Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

Sveikos, mergaites 4u.gif mums 19 savaitele smile.gif judesiukus jauciu jau labai stiprius, ir vyras ranka pridejes jaucia, labai geras jausmas... bet siandien ryte vaikutis nepasisveikino, tai kazkaip neramu truputi g.gif kaip manot - ar gali buti, kad jis tiesiog ilsisi po sunkios mano darbo savaites? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jola24 @ 2007 07 15, 23:18)
Kaip jūsų pilvukai? ar labai matosi? kaip reikalai su svoriu?  biggrin.gif

man 20sav.prasidejo, jau jauciu judesius.kaip kokie pursliukai pilve, cis smarkeja. Svoris nemazas smile.gif jau +10.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitasam: 26 liepos 2009 - 14:16
sveikos mamytes,

mums jau 19 sav. 2 d. , priaugau jau 8kg, judesiuku nejauciu dar vis, tik kaip burbuliuku sporginejima pilve. Tai gal pirmieji tokie judesiukai. Pas mane pirmas vaikelis tai nelabai supratu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 26 liepos 2009 - 18:06
O mums 20 savaitė 4u.gif Jaučiames gerai, tik rytais dar dažnai papykina, nors jau kaip ir tūrėtų praeiti... g.gif Mano 2.gif labai dažnai juda ir spardosi, nuostabus jausmas blush2.gif Šiaip jau darosi sunku, greitai pavargstu ir pilvukas nemažas, vis norisi miegelio.
Atsakyti
mums dabar 20 savaite, judesiukus pradejau jausti apie 17 savaite, o siuo metu jau jauciu kasdien ir gan stiprius rolleyes.gif vyras jau taip pat gali pajusti pridejes ranka ax.gif svoris jau +12kg doh.gif siaip jauciuosi gerai, tik karsciai siek tiek vargina unsure.gif
Atsakyti
Mums pagal mm 20sav. ir 4 d.(pagal echo 2 sav. didesni) judesiukus nuo 20 sav. jauciu kasdien ir jau MB irgi pridejes ranka gerai jaucia,nerealus jausmas. Pilvukas dar labai maziukas,matosi vos vos,niekas netiki,kad jau 5 menesiai. Priaugau vos 2 kg.,mano lelius vystosi tfu,tfu,tfu puikiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų mažyliukė apie save davė žinot kokią 19/20 savaitę, o vakar vakare jutau labai aiškius spyriukus wub.gif smile.gif , gaila kad mūsų tėtuko nebuvo šalia rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif as pirmuosius judesiukus pajutau 17savaite,kaip tik per mamos diena wub.gif buvo labai keista is pradziu net nesupratau kas darosi,nes dakare sake,jog judesiukus pajusiu tik apie 20sav,nes tai pirmasis musu vaikutis,taciau lialius nusprende pasirkeist ir pradziugint mane ir teveli anksciau smile.gif o dabar labai daznai primena apie save..buna,kad ir miegot neleidzia doh.gif ,reikalauja demesio butent tada,kai as ruosiuosi ilsetis doh.gif bet ko tik nepadarysi ir neiskesi del savo angelelio:wub:
Atsakyti
Mums 19 sav ir 4 dienos. Priaugau 5 kg, pilvukas jau gerai matosi smile.gif Judesiukus pati jaučiu, bet tėtukas dar niekaip negali pasjusti schmoll.gif
Įdomu kada mažius pradės smarkiau spardytis, nes šiaip jį jaučiu jau nuo 16 sav..
Atsakyti
Mums 20 sav. 4u.gif Judesiukus jauciu nuo 17 sav. bigsmile.gif Priaugau 1.5. kg smile.gif
Atsakyti
Mums jau 21ma savaitė. Judesiukus jaučius nuo 16 savaitės +2 dienos biggrin.gif Gerai atsimenu tą momentą kai pirmą kartą pajaučiau, bet negalėjau tuo patikėti, todėl pažiūrėjau į pilvelį, o ten kai tik stukteli, tai guziukas iššoka, tuomet tikrai supratau, kad leliukas spardo. Dabar kartais taip malasi, kad net vyras žiūrėdamas stebisi biggrin.gif
Priaugau 3,5kg, o pilvelis tai dar labai mažutis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingins: 13 rugpjūčio 2009 - 13:05
Na mums jau 20 sav. judesius jaučiu senokai nuo 17 ar 16 sav., bet iki šiol jie nestiprus jaučiu tik aš vyras ne schmoll.gif bet augam labai gražiai pagal echoskopą tai net lenkiam liniuotę biggrin.gif
Atsakyti