėn., žalia likti taipogi neturėčiau, ar ne? Berods kažkur čia forume skaičiau, kad negalima su chna dažyti 2 savaites po cheminio dažymo?

manau, kad neturėtum tikrai žalia likt...
Aš ka-kur buvau aptikus, kad mėnesį reik pakentėt.. g.gif
O tu ir dvi sav ir mėnesį jau pralaukei, tai manau gali drąsiai dažyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 24 rugpjūčio 2007 - 07:58
QUOTE(Amry @ 2007 08 24, 08:58)
O tu ir dvi sav ir mėnesį jau pralaukei, tai manau gali drąsiai dažyt  rolleyes.gif

Nu bandysiu šiandien... Kad tik šaknys nuo likusių plaukų per daug nesiskirtų...

O jei viskas pavyks, šitam skyrely reiks dažniau apsilankyti smile.gif
Atsakyti
Pabandžiau dar kartą su chna dažytis ax.gif ta terlionė man nieko,bet kvapas ph34r.gif censored2.gif doh.gif bandžiau ir stipria kava plikyt ir aliejukų eterinių pyliau-nieks nepramuša doh.gif doh.gif doh.gif maniškis net į kitą kambarį miegot išėjo unsure.gif unsure.gif unsure.gif žodžiu,jei ne tas kvapas-tepliočiausi ir toliau,bet dabar manau,kad teks mest šitą dažymo būdą,eit prie normalių dažų verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2007 08 24, 08:51)
Jeigu chemiškai dažyti gal prieš 1,5 mėn., žalia likti taipogi neturėčiau, ar ne? Berods kažkur čia forume skaičiau, kad negalima su chna dažyti 2 savaites po cheminio dažymo?

galima dazyti,bet tada cheminis issileis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(modena @ 2007 08 26, 22:04)
galima dazyti,bet tada cheminis issileis  smile.gif

Taigi čia apie cheminį dažymą ėjo kalba smile.gif

O man tai kvapas patinka. Aš šieno kvapą mėgstu bigsmile.gif

Nusidažyt visai pavyko, šaknys nuo seniau chemiškai dažytų plaukų skiriasi visai nedaug, o dar po kelių dažymų, manyčiau, ir visai turėtų susivienodint. Valio augaliniams dažams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 08 25, 11:26)
Pabandžiau dar kartą su chna dažytis ax.gif ta terlionė man nieko,bet kvapas ph34r.gif  censored2.gif  doh.gif bandžiau ir stipria kava plikyt ir aliejukų eterinių pyliau-nieks nepramuša doh.gif  :

Jei jau kvapas nepakenčiamas - tada mesk tą reikalą, na kam kankintis, juolab, kad kvepia tikrai ne vieną dieną. Man kvapas patinka, tai dėl to problemų nėr, tereikia tik laiko kelias valandas ištaikyt - vat čia problema doh.gif
Atsakyti
Dar turiu tokį klausimą. Senesnėse temose skaičiau, kad intensyvesnei spalvai išgauti chna kai kas maišo su raudonu vynu. Tai ar tą vyną pakaitint reikia kažkaip?
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2007 08 27, 10:21)
Dar turiu tokį klausimą. Senesnėse temose skaičiau, kad intensyvesnei spalvai išgauti chna kai kas maišo su raudonu vynu. Tai ar tą vyną pakaitint reikia kažkaip?

Žinoma, juk košė turi būti karšta mirksiukas.gif

Vakar mažai laiko turėjau, šiaip užplikau chna su kokių žolių nuoviru, o dabar tiesiog sumaišiau chna miltelius su džiovintų dilgėlių milteliais ir užsitepliojau. Spalvinių pasikeitimų - jokių, gal tik plaukams gerai... g.gif
Atsakyti
Na tai reiks pabandyt pakaitint... Jei pavyks nesuvartoti į vidų biggrin.gif

Miaška, o kokių žolių nuovirais plikote chna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triufelita: 27 rugpjūčio 2007 - 11:21
QUOTE(Triufelita @ 2007 08 27, 12:20)
Na tai reiks pabandyt pakaitint... Jei pavyks nesuvartoti į vidų  biggrin.gif

Miaška, o kokių žolių nuovirais plikote chna?

Na taip, karštas vynas ir vidun tinka lotuliukas.gif

Plikau įvairiomis žolėmis: dilgėlių, ąžuolo žievės, ajerų šaknų, apynių spurgų, beržų lapų nuovirais - visu tuo, ką per n metų esu išbandžiusi skalaujant plaukus. Nelabai patinka tik ąžuolo žievė - sausina plaukus, o maniškiai ir taip sausi.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
įdomu ar su basma ir chna galima išgauti juodą spalvą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 08 27, 13:49)
Na taip, karštas vynas ir vidun tinka lotuliukas.gif

Plikau įvairiomis žolėmis: dilgėlių, ąžuolo žievės, ajerų šaknų, apynių spurgų, beržų lapų nuovirais - visu tuo, ką per n metų esu išbandžiusi skalaujant plaukus.

Vidun tinka ir nekarštas, galiu nespėt ir užkaist lotuliukas.gif
O visą tą gamtinę medžiagą renkate pati ar perkate? Jei perkate, tai kur? Jei renkate, tai kaip smile.gif ? Na, dilgėlių ir beržo lapų prisirinkt mokėčiau, ajerų irgi prisiraut galiu, o kaip nuo ąžuolo žievę lupt g.gif ? Senos ar jaunos reik žievės g.gif ?
Atsakyti