QUOTE(sultana @ 2009 09 25, 14:09)
Nekviečiau nei vieno kurio nenorėjau, net drauges kviečiau be vaikinų jei jie man nepatiko, gal ir savanaudė atrodžiau, bet juk mano vestuvės, kam dėl nemalonių žmonių poto sau nuotaiką gadintis.
na ir as taip mastau daryti, nes jei kviesiu visus tai teks samdytis sponsorius

Mes taip pat kvietem tik tuos, kuriuos norejom matyti, todel is vestuves buvo superines, nors del to, kad kai kuriu zmoniu nekvietem buvo daug pykciu ir pan. Na bet, mes patys darem sau svente, todel niekas nesuminkstino musu sirdziu
ir gerai, nes kitaip neaisku, ar viskas butu taip sauniai pavyke 
Todel kvieskit tik tuos, kuriuos mylit ir norit matyti savo sventeje bei pasitikite ju sugebeju svesti graziai ir tvarkingai...

Todel kvieskit tik tuos, kuriuos mylit ir norit matyti savo sventeje bei pasitikite ju sugebeju svesti graziai ir tvarkingai...
QUOTE(nuotaka dovile @ 2009 10 08, 17:04)
na ir as taip mastau daryti, nes jei kviesiu visus tai teks samdytis sponsorius
jei nenori tai nekviesk, juk svente tai tavo

Na, jei jau kviesti tuos, kuriu nenori matyti, tai tik kaip sponsorius ir kviesti reikia

Tada bent jau padengs tavo vestuviu baliaus islaidas...

Kokia keista temele
Nes nesuprantu kodel visos aiskinat kodel nekvietet tu kuriu nenorejot matyt? Apie tokius net galvot nereikia. Jei pati nenorit ir niekas kita nevercia tai problemos nelieka. Jeigu nori vyras-ieskom kompromisinio sprendimo.
Kitas dalykas jei vestuves apmokat ne patys, na tada matyt reikes taikytis. Taikytis prie sponsoriu reikalavimu, vienas kuriu gali but ir i sveciu sarasa itraukti jums nemalonus zmones. tarkites, veskite derybas, gal pasiseks iskovoti tik mielus sau veidus per svente:)
Sekmes:)

Nes nesuprantu kodel visos aiskinat kodel nekvietet tu kuriu nenorejot matyt? Apie tokius net galvot nereikia. Jei pati nenorit ir niekas kita nevercia tai problemos nelieka. Jeigu nori vyras-ieskom kompromisinio sprendimo.
Kitas dalykas jei vestuves apmokat ne patys, na tada matyt reikes taikytis. Taikytis prie sponsoriu reikalavimu, vienas kuriu gali but ir i sveciu sarasa itraukti jums nemalonus zmones. tarkites, veskite derybas, gal pasiseks iskovoti tik mielus sau veidus per svente:)
Sekmes:)
Juk tai tavo svente, ir kviesti turi tk tuos, kuriuos nori matyti..
kad ir kaip gaila del brolio, bet sventes sau nesigadink..

skaitau ir nesuprantu...kam kviesti tai ko nenori? juk vestuves.tai jusu meiles sventes, turi supti tik jums patys artimiausi ir mieliausi zmones

sveikutes, pradejome ir mes sudarineti sveciu sarasa, ir stai iskilo dilema nenoriu kviesti MB tetules, nu jau taip jinai man nepatinka, per praejusi busimos anytos gimtadieni labai susipykau, nuo to laiko ji mano "numyletine", o dar pagalvojau kaip ji sutars su kitais sveciais (idomaus charakterio moteriske,vaidmaine, o tokias ziezulas mano senelis iskart atpazysta ir galibut karo laukas...) sakysit nera cia problemos, niekvieskit ir viskas, mes taip ir nusprendem, taciau kaip pranest mb mamai kad visas kitas jos seses kviesim o tosios ne.... nors sejp anyta supratinga ir gal atsiminus ta ivyki supras musu poelgy, gal patarsit kaip elgtis sioje kvailoje situacijoje?

tai ir pasakyk anyta, kad kvieciat tik jums mielus zmones, o zmoniu kurie jusu negerbia ir su kuriais konfliktuojat savo sventej matyti nenorit
as tai ne nesukciau galvos nes jus neprivalot aiskintis, juk svente jusu

Na pas mus taipat dabar aktualus sis klausimas, nes sukam galva ar kviesti tuos ar kituos draugus ar ne... Bet man nesinori matyti zmoniu kuriu nesinori, bet cia laikas parodys, nes visi draugai kurie yra nenorimi matyti is MB puses... Taciau jis ir pats ju kviest nenori... Cia tokios idomios peripetijos
Mano nuomone reikia tik mylimu zmoniu

As si klausima issprendziau taip:
tik seimos rate - is viso 13 zmoniu buvo.
Abieju tevai, mano seneliai, mano brolis (vienas, nes nezenotas, o vienadieniu jo lovos draugiu bele kokiu tikrai nesinorejo baznycioj matyti), vyro brolis su ilgalaike drauge (ejo kaip liudininkai), 2 krikstamotes ir mudu su vyru....
nebuvo nei vieno draugo, nei vienos pusseres ir pagernciu pusbroliu, jokiu nuobodziu pletkarku tetulyciu....
Vestuves buvo kuklios...tik seima ir patys artimiausieji.
Nebuvo pamergiu, limuzinu ir marafetu... (cia pagal skoni kiekvieno - pykt negali
) Nes manau, kad labai neidomu, kai susiplake vyresnio amziaus zmones, jusu draugai, ir bendradarbiai...niekam nelinksma, visi susikaide - vienybes sventeje nera, nes skirias poziuris i pacias linksmybes (teko tokiose pabuti
) Kiekvienam muzikos ir maisto pagal pageidavimus neparinksi.
Kas labai norejo sveikinti - atejo prie baznycios ar santuoku rumu ir pasveikino...
Protingi supranta, o kvailu nuomones ir taip paisyti netikslinga...
Negirdejau nei vieno priekaisto is del nedalyvavimo...
turiu supratingus ir labai tolerantiskus draugus...
tik seimos rate - is viso 13 zmoniu buvo.
Abieju tevai, mano seneliai, mano brolis (vienas, nes nezenotas, o vienadieniu jo lovos draugiu bele kokiu tikrai nesinorejo baznycioj matyti), vyro brolis su ilgalaike drauge (ejo kaip liudininkai), 2 krikstamotes ir mudu su vyru....
nebuvo nei vieno draugo, nei vienos pusseres ir pagernciu pusbroliu, jokiu nuobodziu pletkarku tetulyciu....
Vestuves buvo kuklios...tik seima ir patys artimiausieji.
Nebuvo pamergiu, limuzinu ir marafetu... (cia pagal skoni kiekvieno - pykt negali

Kas labai norejo sveikinti - atejo prie baznycios ar santuoku rumu ir pasveikino...
Protingi supranta, o kvailu nuomones ir taip paisyti netikslinga...
Negirdejau nei vieno priekaisto is del nedalyvavimo...
turiu supratingus ir labai tolerantiskus draugus...