Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

per daznai kreipiam demesi i kitus. vestuves smile.gif bent pirmos buna tik karta ir turi buti tokios kokiu norit. na nepakviesit, papyks menesi, metus, o jei visa gyvenima... na gyvenam tik karta ir kam trumpint gyvenima bunant su nepatinkanciais zmonemis.
Atsakyti
Ritute.rita,

sutinku su jumis 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
biggrin.gif as sutinku su tuo,kad kviesti reik tik tuos kuriuos nori...
Mb turi drauge,kuri tuokesi ir ji pakviete i vestuves, kadangi mes su ta drauge nesutariam, tai net nekilo mintis man ten vaziuoti...kas keisciause, ji po vestuviu draugiskesne patapo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 26 sausio 2010 - 19:17
QUOTE(Reika @ 2010 01 26, 20:15)
Mb turi drauge,kuri tuokesi ir ji pakviete i vestuves, kadangi mes su ta drauge nesutariam, tai net nekilo mintis man ten vaziuoti...kas keisciause, ji po vestuviu draugiskesne patapo g.gif

susiprato moteriškė...
Atsakyti
As tai turesiu kviestis ir tuos kuriu nenoriu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 02 23, 00:25)
As tai turesiu kviestis ir tuos kuriu nenoriu sad.gif

Aš irgi. Bet daugkas tiesiog ne nuo manęs priklauso...
Atsakyti
kvietem viena pora "is reikalo" - gailimes. atrodo zmones turejo apsidziaugt,o iesejo atvirksciai - laiko kazkoki akmeni uzantyje. gal pavydi ? biggrin.gif nzn. patarimas: kviest tikrai tik tai ka norite matyti ta diena...
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 07, 15:18)
per daznai kreipiam demesi i kitus. vestuves smile.gif bent pirmos buna tik karta ir turi buti tokios kokiu norit. na nepakviesit, papyks menesi, metus, o jei visa gyvenima... na gyvenam tik karta ir kam trumpint gyvenima bunant su nepatinkanciais zmonemis.

O ka daryti su tokiom tetulem, kurios isizeidzia ne todel, kad nekvieti i vestuves, bet kad nekvieti i antros dienos baliu???
mano vestuviu svente vienos dienos. kvieciam daug giminaiciu, artimuju, draugu, mazdaug 60 zmoniu gaunasi. o antra diena su MB sugalvojom, jog leksim tiesiog i gamta su draugais pabuti, saslu isikepti. ax.gif apie tai suzinojusi MB kriksto mama isizeide. ale, jie prastesni, kad ju nesivezam. kad kvieciam tik del pinigu. nepamasto, kad antra diena tiek sveciu vel vaisinti, sale nuomotis (juk tetuliu i miska nenusivesi) kainuoja. o be to, man smagiau su draugais savam rate pabuti.
ojei... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 01 26, 20:15)

O tai taviskis vienas vaziavo, ar isvis nevaziavot?
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 07, 13:18)

Ir aš su Jumis sutinku.Juk čia jaunujų švente.
Atsakyti
Oi turiu didele beda doh.gif Mes su draugu nenorime kviesti i vestuves tecio abieju seseru (na viena tai dar normali, bet jei kvieti viena kaip gi kitos nepakviesi) blink.gif o kita tokia sakale doh.gif nei as nei draugas, su ja neturim apie ka kalbeti ir mes net bendraujam (tik tevai) doh.gif bet mama sako tavo kristatetis tai bus (mamos brolis) o be to jei ta sakale kviestume reiketu dar ir jos dukra su vyru pakviesti doh.gif nes kartu gyvena blink.gif net nzn kaip is sitos situcijos issisukti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 26 kovo 2010 - 17:02
QUOTE(xernesta @ 2010 03 26, 15:00)
Oi turiu didele beda  doh.gif Mes su draugu nenorime kviesti i vestuves tecio abieju seseru (na viena tai dar normali, bet jei kvieti viena kaip gi kitos nepakviesi) blink.gif o kita tokia sakale  doh.gif nei as nei draugas, su ja neturim apie ka kalbeti ir mes net bendraujam (tik tevai) doh.gif  bet mama sako tavo kristatetis tai bus (mamos brolis) o be to jei ta sakale kviestume reiketu dar ir jos dukra su vyru pakviesti  doh.gif  nes kartu gyvena  blink.gif net nzn kaip is sitos situcijos issisukti  verysad.gif

gal ir nekvieskit mastau.gif mes ir vienos mano tecio sesers seimos ir nekvieciam... nes labai ji didele, visi vaikai nors ir mano amziaus bet jau su antrom pusem, turintys vaikus.... tai vien tos seimos 8 suauge asmenys prisidedu, kvieciant tuo, kad kaip cia viena kvieti o kito ne.... tai nekvietem nei vieno.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euforbija @ 2010 01 07, 16:21)
Ritute.rita,

sutinku su jumis 100%  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti