Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

QUOTE(RaMa miškinukė @ 2008 08 18, 17:45)
Kaip pasielgti, kad būtų TEISINGA abiems pusėms?  blink.gif  g.gif

Žinoma kviesti abu, ir ne dėl pinigų bet pagarbos draugei. Juk tu jau išteki už kito, kodėl ji tau turėtų atiduoti ataskaitą su kuo ji gyvena?
Kviesk abu, ir bus viskas išsprestą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 08 18, 17:56)
Žinoma kviesti abu, ir ne dėl pinigų bet pagarbos draugei. Juk tu jau išteki už kito, kodėl ji tau turėtų atiduoti ataskaitą su kuo ji gyvena?
Kviesk abu, ir bus viskas išsprestą mirksiukas.gif

Bandysiu... Bet to vaikino dėka buvau likus asilo vietoj... Bijau, kad nepakiaulintų man... Abudu...
Atsakyti
QUOTE(RaMa miškinukė @ 2008 08 18, 18:05)
Bandysiu... Bet to vaikino dėka buvau likus asilo vietoj... Bijau, kad nepakiaulintų man... Abudu...

As asmeniskai nekviesciau nei vieno ax.gif jei esi nutolus ir nuo tos drauges, ir gali but, kad ji taip pat kartu su ex gali ka nors pakiaulint - nekviesk. Draugai tikrai nera amzinas dalykas, kas, kad mokyklos laikais gerai sutaret - gyvenimas keiciasi. Lieka sentimentai, deja, daznai nebe draugyste. Pati zinau is savo patirties.. turejau draugiu, maniau, iki gyvenimo galo kartu busim.. bet viskas keiciasi. Kartais savaime viskas nutruksta, o kartais pamatai tikruosius zmoniu veidus...
Niekuomet i vestuves nekviesciau man nemielo zmogaus, net jei jis vokelyje 2 tukst nestu schmoll.gif
Cia tiesiog Tavo pacios apsisprendimas: ar tikrai nori, kad ta drauge butu? Jei atsakysi taip, tuomet kviesk abu, o i ta berna nekreipk demesio. mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane tai tokia situacija - mociute sumane, kad reikia i vestuves pakviesti mano kriksto mama unsure.gif sakau nekviesiu, juk kvieciu tik pacius artimiausius, kuriuos myliu, su kuriais bendrauju, o su ja maciausi gal pora kartu, ji mamos pussesere, gyvena uzmiesty, turi kruva vaiku ir daugiau as apie ja nieko nezinau, tai sakau mociutei, kad gal man varyt i Kauna ir pradet ieskot savo kriksto tevo, kai nieks nezino nei kur jis nei ka doh.gif gerai, kad mama mane palaiko ir sako, kad tada reiks kviest visus jos pusseseres ir pusbrolius, nes kaip gi kitaip blink.gif bet kam to reikia... mums tikrai ne!
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 08 20, 09:08)
pas mane tai tokia situacija - mociute sumane, kad reikia i vestuves pakviesti mano kriksto mama unsure.gif sakau nekviesiu, juk kvieciu tik pacius artimiausius, kuriuos myliu, su kuriais bendrauju, o su ja maciausi gal pora kartu, ji mamos pussesere, gyvena uzmiesty, turi kruva vaiku ir daugiau as apie ja nieko nezinau, tai sakau mociutei, kad gal man varyt i Kauna ir pradet ieskot savo kriksto tevo, kai nieks nezino nei kur jis nei ka  doh.gif  gerai, kad mama mane palaiko ir sako, kad tada reiks kviest visus jos pusseseres ir pusbrolius, nes kaip gi kitaip  blink.gif bet kam to reikia... mums tikrai ne!

nu cia geras, net ne tevai o mociute reguliuoja vestuves g.gif
po musu vestuviu yra keletas zmogeliuku uzsiparinusiu, kad nepakvietem (per aplinkui suzinojau), bet nesigailiu kad ju nekvieciau. Pries vestuves irgi sukau galva, kaip cia vienus pusbrolius kviesiu, o kitu ne, bet esme juk ne giminystes rysiai, o bendravimas su zmonem. Jei as tu giminiu nematau po kelis metus, bandziau su jais bendraut bet jie noro neparode, nemaciau ir namatau reikalo ju kviesti schmoll.gif
Sekmes visoms organizuojant savo svente. Ji jusu, ir nepamirskite to 4u.gif
Atsakyti
as ir dabar sprendziu galvosuki su sveciu sarasu.. sale talpina maksimum 60 zmoniu, o jei visus (beveik) kviesciau butu 80. realiai noreciau ne daugiau, kaip 50 zmoniu..
jau dabar vyksta ivairus patarinejimai, ka kviesti, ko ne..
sako, kad draugu daug kviesti nereikia.. man tai kazkaip nesuprantama g.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 08 25, 13:00)
as ir dabar sprendziu galvosuki su sveciu sarasu.. sale talpina maksimum 60 zmoniu, o jei visus (beveik) kviesciau butu 80.  realiai noreciau ne daugiau, kaip 50 zmoniu..

o kas yra tas "daug draugu"? nejau visi jie yra tikrai dragugai, o ne pvz biciuliai? MB kviecia savo 22 draugus i vestuves, as net puses is ju nekviesciau, nes susitinkam bendraujam retai, nera jie draugai...
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 08 25, 13:00)
as ir dabar sprendziu galvosuki su sveciu sarasu.. sale talpina maksimum 60 zmoniu, o jei visus (beveik) kviesciau butu 80.  realiai noreciau ne daugiau, kaip 50 zmoniu.. jau dabar vyksta ivairus patarinejimai, ka kviesti, ko ne..

Žinai kaip sakoma, "Giminės liks visada giminėm, o draugai - čia jie buvo, čia jų nėra..."
Atsakyti
Bet vestuves ne gimines BALIUS schmoll.gif tai judvieju svente...manau kviesciau tik tai ka noriu matyti, ar jums bus idomu kai busit vien tarp seniu schmoll.gif jie jau savo atbalevojo hihihi.gif
Atsakyti
Su tais kvietimais.. doh.gif
Nors darom vestuves už savo pinigus, ale kiek litanijų iš savo tėvų, tetų, dėdžių išklausius dėl to svečių sąrašo doh.gif
Nu kaip niekam nedašunta, kad kviečiu tuos, su kuriais bendrauju, nežiūrėdama į giminystes jokias doh.gif
Dabar vėl - mama skambina, jos brolis verkia, kad jo nekviečiam.. O kam jį kviest, jei kai atvažiuoju, jis net kieman neišlenda? Nebendraujam.. O plius žmogus praktiškai alkoholikas doh.gif Reik man lyg.. doh.gif
Jetus, kad aš būčiau žinojus, kad už savo pinigus darant vestuves turi dantim nagais savo norus įgyvendint, bartis, kad čia mano šventė ir kad bus, kaip aš noriui.. doh.gif Aš jau dabar gailiuos, kad nepabėgom su B į kokį užkampį dviese susituokt..
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 08 25, 11:00)
as ir dabar sprendziu galvosuki su sveciu sarasu.. sale talpina maksimum 60 zmoniu, o jei visus (beveik) kviesciau butu 80.  realiai noreciau ne daugiau, kaip 50 zmoniu..

blink.gif nu nieko sau, pas mus vestuvse bus beveik vien draugai smile.gif jokiu giminiu, ishskyrus tevus ir brolius.
Atsakyti
o va na man kokia beda tai sakes.......musu vestuvese bus trys poros, mano sesuo su draugu, mano geriausia drauge su draugu ir mano pusbrolis su mano MB seserim...
na lyg viskas ir gerai atrodo,bet va Mb sesuo turi maza vaika 3 metuku, kuris nenulipa nuo jos ranku ir yra demesio ir siaip visoks biski isterikas....ir dabar labai pergyvenu, kad ji su to vaiku sugriaus man vestuves, nes zada prie stalo pasisodint salia saves, ir siaip ji man buvo oi kiek daug prikiaulinus, bet jau bandau viska pamirst, bet v atas vaikas kad ir kaip as ji myliu neduoda man ramybes....prasau jusu labai patarkit ka man daryt.......bandziau visaip graziai sneket, kad to vaiko neimtu i musu svente, bet ne kur tau nei pro kur.....
Atsakyti