Įkraunama...
Įkraunama...

Kai į vestuves reikia kviesti tuos, kurių nenori

Turiu i vestuves pakviesti zmones, kuriu visai nenoriu matyti blink.gif
Bet tevai labai praso, tai nematau kitos iseities, kaip tik pakviesti schmoll.gif
Tik tikiuosi, kad nepriims kvietimo blush2.gif
Atsakyti
as nekvieciau vieno zmogau i vestuves ir labai dziaugiuosi savo sprendimu, nors ir buvo nusiskundimu ir nesupratimu. tiesiog paaiskinau kaip jauciuosi ir kodel nenoriu matyt to zmogaus per man tokia svarbia diena. buvau kategoriska ir laikiausi savo, todel dabar esu rami. kaip viena is merginu rase 'gyvenimas per trumpas' drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi panašią problemą turiu... cray.gif
Pusbrolis (antros eilės) sužinojęs, kad bus mūsų vestuvės pradėjo rašinėti žinutes, maldaudamas, kad tik pakviestumėm jį su jo pana, nors jos net akyse neesam regėję. Galvojom jį į pabrolius pakviesim ir tiek žinių. Bet kai pasipylė žinutės, tai ir nepatogiai prieš pusbrolį pasijutau bet ir pikta pasidarė - kodėl ją turiu kviesti, jeigu niekada nemačiau ir nebendravau. Bet skirti porą ir ne kas... unsure.gif
Atsakyti
Bet man toks klausimas iškyla, o jūs eitumėt į vestuves kur kviestų jus be antros pusės g.gif arba juo labiau kaip jaustumėtės jeigu jūsų antrą pusę kviestų vieną be jūsų ir dar statytų į poras su kita merga kokia, kol jūs namie lauksit iš baliaus grįžtančio. nu nerealu man tokie dalykai blink.gif aišku nekalbu apie situacijas kažkokias išskirtines, kai žinai kad žmogus šventę gali sugadint, bet čia nesulyginami dalykai.

bet aišku čia tik mano nuomonė, kiekvienas daro kaip jam atrodo geriausiai cool.gif
Atsakyti
Visame šiame reikale labiausiai dominuoja tėvų nuomonė ir principai... O aš visada, visiems gera noriu būti doh.gif Iš tikrųjų, katik pakalbėjau su savo busimuoju, tai jis man akis atvėrė blush2.gif
Lygiai tokius pat argumentus iškėlė, kaip Jūs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija0624 @ 2010 05 05, 19:34)
Visame šiame reikale labiausiai dominuoja tėvų nuomonė ir principai... O aš visada, visiems gera noriu būti doh.gif  Iš tikrųjų, katik pakalbėjau su savo busimuoju, tai jis man akis atvėrė  blush2.gif
Lygiai tokius pat argumentus iškėlė, kaip Jūs. smile.gif

Svarbiausia kad viskas išsisprendžia mirksiukas.gif o dėl to gerumo, tai galiu pasakyt kad ir kaip norėtum visiems neįtiksi, tad geriau daryt kaip judviem atrodo geriausia wub.gif
Atsakyti
As irgi labai nenoriu pusbrolio kviesti i vestuves schmoll.gif Mano mama gyvena tam paciam name kaip ir jis su seima. Tai galvoju, ar atsisakyti minties isvaziuoti is mamos namu ir apsimesti, kad nematau, kaip pusbrolis ziuri, ar tiesiog pas mama namuose net nesirodyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuatra: 05 gegužės 2010 - 19:01
Aš manau, kad jei yra noro, tai ir iš mamos išvažiuoti ir pusbrolio sveikinimus priimti, jei sveikins, reikėtų.
Čia jau Jūsų sprendimas ką savo vestuvėse matyti norėsite. smile.gif Mano nuomonė tokia, šiuo klausimu. blush2.gif
Atsakyti
Aš nenoriu matyti kai kurių vyro draugų, bet ką darysi, jei jie nuo vaikystės kartu schmoll.gif juk nepasakysiu -sorriukas - jie tiek gers ir man svente gadins unsure.gif Tad taikausi su ta mintim mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes. as taip pat turiu panasia problema ax.gif dalyvavau pusbrolio vestuvese, bet db mes nebendraujam, apsipykom, jau 2m mazdaug...atejo laikas ir mano vestuvems. siaip reiketu kviesti, nes as jo vestuvese buvau, bet kai mes susipyke, butu nelogiska... g.gif gal turit kokiu patarimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BaddAngell @ 2010 08 19, 23:23)
gal turit kokiu patarimu? 4u.gif

tai kad patarimai bus vienareikšmiški smile.gif nekviesti į vestuves tų, kurių nenori matyti..
aš net negalvočiau..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 08 19, 21:34)
tai kad patarimai bus vienareikšmiški smile.gif nekviesti į vestuves tų, kurių nenori matyti..
aš net negalvočiau..

as taip ir galvoju... jei butume nebendrave, kai jis vestuves kele, nemanau, kad butu pakvietes. juk tuomet bendravom, o db ne. manau ir as, nebendraujam- kam kviesti? na mama sako butu galbut zingsnis i susitaikyma...bet pala, as nemanau, kad as turiu ta zingsni pirma zengti... ax.gif
Atsakyti