Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

nieks neatsakete i mano klausima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2007 08 21, 15:58)
Pas mane panašiai su spalvom, rytoj dažysiu - žiūrėsiu kas gausis.

Oi, tai būtinai parašyk, kas gausis - baisiai įdomu smile.gif
Atsakyti
Siandien ziuriu plaukai nuo vakar dar patamseje,kazkokie rudesni.... smile.gif gal graziau butu,jei butu raudonesnis atspalvis isimaises.....? Reiks kita kart rizikuot daugiau xna det g.gif bigsmile.gif
.....tik idomu kas kiek laiko jus apskritai dazot savo plaukus siais augaliniais dazais?Ar jie greit atsiplauna? smile.gif
Atsakyti
Aš tai dažau, kai prisimenu, kad lyg laikas būtų doh.gif Laiko visai niekam neturiu, tai taip ir gauans, kad dabar jei pasiseka, geriausiu atveju į mėnesį kartą padažau..
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2007 08 21, 15:58)
kaina dabar 49 ct smile.gif

O kuriose čia prekybos vietose tokia kaina? Droge mačiau po litą, kitur dar nežiūrėjau... Išduokit paslaptį, ką smile.gif ? Ir aš noriu po 49 ct smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2007 08 22, 09:18)
O kuriose čia prekybos vietose tokia kaina? Droge mačiau po litą, kitur dar nežiūrėjau... Išduokit paslaptį, ką  smile.gif ? Ir aš noriu po 49 ct  smile.gif

Aš Maximoj perku po 68ct, už 49ct dar neteko niekur matyt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 22 rugpjūčio 2007 - 08:20
QUOTE(Amry @ 2007 08 22, 10:20)
Aš Maximoj perku po 68ct, už 49ct dar neteko niekur matyt  blink.gif

Eurokos isparduotuvej vakar pirkau po 49 ct.
Atsakyti
siaip tai pastebejau,kad dar pagaminimo data daug ka reiskia,gal sutapimas,bet kaip tik supilstytas-man ryskiau,o,kadangi,maximoj pigiausia,ten nebuna uzsigulejusiu.
Atsakyti
QUOTE(kiskute @ 2007 08 22, 10:22)
Eurokos isparduotuvej vakar pirkau po 49 ct.

Aga, Eurokos akcija dabar: yra ir bespalves, ir splavotos visokiu rusiu smile.gif
Atsakyti
Adietka, tai ar dažei plaukus? Kokie rezultatai?

Aš vakar nusipirkau chna, šiandien arba ryt rengiuosi dažyti...
Atsakyti
gal žinote, kur Kaune rasti chna antro numerio dažų..jantar vadinas...niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 08 21, 22:35)
Jei chemija prieš tai nedažyta - žalia likti neturėtum.

Jeigu chemiškai dažyti gal prieš 1,5 mėn., žalia likti taipogi neturėčiau, ar ne? Berods kažkur čia forume skaičiau, kad negalima su chna dažyti 2 savaites po cheminio dažymo?
Atsakyti