QUOTE(Mantilė @ 2007 06 23, 22:06)
žinok nieks tikslaus atsakymo tau neduos

nes kiekvienai vis kitaip gali gautis.Jei nenori rizikuot visos galvos plaukais ,pabandyk padažyti sruogą plaukų kur iš viduriuko ir pamatysi kokia spalvytė gausis
dekui

bet manau, kad neeksperimentuosiu, geriau su bespalve tik stiprinsiu plaukus

paskui jei dazais noresis dazyt, tai niekaip as tos chna neisgrausiu
Papildyta:
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2007 06 24, 13:53)
Bespalvė chna tikrai tamsina, pati dėjau kaip kaukę ant plaukų be pirštinių, nes ten buvo parašyta, kad galima ir rankom ir kūnui kaukes daryt, tai man rankos
pajuodavo, tris dienas ploviau, ko atploviau

Plaukai tai nepasakyčiau, kad patamsėjo, nes aš neilgai laikiau apie 20min, be to mano natūralūs plaukai nėra šviesūs.
Kažkada bandžiau dažyt su bespalve chna ir basma, tai plaukai šiek tiek patamsėjo, bet greitai nusiplovė, žalia netapau
nius man kazkaip nuo bespalves niekas nepajuodavo

as irgi ja be pirstiniu dedu, bet iskart ir rankas nusiplaunu. mano plaukai irgi nera sviesus, tai trumpai laikant jokio efekto, bet palaikius pora valandu i ryzuma atspalvis gavosi

pries saule pvz matosi

o kiek tos bespalves ir basmos det? masina ta chna su basma, bet baisiai bijau eksperimentu su plaukais
Papildyta:
QUOTE(bird @ 2007 06 25, 17:10)
nemanau, kad plaukai bus zali. zali gali but tik tuo atveju, jei plaukai bus dazyti su chna o tu sugalvosi daryt chemini, arba bus tamsiai dazyti su chna, o tu su paprastais dazais (cheminiais ta prasme) bandysi pavirst blondine:P
jei plaukai sausi, pavarge, tai chna nerealus daiktas jiems atgaivinti

bandyk ir tu, pamatysi pati, kokie plaukai grazus ir blizgantys pataps
Papildyta:
man atrodo, kad basma nedazo, tik chna. arba basma kartu su chna

tad jei dazysi tik basma tai nebus nieko, nebent esi labai sviesiu plauku, tada gal koks atspalvis ir bus, bet jei ir taip tai po dvieju plovimu jo net nesimatys, nes basma ir dazant su chna po keliu dienu nusiplauna
mano plaukai nera sveisus, prie tamsesniu skaitosi, noriu tik paryskint spalva, bet kad didelio kontrasto nebutu tarp naturaliu ir dazytu. o nuo tos basmos nebus zalias atspalvis?