Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

pirma karta prakalbino 17 sav. valgiau tuo metu obuoli, ir staiga kazkas 'bum' taip ir likau isikandus obuoli, kol dar karta pasibaladojo smile.gif vakarais be galo aktyvus, jau galima pastebeti kaip pilvukas kilnojasi smile.gif
laukiu 24d, gal jau pasirodys kas ji mano pilvelyje gyvena smile.gif
priaaugau +4-5kg
Atsakyti
Sveikutes
noriu paklausti, mums 19 sav. Judesiukus jauciu nuo 16 sav. Ar buvo kam taip, kad judesiuku kokia diena ir nejautet? Man kazkaip neramu... Va siandien kazkaip ramu... g.gif
Atsakyti
pirma karta pajutau plazdenima 15sav.tai antras nestumas,bet duotis istisai,daznai pradejo tik pora savaiciu wub.gif
Atsakyti
as judesiukus jauciu nuo 17sav. buvo labai silpnuciai, 19sav daug stipresni, dabar 21sav.judesiukai vel susilpnejo, buna dienu kai nieko nejauciu. bet kalbejau su gydytoja sake kad cia yra normalu, kad pirmam nestumui,tai net per anksti, tad bandau nesijaudint ir laukiu smugiuku smile.gif
Atsakyti
visos laukiam tu judesiuku, kad dar karteli isitikinti ka viskas gerai. o jei tik kelias dienas nejauti, iskart panika... man 21 savaite, spardosi jau vis daugiau, pradejo 18 savaiciu. tik tetis nerimauja, nes jis kol kas uzdejes ranka ant pilvelio nieko nejaucia cool.gif
Atsakyti
na ka gi suejo 22savaiteles ir mano saulele vakar pirma kart taip davesi kad net raiciausi bigsmile.gif
Atsakyti
...manio mazylis pradejo baladotis pries kelias dienikes, 17 sav., koks nuostabus jausmas... wub.gif ...tik rytais toks tinginukas buna, kad kuduliuotis pradeda tik apie pietus...arba jo judesiukai dar tokie silpni, kad nelabai jauciasi, nebent kai pradeda spardytis... 2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate888 @ 2009 08 20, 12:01)
Sveikutes
noriu paklausti, mums 19 sav. Judesiukus jauciu nuo 16 sav. Ar buvo kam taip, kad judesiuku kokia diena ir nejautet? Man kazkaip neramu... Va siandien kazkaip ramu...  g.gif

Tikrai viskas gerai, jei 19 savaiciu wink.gif Man gydytoja sake, kad jei kuria diena aktyviau pajudesiu, pasportuosiu ar pastresuosiu, tai neissigasciau, kad nejausiu judesiuku. Nes nuo tokiu dalyku gimda sukieteja ir gali nesijausti, nes tie judesiukai dar gana silpni. Tai jei viena diena nera, kita yra, nieko baisaus wink.gif Veliau, kai bus daugiau savaiteliu, tai jau turi bet kokiu atveju jaustis.
Atsakyti
Vat pas mane ir kaip paseles(-usi) spurda. Tik kaip tetis ranka uzdeda tai nurimsta ir toks ramus palieka. tetis ima nerimauti, kodel jis negali pajausti tu tuk tuk. Bet kaip suaktyveja vakare, tai paprasau, kad laikytu ranka, tai nors buna ramu kol uzmiegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 09 01, 16:38)
Vat pas mane ir kaip paseles(-usi) spurda. Tik kaip tetis ranka uzdeda tai nurimsta ir toks ramus palieka. tetis ima nerimauti, kodel jis negali pajausti tu tuk tuk. Bet kaip suaktyveja vakare, tai paprasau, kad laikytu ranka, tai nors buna ramu kol uzmiegu  biggrin.gif

Sveikutes, pas mus ir labai panasi situacija, malas duodas , stuksena musu slapukas ,bet kaip noriu sesei didziajai parodyt ar tetukui doh.gif nustoja it nukirsta.Zodziu slapukauja netik neparodydamas lyties bet ir kitiems neleidzia pajaust saves biggrin.gif va koks musu kleckiukas O pirmus judesiukus pajauciau jau 15.5 savaites, gal del to , kad tai antras vaikelis thumbup.gif
Atsakyti
Gal tai ir yra imantyte, as tik 17 savaiciu judesiukus pajauciau. Man sitas stebuklelis pirmasis. Pries kokias kelias dienas ir busimasis tetis jau pajaute tuksenima. Sako koks silpnutis tas mano nupasakytas siautejimas. Nu man atrodo kitaip, net pilvukas banguoja. Ech tie vyrai biggrin.gif
Atsakyti
Sweikutes smile.gif na mums 24 savaiteles jauciu judesius bet nepasakyciau kad labai stiprus ,na as ganetinai velai pajutau 20savaite bet daktare sake kad nieko tokio ax.gif o kai nueinu pas dantiste tai isvis nekruta tai juokiames su panom kad bailiukas biggrin.gif
Atsakyti