Įkraunama...
Įkraunama...

Nikita

Gerai, įsijautėt su ta Nikita smile.gif man tai kartais tokie rusiski gražūs būna pvz.: Aleksandra (Saša)...bet kažin ar dukrai duočiau, man tas vardas kažkaip vaikui tokio šaltumo suteiktu...
O kaip jums mergaičių vardai Milla ir Mia? a? cool.gif Milla man tox... jei butu dvi dukros, tai vyresnė turėtų būt Milla, nes Mia tai tox mažos mergaites vardas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2005 01 24, 09:09)
Sveikos, mamytės... ir tėveliai, jeigu skaitote šitą puslapįsmile.gif Nors mano vaikutis gims dar negreitai, tačiau vardus jau senokai esu išrinkusi. Kadangi dėl berniuko vardo kažkokių ginčų ar nuomonės išsiskyrimų nėra, tai jo ir neminėsiu, o va dėl mano išrinkto mergaitės vardo būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę (kad ir kokia ji būtų). Taigi, mano išrinktas vardas yra Nikita ir kai pasakiau mamai, ji man sakė neblūdyti, nes Nikita yra berniuko vardas (Nikolajaus trumpinys, kaip žinote) ir kad vaikui bus sunku gyvent su tokiu vardu, šaipysis klasiokai ir pan. Žinoma, buvo užsiminta ir apie Nikita Chruščiova smile.gif Tikrai žinau, jog duoti ar neduoti savo vaikui tokį vardą spręsim mudu su vaiko tėčiu (kuriam šitas vardas irgi patinka), tačiau vistiek būtų įdomu sužinoti, ką manot Jūs. Iš anksto dėkoju.

Man asmeniskai tai nepatinka sis vardas, bet Lietuvoj teko atsidurti vaiku didelej grupej, kai buvo berniukas naujokas - Nikita, tai lietuviai vaikai negalejo suprasti, kaip tas berniukas turi mergaitiska varda, nes galune a. Cia daugiau suauge pripaiso moteriskus ar vyriskus vardus. Svarbu, kad vaikas su tokiu vardu gerai jaustusi, ir nuo pat mazens zinotu, kad jo vardas pats sauniausias ir individualus. Tai gal ir tiktu, jei Jums sis vardas atrodo grazus ir tinkamas butent jusu mergaiciukei, ir joks kitoks netinkamas. As asmeniskai tai nenustebciau isgirdus, kad mergaites toks vardas.
Atsakyti
Labai gražus vardas. Ir skamba mergaitiškai. Galų gale mes juk Lietuvoje gyvenam, tai kodel jis turi asocijuotis su rusišku berniuko vardu?
Atsakyti
Savo mergaites jokiu budu nevadinciau tokiu vardu schmoll.gif ir visokios mia milla schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2005 01 24, 09:09)
Sveikos, mamytės... ir tėveliai, jeigu skaitote šitą puslapįsmile.gif Nors mano vaikutis gims dar negreitai, tačiau vardus jau senokai esu išrinkusi. Kadangi dėl berniuko vardo kažkokių ginčų ar nuomonės išsiskyrimų nėra, tai jo ir neminėsiu, o va dėl mano išrinkto mergaitės vardo būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę (kad ir kokia ji būtų). Taigi, mano išrinktas vardas yra Nikita ir kai pasakiau mamai, ji man sakė neblūdyti, nes Nikita yra berniuko vardas (Nikolajaus trumpinys, kaip žinote) ir kad vaikui bus sunku gyvent su tokiu vardu, šaipysis klasiokai ir pan. Žinoma, buvo užsiminta ir apie Nikita Chruščiova smile.gif Tikrai žinau, jog duoti ar neduoti savo vaikui tokį vardą spręsim mudu su vaiko tėčiu (kuriam šitas vardas irgi patinka), tačiau vistiek būtų įdomu sužinoti, ką manot Jūs. Iš anksto dėkoju.

Berniukui, tai gal butu ir nieko, bet mergaitei... Man pirmiausiai i galva ateina, tai serialas ir jos pagrindine heroje tokiu vardu. Bet... gal tai ner blogai. Siaip manau mergaitei tikrai bus nesmagu su tokiu vardu gyventi.
Atsakyti
O KAIP JUMS ERLIKA? MANO DRAUGE TAIP NORI PAVADINTI DUKRYTĘ. MAT TAI NELABAI schmoll.gif
Atsakyti
Ai, aš tai vardų atžvilgiu labai tolerantiška, svarbiausia, mano manymu, tai, kad vardas nebūtų dažnas. Juk kiekvienas norime būti išskirtinis ir nereikia smerkti retų, nors ir nepatinkančių vardų, nes tik tėvų reikalas yra, kokį vardą jie išrinks savo vaikeliui. Tuo labiau, kad vaikų skonis dažniausiai sutampa su tėvų. Ir išviso, jei tas vardas bus rinktas su meile, manau nesvarbu, patinka jis kitiems, ar ne... smile.gif
Atsakyti
nlb schmoll.gif
Atsakyti
Va vis baugina, kad ta mano Nikita trumpins visaip kaip ir gausis taip, kad saukiant vargiai suprasi ar zmogu, ar koki gyvuneli kviecia. Tai vis dar mastau, o echoskopas gresmingai mergyte rodo kol kas biggrin.gif O kaip jums Maja? Pastaruoju metu ir sis vardas galvoj eme suktis, nors kai pasakiau vyrui jam pirmoji mintis buvo bite Maja doh.gif
Atsakyti
Ką turit prieš Bitę Mają? Turiu dukrytę tokiu vardu, ir švelnesnio vardo mergytei nerasi..Labai labai gražus vardukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 03 02, 21:32)
O kaip jums mergaičių vardai Milla ir Mia? a?  cool.gif 

o kodėl dvi L? a? kai pabandžiau dabar garsiai ištart, tai skamba tarsi mikčiočiau g.gif o Mia tai čia reiktų tarti ME (ilgai tarti e) ar akcentuot I??? g.gif

grįžtant prie Milos, man labai labai labai nerealiai gražus vardas Milena (kaip jau kažkada minėjau, man patinka ilgi vardai, kurių gražūs trumpinimai). o sutrumpinus Mileną, gaunasi Mila mirksiukas.gif labai labai gražu ax.gif
Atsakyti
na tikrai neduočiau dukrai dvigubo arba per brūkšnelį vardo. o jei tekėdama pasirinks ir pavardę per brūkšnelį biggrin.gif tai skambės kaip tų karalaičių iš pasakų arba kaip kilmingų veislinių šunų biggrin.gif prašau neįsižeist - čia tik mano subjektyvi nuomonė biggrin.gif

buvo man tokia situacija: mano buvus choro vadovė vardu Sandra - Rytė. ji niekada nereaguodavo į ją kreipiantis vienu vardu. kartą ją vijausi ir šaukiu "Sandra Ryte, Sandra Ryte". aišku nei ji girdėjo mane nei ką, bet patikėkit kiek Sandrų ir kiek Ryčių reagavo blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti