Įkraunama...
Įkraunama...

Abrazija. Kas veliau?

sveikos mergytes 4u.gif
man abrazija padaryta liepos 9 d. (jau praejo beveik 2 men.). Buvau 12 savaite nescia, kai diagnozavo nesivystanti nestuma unsure.gif
buvo baisu verysad.gif
liepe 6 men. nepastoti, patikekit is pradziu ciut ne kiekviena diena skaiciavau, kada galesim bandyti kita angeliuka kurti, bet patikekit, sidele po truputi apsiramino, buvom isvaziave i Kroatija pailseti, siek tiek uzsimirsau. Nuo rugsejo 1 d. pradesiu gerti folio rugsti, gal pasportuosiu, sveikiau pasimaitinsiu ir pan. tyrimus dariausi - pakolkas nieko nerado, dar eisiu kazkokius chormoninius tyrimus pasidaryti. Po abrazijos pirmuju menesiniu sulaukiau po 42 dienu. Tai per naujuosius metus - galesime kviestis angeliuka. Gal kuris bus ir man skirtas blush2.gif
Didziausios kantrybes, stiprybes ir sekmes katik isgyvenancioms ir laukiancioms mirksiukas.gif
Atsakyti
Praėjusių metų kovą man atliko abraziją, todėl labai gerai įsivaizduoju, kaip jaučiasi tos, kurios tai išgyvena. Leliuko labai norėjau, todėl labai skaudžiai išgyvenau jo netektį. 7 nėštumo savaitę pradėjau kraujuoti, nebematė vaisiaus širdelės plakimo verysad.gif Dar turėjau vilties, kad apsirinka, deja po savaitės paaiškėjo, kad nieko nebus, teko gultis į ligoninę atlikti abrazijos. Kaip ir daugumai man liepė 6 mėnesius laukti, tada vėl bandyti. Ir kągi, dabar jums rašant man ramybės neduoda mano mažasis nenuorama biggrin.gif Pastojau praėjus 4,5 mėn. po abrazijos, šito nėštumo pradžia irgi nebuvo lengva, bet kažkaip išsikapanojau rolleyes.gif
Svarbu nenukabinti nosies, labiau savim rūpintis, nesigraužti, tikrai visos sulauksit savo mažų žmogeliukų. Linkiu to iš visos širdies 4u.gif
Atsakyti
dekui uz grazius zodzius, tavo sunelis labai grazus...saugok ji rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Granteja @ 2007 08 27, 16:41)
Praėjusių metų kovą man atliko abraziją, todėl labai gerai įsivaizduoju, kaip jaučiasi tos, kurios tai išgyvena. Leliuko labai norėjau, todėl labai skaudžiai išgyvenau jo netektį. 7 nėštumo savaitę pradėjau kraujuoti, nebematė vaisiaus širdelės plakimo  verysad.gif Dar turėjau vilties, kad apsirinka, deja po savaitės paaiškėjo, kad nieko nebus, teko gultis į ligoninę atlikti abrazijos. Kaip ir daugumai man liepė 6 mėnesius laukti, tada vėl bandyti. Ir kągi, dabar jums rašant man ramybės neduoda mano mažasis nenuorama  biggrin.gif Pastojau praėjus 4,5 mėn. po abrazijos, šito nėštumo pradžia irgi nebuvo lengva, bet kažkaip išsikapanojau  rolleyes.gif 
Svarbu nenukabinti nosies, labiau savim rūpintis, nesigraužti, tikrai visos sulauksit savo mažų žmogeliukų. Linkiu to iš visos širdies  4u.gif

pritariu kad svarbiausia neprarast vilties drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi, mergaites, uzjauciu visas tai praejusias verysad.gif

As praeita pirmadieni pasidariau testa, pamaciau 2 juosteles
Treciadieni pradejo teplioti, o darbe kraujai pasipyle.....

penkiu savaiciu nestumas buvo.....

Bet kazkaip tikiu kad viskas vyksta taip kaip ir turi buti. Ir labai tikiuosi, kad dar kada (kuo greiciau tuo geriau mirksiukas.gif ) galesiu pamatyti 2 juosteles ax.gif
Atsakyti
praejo tik savaite po abrazijos ( leliukui buvo 10 sav. ir 3 dienos)... nebeplake sirdlele... pirmas lauktas nestumas ir taip netiketai nutrukes.

laikykimes mergaites, kas belieka.... tikekimes kad sekantis kartas bus sekmingas
Atsakyti
saunuoles jus mirksiukas.gif
supratau kad moterys yra stiprios jos tiek patiria skausmo bet vistiek eina toliau tikedamas rolleyes.gif saunuoles mes visos

QUOTE(Zuwytes @ 2007 08 28, 21:50)
Oi, mergaites, uzjauciu visas tai praejusias  verysad.gif

As praeita pirmadieni pasidariau testa, pamaciau 2 juosteles
Treciadieni pradejo teplioti, o darbe kraujai pasipyle.....

penkiu savaiciu nestumas buvo.....

