chna turetu pagerinti plauku bukle, nes dazant pigmentas kaip apvalkalas padengia plauka, todel jis darosi storesnis ir lygesnis - sveikiau isrodo. bet chna siek tiek dziovina plaukus todel i kosele butinai ipilk kokio aliejuko
as daziau bespalve chna naturaliai sviesius pries pusmeti dar sruogeles sviesintus plaukus tai ne tik as be ir aplinkiniai pastebejo kad patamsejo ! daugiau nedazysiu... nes pasidare sausesni , veliasi
QUOTE(Rasytee @ 2007 06 18, 23:18)
as daziau bespalve chna naturaliai sviesius pries pusmeti dar sruogeles sviesintus plaukus tai ne tik as be ir aplinkiniai pastebejo kad patamsejo ! daugiau nedazysiu... nes pasidare sausesni , veliasi
nepainiokit 2 skirtingus augalus:
bespalve chna - indigo , o chna - henna. pvadinimas klaidina.
kas del bespalves chnos, pirma karta girdziu, kad ji tamsintu

Papildyta:
QUOTE(bitemajagsm @ 2007 06 18, 22:24)
Tai galiu dažyti tik ką nudažytus plaukus chna? Plaukai nuo chna nepažaliuos? Labai bijau, kad nepridaryčiau dar kažko blogesnio.
geriau nebandyk, nes istikro gali plaukai buti zali

QUOTE(Povila$ @ 2007 06 17, 20:11)
pabandyk ne su vandeniu bet pienu uzplikyt ir dar aliejaus ipilt - tikrai nebyres, o beto su retesnem sukom skirstyk 

su pienu tikrai košė tokia vientisesnė, lengviau užtepti. Bet tada man prasčiau "nuima". Nors ir šiaip neryškiai gaunasi. Nusiprikau is The Body Shop chna - gal geriau laikys. Nors kaina tai nežavinti - 29 Lt.
as zinau kad ji BESPALVE bet vistiek plaukai igavo kazkoki atspalvi va dabar jau beveik atsiplove . suprasciau jei man atrodytu bet sutikau drauge sekancia diena po naudojimo sako ka cia plaukam pasidarei ....
Na aš katik išbandžiau šitą gėrį. Nors ar tikrai čia bus gerai tai pamatysiu veliau nes dabar dar sedžiu su kepure. Maišiau tokiu santykiu 2 chna x 2 basma nes ilgaplauke esu. O spalva mano tokia panašiai kaip riešuto. Na ilgai nelaikysiu kokį 30 min. nes nenoriu persistengti ir po to tureti plaukus balazinkokios spalvos.

del tos bespalves chna... tai as uzdejau ja kaip kauke, kazkur dvi valandas pabuvau, tai atspalvis gavosi i ryzuma, ne labai ryskus, bet vonios apsvietime siek tiek matesi...
kai laikydavau pusvalandi, lyg nieko buvo... 
Papildyta:
o kaip ta sviesia kastonine isgaut?
Papildyta:
beje, merginos, per kiek laiko pasijaus tas plauku pastorejimas, pagerejimas
Papildyta:
ir dar klausimelis, per kiek laiko ta chna prasiplauna? tarkim jei noreciau, kad gristu mano naturali spalva.

Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2007 06 16, 22:58)
Dažiau su 3 pak Basmos ir 1 Chna.Gavosi tamsesnė spalva,nei mano buvusioji šviesi kaštoninė.Beje ,plaukų storis padidėjo
Tik priminkit ,kokį aliejuką pilat į tą košę ir ar Droge jo yra pirkti ? nes sausumas biski jaučiasi

Tik priminkit ,kokį aliejuką pilat į tą košę ir ar Droge jo yra pirkti ? nes sausumas biski jaučiasi

Papildyta:

Papildyta:
ir dar klausimelis, per kiek laiko ta chna prasiplauna? tarkim jei noreciau, kad gristu mano naturali spalva.
na 30 min man neuzteko bet prie ryskesnio apsvietimo siek tiek plauku atspalvis pasikeite. na sekanti karta jau bandysiu ilgiau laikyti nes plaukuciam visai patiko tokie sustipreje atrodo tik manau reikes kitu santykiu chna su basma maisyti nes kazkaip jauciu kad ilgiau palaikiusi buciau pazaliavus nes neryskus atspalvis kaip tik i zalia nesa...
QUOTE(Sheba @ 2007 06 22, 16:53)

šviesesnė kaštoninė buvo išgauta kirpykloje

o dabar po basmos su chana ,bent jau man iškart jaučiasi storesni plaukai ,nors man to visai nereikia ir taip pakanka

nusipirkau šiandien dar ,bet kaip prisiverstdažyti ...? labai skaudėjo galvą po paskutinio dažymo -ar kad maišelį buvau ant galvosužsidėjus ,ar tas kvapas supykdė mane ,bet taip blogai man buvo ...

merginos, o ar ta chna greitai issiplauna? as nelabai noriu keist savo plauku spalva, nes labai privargau, kol is juodu perejau prie savo naturalios spalvos. noreciau pabandyt ta dazancia chna, bet bijau, kad spalva gausis ne tokia, kokios noresiu, o eksperimentuot kazkaip nesinori. jeigu ta chna greitai issiplauna, tai galima rizikuot... mano naturali spalva- sviesiai ruda, kaip mano seima sako, kaip tikros europietes
noreciau kad ji ryskesne butu, bet kad nebutu didelis kontrastas, tarp naturaliu, ir nudazytu chna. beje, kaip nuotrauka i cia ikelt?
maciau pas aishwarya rai, labai grazi spalva, noreciau parodyt, gal kokiu patarimu duotumet, kaip tokia isgaut
beje, dejau bespalve chna, laikiau pora valandu, tai ryzoka atspalvi igavo, o man jo nesinori
tai gal geriau ta dazancia det... oi susisuko galvele, prisiskaicius cia apie ta chna
iki tol net nenorejau dazyt, tik labai jau sudomino tas plauku pagerejimas, pastorejimas 
Papildyta:
man panasiai buvo, kai bespalve laikiau, pora valandu sedejau dviem maiseliais ant galvos uzsidejus, gali but kad uzspaude ka nors, uz tai ir skaudejo galva, be to, ir nuo kvapo gali but, nes mane irgi pykint pradejo
Papildyta:
o kokia spalva gavosi?
Papildyta:
kaip manot, kas gautusi, jeigu dazyciau vien basma? arba bespalve chna ir basma? labai buciau dekinga uz atsakymus, nes jau prisipirkau tos chna ir basmos, ir nezinau, kaip cia man geriau padarius.

Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2007 06 23, 00:29)
šviesesnė kaštoninė buvo išgauta kirpykloje
o dabar po basmos su chana ,bent jau man iškart jaučiasi storesni plaukai ,nors man to visai nereikia ir taip pakanka
nusipirkau šiandien dar ,bet kaip prisiverstdažyti ...? labai skaudėjo galvą po paskutinio dažymo -ar kad maišelį buvau ant galvosužsidėjus ,ar tas kvapas supykdė mane ,bet taip blogai man buvo ...

man panasiai buvo, kai bespalve laikiau, pora valandu sedejau dviem maiseliais ant galvos uzsidejus, gali but kad uzspaude ka nors, uz tai ir skaudejo galva, be to, ir nuo kvapo gali but, nes mane irgi pykint pradejo

Papildyta:
QUOTE(juniore @ 2007 06 22, 21:10)
na 30 min man neuzteko bet prie ryskesnio apsvietimo siek tiek plauku atspalvis pasikeite. na sekanti karta jau bandysiu ilgiau laikyti nes plaukuciam visai patiko tokie sustipreje atrodo tik manau reikes kitu santykiu chna su basma maisyti nes kazkaip jauciu kad ilgiau palaikiusi buciau pazaliavus nes neryskus atspalvis kaip tik i zalia nesa...
o kokia spalva gavosi?

Papildyta:
kaip manot, kas gautusi, jeigu dazyciau vien basma? arba bespalve chna ir basma? labai buciau dekinga uz atsakymus, nes jau prisipirkau tos chna ir basmos, ir nezinau, kaip cia man geriau padarius.

QUOTE(Sheba @ 2007 06 23, 10:37)

žinok nieks tikslaus atsakymo tau neduos