Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naujagimį iš ligoninės:

mes tai lopsiuke parsivezem...
Atsakyti
QUOTE(jolituxs @ 2007 06 20, 10:20)
sveikutės merginos
noriu jūsų patarimo, kaip manot kaip geriau parsivežti kūdikėlį iš ligoninės
ar lopšyje iš vežimo
ar kėdutėj nešioklėj
ką patartumėt? kaip saugiau? kaip leliui geriau?

parsiveziau lopsy is vezimo ir dar taip veziojau kol isaugo smile.gif manau kad kietas tiesus pagrindas geriau,nei toje keduteje
Atsakyti
Už mėnesiuko turėsim antrą lelių. nestuke.gif Tai planuoju parsivežti vežimo lopšyje thumbup.gif
Atsakyti
Mes parsivežėm vokelyje suvyniotą, ant mamos rankų ax.gif
Atsakyti
Praėjusią savaitę Vilniuje įvyko tragedija - per avariją žuvo kūdikis, vežamas ant rankų unsure.gif Jeigu būtų važiavęs kėdutėje, greičiausiai net nebūtų rimtai susižeidęs. Gaila, kad mamytės iš tokių dalykų nepasimok ir vežioja lopšiuose ar ant rankų doh.gif
Atsakyti
lopsiai tvirtinasi su dirzais. mano drauge ilgai veziojo savo leliu lopsyje net pati vairuodama kai prisegtas lopsyje tai manau zymiai saugiau nei keduteje kai dar nelaiko galvytes, juk keduteje sudribusiam vaikeliui nereikia net avarijos uztenka staigesnio stabdymo ir gali likti negryztamai pazenklintas.
Taciau tai yra mano nuomone niekur nei skaiciau nei klausiau man tiesiog ligonineje patare kad geriau lopsys taigi mes taip ir padarem.
Atsakyti
na mes turim lopšį, kuris pritaikytas ir automobilyje vežioti, yra diržai, tvirtas lopšys, tai ši problema išspresta. Nors turim ir autokėdutę, bet kam vežti su kėdute, jei lopšys pritaikytas ir automobiliui bigsmile.gif
Atsakyti
as tai lopsyje, nes tuo metu dar neturejome kedutes...
Atsakyti
Mes savo mazyle is ligoniness parsivezeme lopsyje smile.gif
Atsakyti
Pirmąjį vaiką parsivežiau lopšiuke (tokiame iš univers. vežimėlio), nes netrėjau kėdutės, tai kai laukiausi antro vaikučio, tai jau iš karto nusipirkau autokėdutę, tai ir parsivežiau su joje. Būtent dėl saugumo
Dar vis stebiusi kiek daug žmonių nepaveikia ta reklama tur mergaitė išlekia pro priekinį stiklą doh.gif g.gif
Atsakyti
labutis nestuke.gif
gal kuri tiksliai zinot...ar tiesa,kad uzsienyje(mano atveju anglijoje)be masinines kedutes neleis issivesti mazylio? unsure.gif
Atsakyti
mes tai abu irgi parsivežėm lopšiuose,mažąjį kėdutėj vežioju nuo mėn. tongue.gif
Atsakyti