Bet kazkaip tikiu kad viskas vyksta taip kaip ir turi buti. Ir labai tikiuosi, kad dar kada (kuo greiciau tuo geriau  mirksiukas.gif ) galesiu pamatyti 2 juosteles  ax.gif

QUOTE(zuzunaki @ 2007 09 05, 10:28)
praejo tik savaite po abrazijos ( leliukui buvo 10 sav. ir 3 dienos)... nebeplake sirdlele... pirmas lauktas nestumas ir taip netiketai nutrukes.

laikykimes mergaites, kas belieka.... tikekimes kad sekantis kartas bus sekmingas

Atsakyti
g.gif O del ko vyksta tokie dalykai,kokias priezastis sako gydytojai? Uzjauciu visas,tai patyrusias.
Atsakyti
QUOTE(ewike @ 2007 09 05, 15:37)
g.gif O del ko vyksta tokie dalykai,kokias priezastis sako gydytojai? Uzjauciu visas,tai patyrusias.

Dazniausiai gydytojai sako kad taibuvo gamtos klaida, nesuderinama su gyvybe verysad.gif o mano atveju leliukas zuvo nes uzkilo aukstas spaudimas, atsoko placenta ir lelius neteko maitinimo...
Uztat dabar vel tikimes geriausio ir kitaip ziuriu i gyvenima, kad spaudimas nesokinetu unsure.gif
Laikykimes mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labryt, merginos.
Ryt bus dvi savaitės po abrazijos. Patyriau tai jau antrąkart. 'O kas toliau' - šitas klausimas neduoda nei miegot, nei...tiesą sakant, normaliai gyvent. Pasitikėjimas savo reprodukcine sistema lygus nuliui. Į daktarų raginimus 'po 3-6 mėn. bandykite dar kartą' mintyse atsakau klausimu - 'o kas, jeigu ir vėl? kas tada? bandyt dar kartą?'..... Pasijuntu kaip eksperimentinė triušė, kuria gyvenimas (ar dar kas nors) išbando, iš kelinto karto pavyks išnešiot.....
Nepykit, kad išsilieju. Tiesiog šiuo metu man visas noras turėt antą vaikelį tapo baisiu išbandymu. Nes po pirmos abrazijos man buvo diagnoziuota dalinė pūslinė išvisa. O kas dabar?? Ryt tyrėčiau sužinot. Norėčiau, kad tam ligoninės lape ... nebūtų jokio įrašo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 06 rugsėjo 2007 - 09:09
QUOTE(Žižma @ 2007 09 06, 08:47)
Labryt, merginos.
Ryt bus dvi savaitės po abrazijos. Patyriau tai jau antrąkart. 'O kas toliau' - šitas klausimas neduoda nei miegot, nei...tiesą sakant, normaliai gyvent.

Pirmiausia- labai užjaučiu dėl ištiktos nelaimės console.gif Pačiai taip pat nesenai abrazija buvo padaryta. Pirmas, lauktas vaikiukas ir še tau. Klausimas ''o kas toliau?..'' aplanko ir mane. O aš nei žalio supratimėlio neturiu, kas toliau. Jeigu tiesą sakyt, tai šiom dienom lyg ir testą turėčiau darytis, bet... bijau. O kas, jei aš laukiuos? Kaip tada nugalėt tą baimę ir stengtis nestresuot, nes tai labai kenkia žirniukui? Kaip nustumt nerimą į šoną ir mėgautis nėštumu? O kas, jei ir antras bus nesivystantis?...
Vienoj temoj temos autoriui pasiūliau pirma išsiaiškinti, ar jo draugė laukiasi ir tik tada panikuoti. Turėčiau tą patį padaryti ir pati, bet... bijau...
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 09 06, 12:35)
Pirmiausia- labai užjaučiu dėl ištiktos nelaimės console.gif Pačiai taip pat nesenai abrazija buvo padaryta. Pirmas, lauktas vaikiukas ir še tau. Klausimas ''o kas toliau?..'' aplanko ir mane. O aš nei žalio supratimėlio neturiu, kas toliau. Jeigu tiesą sakyt, tai šiom dienom lyg ir testą turėčiau darytis, bet... bijau. O kas, jei aš laukiuos? Kaip tada nugalėt tą baimę ir stengtis nestresuot, nes tai labai kenkia žirniukui? Kaip nustumt nerimą į šoną ir mėgautis nėštumu? O kas, jei ir antras bus nesivystantis?...
Vienoj temoj temos autoriui pasiūliau pirma išsiaiškinti, ar jo draugė laukiasi ir tik tada panikuoti. Turėčiau tą patį padaryti ir pati, bet... bijau...

Mums visoms reikia tikėtis, kad tas baimes apmarins laikas ir artimiaui žmogiukai. Mano atveju - vyras ir sūnus wub.gif Kai taip viskas arti - dūšioj labai sunku, pikta, tuščia. Kadanagi man jau antras kartas, tai apie laiko gydymą galiu pasakyti iš patirties - užsimiršta, gal po pusės metų galėjau ramiau kalbėt apie naują planavimą. Aišku, baimė išliko. Bet tyrimai buvo geri. Taigi...o toliau - suplanavom ir vėl pradėjom džiaugtis būsimu vaikeliu... iki 9 savaitės. Iki septynių savaičių viskas buvo gerai (saugau echoskopo nuotrauką).
Laikykis, HappyAngel, nes taip reikia. Čia rašo moterys, turėjusio ir po 3, po 4 nesėkmes. Mane jų stiprybė padrąsina. Nors visąlaik reikia jos ieškoti savyje, manu. Vistiek kapstytis tenka pačioms...
Kartais gal mažiau skaityti ir klausytis panašių nalaimingų istorijų. Kad mintis nukreipt kitur.
4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti