Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas su chna

QUOTE(bird @ 2007 06 29, 15:21)
o tai kam tau dazyt tik su basma, jei nuo jos arba nebus jokio atspalvio, arba bus, bet labai neryskus ir po pirmo ar antro plovimo visiskai nusiplaus ir be to nzn ar nuo basmos plaukuciai atsigauna taip nuo chna, nes kiek skaiciau, tai cia chna padaro, kad plaukai blizgetu  wub.gif o basma naudojama tik su chna ir tik norint isgauti tamsesne spalva 4u.gif
na nesu girdejus, kad tik su basma dazytu doh.gif jei dazysi ir su chna ir su basma, tada zalias atspalvis nebus mirksiukas.gif  jei dazysi sviesius plaukus su bespalve chna, tada gali islysti zalias atspalvis, toks vos vos matomas, bet zalias lotuliukas.gif

nenoriu kad labai plauku spalva ta chna pakeistu, bijau nezinia kokia likt ax.gif tai galvojau ta basma padazyt, bet jei jinai nieko nedaro... neapsimoka lotuliukas.gif norejau tik kad atspalvis tamsesnis butu, o su ta chna tai rizika, ir daugiau tai ryzas atspalvis nuo jos buna, as tokio nenoriu, noreciau tokio i sokolada. nu zodziu, nepabandysi, nesuzinosi lotuliukas.gif tik labai jau eksperimentu bijausi su plaukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheba @ 2007 07 01, 12:32)
nenoriu kad labai plauku spalva ta chna pakeistu, bijau nezinia kokia likt  ax.gif  tai galvojau ta basma padazyt, bet jei jinai nieko nedaro... neapsimoka  lotuliukas.gif norejau tik kad atspalvis tamsesnis butu, o su ta chna tai rizika, ir daugiau tai ryzas atspalvis nuo jos buna, as tokio nenoriu, noreciau tokio i sokolada. nu zodziu, nepabandysi, nesuzinosi  lotuliukas.gif tik labai jau eksperimentu bijausi su plaukais  rolleyes.gif

Kad gauti tamsesnį atspalvį, reik į xna dėti basma mirksiukas.gif
Aš plikau arbata 1 xna pokelį su 3 basmos ir gaunas man tamsus atspalvis, ne ryžas.. Aišku prieš saulę tai blizga tokią ryžoka spalva plaukai, jau to neišvengsi
Atsakyti
merginos HELP 4u.gif
labai noreciau isbandyti plaukus nudazyti su naturaliais dazais, cna ar basma
mano plaukai tamsiai rudi, ka tureciau pirkti kad spalva isliktu tokia pat, dar ir zilu plauku turiu biski doh.gif
jei dazyciau vien su chna, ar kokie plaukai taptu? o jeigu tik su basma?kas veiksmingiau nuo slinkimo?
is tiesu paukai labai slenka, jau 3 metai, isbandziau viska, dazyti nenoriu dazais nes bijau kad dar labiau slinks, tai galvoju isbandyti si metoda, gal ir nuo slinkimo pades?ar nepabloges?
padekit please, kaip naudotis siuo geriu? kiek jo pirkti , plaukai zemiau peciu..
labai ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 07 02, 13:32)
merginos HELP  4u.gif
labai noreciau isbandyti plaukus nudazyti su naturaliais dazais, cna ar basma
mano plaukai tamsiai rudi, ka tureciau pirkti kad spalva isliktu tokia pat, dar ir zilu plauku turiu biski  doh.gif
jei dazyciau vien su chna, ar kokie plaukai taptu? o jeigu tik su basma?kas veiksmingiau nuo slinkimo?
is tiesu paukai labai slenka, jau 3 metai, isbandziau viska, dazyti nenoriu dazais nes bijau kad dar labiau slinks, tai galvoju isbandyti si metoda, gal ir nuo slinkimo pades?ar nepabloges?
padekit please, kaip naudotis siuo geriu? kiek jo pirkti , plaukai zemiau peciu..
labai ACIU 4u.gif

šiaip viskas prirašyta yra ankstesnėse temose, netgi foto yra ir labai daug receptukų įvairių mirksiukas.gif
šiaip užsiplikyk arbatėlės ar kavos, ar pieno, ar tiesiog vandens ir su kuom nors iš šitų maišyk xna miltelius su basma, jei nori tamsesnių plaukų... Imk 3basma ir 1xna pokelį. Vien su xna gausi ryžoką atspalvį, vien su basma - gali gautis žalias. Šiaip pabandyk ant sruogod padažyt ir matysi, kokia spalva gaunas, ar iš plaukų žepečio surinktus plaukus padažuk.. Iš pirmo karto didelio efekto tikrai negausi, bet naudojant ilgaiu bent jau man tai rečiau riebalojasi plaukai, pastorėjo ir apstojo slinkt. Sėkmės mirksiukas.gif parašyk, kaip sekės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 02 liepos 2007 - 12:52
QUOTE(Amry @ 2007 07 02, 13:51)
Iš pirmo karto didelio efekto tikrai negausi, bet naudojant ilgaiu bent jau man tai rečiau riebalojasi plaukai, pastorėjo ir apstojo slinkt. Sėkmės  mirksiukas.gif  parašyk, kaip sekės  4u.gif

kiek laiko tu jau dažai chna ir basma? po kiek laiko pajautei poveikį (turiu omeny plaukų slinkimo sumažėjimą)? ir kas kiek laiko dažai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 07 02, 23:42)
kiek laiko tu jau dažai chna ir basma? po kiek laiko pajautei poveikį (turiu omeny plaukų slinkimo sumažėjimą)? ir kas kiek laiko dažai?  4u.gif

Aš išvis gal kokius 5is kartus nudažius kol kas esu. Dažau tai maždaug kas 3-4 sav, kai laiko atrandu daugiau... O plaukai slinkt pastebėjau gal...Na gal mėnėsiukas koks jau kaip mažiau slenka... Gal sakyčiau po tų maždaug 5ių dažymų man ir pasijautė... Riebalotis tai po antro dažymo rečiau pradėjo, dabar dar rečiau galvą plaunu, anksčiau kas antrą dieną reikdavo, dabar 3-4 dienas galiu neplaut thumbup.gif O pastorėjo irgi greitai, gal po 3jų kartų. Pas mane šiaip visada stori plaukai buvo, bet kada čia supyniau kasą, tai išsižiojau, dar storesnė blink.gif thumbup.gif jei spalvos keist nenori, yra bespalvė xna, kurią kaip plaukų kaukę gali naudot, kokių 20-30 min tik palaikyt mirksiukas.gif O šiaip kai Xna+basma dažau, tai būna per naktį laikau tą košę ant galvos, stengiuos kuo ilgiau laikyt, kelias valandas tikrai palaikau.
Atsakyti
Amry, didelis aciux 4u.gif jau pasiskaiciau ir sena tema
labai labai aciu, bandysiu ir si plauku slinkimo stabdymo metoda, o ir dazytis labai jau norejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 07 03, 08:30)
Amry, didelis aciux  4u.gif  jau pasiskaiciau ir sena tema
labai labai aciu, bandysiu ir si plauku slinkimo stabdymo metoda, o ir dazytis labai jau norejau  4u.gif

nėr už ką, visada pršom, čia daug patarėjų mirksiukas.gif
nepamiršk po dažymo atbėgt įspūdžiais pasidalint mirksiukas.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 02, 08:03)
Kad gauti tamsesnį atspalvį, reik į xna dėti basma  mirksiukas.gif
Aš plikau arbata 1 xna pokelį su 3 basmos ir gaunas man tamsus atspalvis, ne ryžas.. Aišku prieš saulę tai blizga tokią ryžoka spalva plaukai, jau to neišvengsi

4u.gif o kokia spalva mazdaug gaunasi? ax.gif blush2.gif gal reiks viena kokia sruoga pabandyt nudazyt, zet kas ant maniskiu plauku gausis g.gif o bespalve chna tokias pacias savybes turi? ta prasme, sustoreja plaukai ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Sheba @ 2007 07 04, 13:13)
4u.gif  o kokia spalva mazdaug gaunasi?  ax.gif  blush2.gif gal reiks viena kokia sruoga pabandyt nudazyt, zet kas ant maniskiu plauku gausis  g.gif  o bespalve chna tokias pacias savybes turi? ta prasme, sustoreja plaukai ir t.t.?

Man gaunas tamsiai ruda, pirmom dienom tai beveik juoda... bet čia po kelių kartų dažymo atspalvis pasimato, man pirmąkart dažant išvis atspalvio jokio nebuvo, tik labai blizgėjo..
O bespalvė xna turi tokias pat savybes manau, nes inai naudojama kaip kaukė plaukam gali būtt, jei nenori dažyt plaukų..
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2007 07 04, 13:16)
Man gaunas tamsiai ruda, pirmom dienom tai beveik juoda... bet čia po kelių kartų dažymo atspalvis pasimato, man pirmąkart dažant išvis atspalvio jokio nebuvo, tik labai blizgėjo..
O bespalvė xna turi tokias pat savybes manau, nes inai naudojama kaip kaukė plaukam gali būtt, jei nenori dažyt plaukų..

dekui 4u.gif siandien pabandysiu sruoga nudazyt, paziuresiu kas gausis. siaip labai tamsiu plauku nenoriu, tik paryskint siek tiek, pas mane sviesiai rudi. tik atsibos gal pora valandu viena sruoga laikyt lotuliukas.gif ir ar ta chna issiplauna paskui visiskai, jei tarkim nebenoreciau ja dazyt, ar jau tik atsiaugint plaukus reiketu?
Atsakyti
QUOTE(Sheba @ 2007 07 05, 12:11)
dekui  4u.gif  siandien pabandysiu sruoga nudazyt, paziuresiu kas gausis. siaip labai tamsiu plauku nenoriu, tik paryskint siek tiek, pas mane sviesiai rudi. tik atsibos gal pora valandu viena sruoga laikyt  lotuliukas.gif ir ar ta chna issiplauna paskui visiskai, jei tarkim nebenoreciau ja dazyt, ar jau tik atsiaugint plaukus reiketu?

tiksliai nežinau, bet manau, kad nusiplauna.. g.gif bent jau man, tai labai greit ta spalva išblunka, praktiškai kas dvi sav dažyti reiktų... bet jei po xna norėsi kittais dažais dažyt, tai reik kokį mėnėsį palaukt, čia merginos rašė, nes gali gautis žalia ar velniai žino kokia spalva, na pati praktiškai to nesu išbandžius, tad nežinau, ar tikrai taip yra.
Atsakyti