Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

Bespalvė chna tikrai tamsina, pati dėjau kaip kaukę ant plaukų be pirštinių, nes ten buvo parašyta, kad galima ir rankom ir kūnui kaukes daryt, tai man rankos pajuodavo, tris dienas ploviau, ko atploviau blink.gif Plaukai tai nepasakyčiau, kad patamsėjo, nes aš neilgai laikiau apie 20min, be to mano natūralūs plaukai nėra šviesūs.
Kažkada bandžiau dažyt su bespalve chna ir basma, tai plaukai šiek tiek patamsėjo, bet greitai nusiplovė, žalia netapau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2007 06 24, 13:53)
Bespalvė chna tikrai tamsina, pati dėjau kaip kaukę ant plaukų be pirštinių, nes ten buvo parašyta, kad galima ir rankom ir kūnui kaukes daryt, tai man rankos pajuodavo, tris dienas ploviau, ko atploviau  blink.gif  Plaukai tai nepasakyčiau, kad patamsėjo, nes aš neilgai laikiau apie 20min, be to mano natūralūs plaukai nėra šviesūs.
Kažkada bandžiau dažyt su bespalve chna ir basma, tai plaukai šiek tiek patamsėjo, bet greitai nusiplovė, žalia netapau  rolleyes.gif

Pajuodavo blink.gif blink.gif blink.gif
As beveik visada tepdama ant plauku laikau ir ant ranku koki 20 min, bet vaikstau dar vis baltaranke lotuliukas.gif
O plauku spalvos irgi nekeicia, gal todel, kad laikau iki valandos tik g.gif nu nezinau
Atsakyti
Pas mane rankų oda sausa, gal todėl nusidažė blink.gif g.gif Ant veido, prie plaukų irgi buvau išsitepus (netyčia), kai pamačiau kad rankos juoduoja išsigandau, kad galiu visa negre pavirsti blink.gif puoliau plauti, bet kitur nieko, jokios žymės neliko g.gif
Pas mane rankos, ypač delnai nusidažė per kokias 5min ir po to nuplautos toliau tamsėjo blink.gif blink.gif blink.gif Gerai, kad niekur neturėjau eiti, net į parduotuvę nėjau doh.gif
Atsakyti
man pajuodavo ir pažaliavo rankos -nuo chna su basma ,kaip aš žiopla pamiršau pirštines užsimaut.Tai kol rankos atsiplovė ,atrodžiau kaip po uogų valymo ..
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2007 06 19, 10:19)
nepainiokit 2 skirtingus augalus:
bespalve chna - indigo , o chna -  henna.  pvadinimas klaidina.
kas del bespalves chnos, pirma karta girdziu, kad ji tamsintu  g.gif  as pati ja naudoju veido kaukem - nepatamsejau  biggrin.gif  ir drabuziu netepa ir ranku netepa.  beje kuri laika naudojau bespalve plauku kaukems netampsejo mano plaukai, atvirksciai, kadangi buvo vasara  truputuka nuo saules pasviesejo. greiciausiai tavo plaukai patamsejo nuo kazko kito, maza kas gali buti  tongue.gif  o gal tu su paprasta chna dazei, tada nataralu, kad patamsejo ...  isvis as nesuprantu ka reiskia dazyti su bespalve chna  biggrin.gif  ji juk neturi jokio pigmento  biggrin.gif
Papildyta:

mano drauge daze su bespalve (jos buvo sviesus plaukai) laike gal tik valanda (o gal net dar maziau, gal puse g.gif ) ir ant plauku tikrai matesi doh.gif gavosi tamsesni, be to truputi tokia kaip ir zalia spalva islysdavo, aisku labai neryski. bet plaukai tikrai patamsejo:P
o su bespalve chna dazant plaukai irgi atsigauna, tik ne taip labai ir netaip greitai:P vat:P

geriau nebandyk, nes istikro gali plaukai buti zali  mirksiukas.gif

nemanau, kad plaukai bus zali. zali gali but tik tuo atveju, jei plaukai bus dazyti su chna o tu sugalvosi daryt chemini, arba bus tamsiai dazyti su chna, o tu su paprastais dazais (cheminiais ta prasme) bandysi pavirst blondine:P 4u.gif
jei plaukai sausi, pavarge, tai chna nerealus daiktas jiems atgaivinti thumbup.gif bandyk ir tu, pamatysi pati, kokie plaukai grazus ir blizgantys pataps wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sheba @ 2007 06 23, 09:37)
kaip manot, kas gautusi, jeigu dazyciau vien basma? arba bespalve chna ir basma? labai buciau dekinga uz atsakymus, nes jau prisipirkau tos chna ir basmos, ir nezinau, kaip cia man geriau padarius.  blink.gif  rolleyes.gif

man atrodo, kad basma nedazo, tik chna. arba basma kartu su chna smile.gif tad jei dazysi tik basma tai nebus nieko, nebent esi labai sviesiu plauku, tada gal koks atspalvis ir bus, bet jei ir taip tai po dvieju plovimu jo net nesimatys, nes basma ir dazant su chna po keliu dienu nusiplauna smile.gif
Atsakyti
Esu maciusi ivairiausiu spalvu basmos ir chna - slyvos, tulpes, burgund, platina, baklazanas ir t. t. Idomu, ar neprideta kokiu cheminiu priemoniu i siuos daziukus, a? g.gif

nes tos zoleles, kai jas ispili, tikrai labai spalvotos atrodo ir atspalviai labai jau ryskus....
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2007 06 25, 22:03)
Esu maciusi ivairiausiu spalvu basmos ir chna - slyvos, tulpes, burgund, platina, baklazanas ir t. t. Idomu, ar neprideta kokiu cheminiu priemoniu i siuos daziukus, a?  g.gif

nes tos zoleles, kai jas ispili, tikrai labai spalvotos atrodo ir atspalviai labai jau ryskus....

Pridėta, pridėta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2007 06 23, 22:06)
žinok nieks tikslaus atsakymo tau neduos  verysad.gif nes kiekvienai vis kitaip gali gautis.Jei nenori rizikuot visos galvos plaukais ,pabandyk padažyti sruogą plaukų kur iš viduriuko ir pamatysi kokia spalvytė gausis thumbup.gif

dekui 4u.gif bet manau, kad neeksperimentuosiu, geriau su bespalve tik stiprinsiu plaukus lotuliukas.gif paskui jei dazais noresis dazyt, tai niekaip as tos chna neisgrausiu lotuliukas.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2007 06 24, 13:53)
Bespalvė chna tikrai tamsina, pati dėjau kaip kaukę ant plaukų be pirštinių, nes ten buvo parašyta, kad galima ir rankom ir kūnui kaukes daryt, tai man rankos pajuodavo, tris dienas ploviau, ko atploviau  blink.gif  Plaukai tai nepasakyčiau, kad patamsėjo, nes aš neilgai laikiau apie 20min, be to mano natūralūs plaukai nėra šviesūs.
Kažkada bandžiau dažyt su bespalve chna ir basma, tai plaukai šiek tiek patamsėjo, bet greitai nusiplovė, žalia netapau  rolleyes.gif

nius man kazkaip nuo bespalves niekas nepajuodavo g.gif as irgi ja be pirstiniu dedu, bet iskart ir rankas nusiplaunu. mano plaukai irgi nera sviesus, tai trumpai laikant jokio efekto, bet palaikius pora valandu i ryzuma atspalvis gavosi lotuliukas.gif pries saule pvz matosi blink.gif lotuliukas.gif o kiek tos bespalves ir basmos det? masina ta chna su basma, bet baisiai bijau eksperimentu su plaukais rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bird @ 2007 06 25, 17:10)
nemanau, kad plaukai bus zali. zali gali but tik tuo atveju, jei plaukai bus dazyti su chna o tu sugalvosi daryt chemini, arba bus tamsiai dazyti su chna, o tu su paprastais dazais (cheminiais ta prasme) bandysi pavirst blondine:P 4u.gif
jei plaukai sausi, pavarge, tai chna nerealus daiktas jiems atgaivinti thumbup.gif bandyk ir tu, pamatysi pati, kokie plaukai grazus ir blizgantys pataps wub.gif  thumbup.gif
Papildyta:
man atrodo, kad basma nedazo, tik chna. arba basma kartu su chna smile.gif tad jei dazysi tik basma tai nebus nieko, nebent esi labai sviesiu plauku, tada gal koks atspalvis ir bus, bet jei ir taip tai po dvieju plovimu jo net nesimatys, nes basma ir dazant su chna po keliu dienu nusiplauna smile.gif

mano plaukai nera sveisus, prie tamsesniu skaitosi, noriu tik paryskint spalva, bet kad didelio kontrasto nebutu tarp naturaliu ir dazytu. o nuo tos basmos nebus zalias atspalvis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheba @ 2007 06 26, 11:45)
dekui  4u.gif  bet manau, kad neeksperimentuosiu, geriau su bespalve tik stiprinsiu plaukus  lotuliukas.gif paskui jei dazais noresis dazyt, tai niekaip as tos chna neisgrausiu  lotuliukas.gif  ax.gif
Papildyta:
nius man kazkaip nuo bespalves niekas nepajuodavo  g.gif  as irgi ja be pirstiniu dedu, bet iskart ir rankas nusiplaunu. mano plaukai irgi nera sviesus, tai trumpai laikant jokio efekto, bet palaikius pora valandu i ryzuma atspalvis gavosi  lotuliukas.gif  pries saule pvz matosi  blink.gif  lotuliukas.gif  o kiek tos bespalves ir basmos det? masina ta chna su basma, bet baisiai bijau eksperimentu su plaukais  rolleyes.gif
Papildyta:
mano plaukai nera sveisus, prie tamsesniu skaitosi, noriu tik paryskint spalva, bet kad didelio kontrasto nebutu tarp naturaliu ir dazytu. o nuo tos basmos nebus zalias atspalvis?  blush2.gif

o tai kam tau dazyt tik su basma, jei nuo jos arba nebus jokio atspalvio, arba bus, bet labai neryskus ir po pirmo ar antro plovimo visiskai nusiplaus ir be to nzn ar nuo basmos plaukuciai atsigauna taip nuo chna, nes kiek skaiciau, tai cia chna padaro, kad plaukai blizgetu wub.gif o basma naudojama tik su chna ir tik norint isgauti tamsesne spalva 4u.gif
na nesu girdejus, kad tik su basma dazytu doh.gif jei dazysi ir su chna ir su basma, tada zalias atspalvis nebus mirksiukas.gif jei dazysi sviesius plaukus su bespalve chna, tada gali islysti zalias atspalvis, toks vos vos matomas, bet zalias lotuliukas.gif
Atsakyti
O kur jus perkat Vilniuje chna be pigmento?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iievukas @ 2007 06 30, 12:11)
O kur jus perkat Vilniuje chna be pigmento?? blush2.gif

Kalbi apie bespalve chna? pirkau rusiskos kosmetikos parduotuveleje (pozemineje perejoje prie PC Europa). mokejau iki lito uz pakeli, kiek, tiksliai nebepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 06 25, 23:31)
Pridėta, pridėta tongue.gif

Taip ir maniau..... doh.gif
Atsakyti