tiksliai nežinau, bet padėjau į vėsią spintelę, na šviesos gauna tik kai pradarau, gal sakau tamsiai geriau pailsės

aisku

Na,kad reikia laikyt tamsiai tai pirmą kart girdžiu
kiek žinau tai galioja tik amarilei,kad pailsėtų,ir po to daugiau į žiedus,o ne į lapus eitų.

QUOTE(Agniska @ 2007 10 29, 14:04)
Na,kad reikia laikyt tamsiai tai pirmą kart girdžiu
kiek žinau tai galioja tik amarilei,kad pailsėtų,ir po to daugiau į žiedus,o ne į lapus eitų.

nu tai kaip dabar tuos gumbus laikyt

o su amariliais kazkaip man sunkiai draugaujas ir tamsiai laikau ir viska bet kaip neskleidzia ziedu, taip neskleidzia

Merginos patarkite ka daryti buvi daug graziu lapu bet teko nupjauti kadangi visi pagelto

QUOTE(rena @ 2007 10 29, 14:58)
na va, radau naujai pasirodžiusiame žurnale "Gėlių spalvos" (žiedai kambaryje) apie kalijas parašyta taip (čia apie tas kurių šaknys gumbai), cituoju:
rudenėjant lapai ima gelstu. Nebetręšiamos, laistomos vos sudrėkinant žemės paviršių. Kai lapai visai nudžiūsta, iškasamos. Gumbiški šakniastiebiai iki pavasario laikomi vėsiame rūsyje, užpilti durpėmis
na va ir gaunasi kad laikomi tamsiai ir vėsiai

štai kokia grazuoje gavom ikurtuviu proga. bet beda nezinau kaip ja reikia priziureti

QUOTE(Januse @ 2007 10 31, 12:38)
Merginos patarkite ka daryti buvi daug graziu lapu bet teko nupjauti kadangi visi pagelto
Viskas gerai

Kai lapai nugelsta, aš jas laikau tam pačiam vazonėlyje beveik sausai ir vėsiai. Pavasarį persodinu į nają žeme ir viskas.
Rimulia12, labai graži kaija. Dabar ją reikia lieti, patręšti žydinčiom gėlėm skirtom trašom, o kai pradės gelsti lapai, leist jai pailsėti. Dabar kaip tik apie tai ir kalbam.
QUOTE(išdykėlė @ 2007 11 23, 23:28)
Viskas gerai
Jūsų gėlytė ruošiasi žiemos poilsiui.
Kai lapai nugelsta, aš jas laikau tam pačiam vazonėlyje beveik sausai ir vėsiai. Pavasarį persodinu į nają žeme ir viskas.
Rimulia12, labai graži kaija. Dabar ją reikia lieti, patręšti žydinčiom gėlėm skirtom trašom, o kai pradės gelsti lapai, leist jai pailsėti. Dabar kaip tik apie tai ir kalbam.

o kaip daznai ja lieti ir kaip geriau:ar vandeni pilti i vazona ar i lekstute
rimulia12 va čia tai
linkiu kad ne tik įkurtuvių proga džiugintų namus tokiais nuostabiais žiedais

QUOTE(Jasmin @ 2007 11 24, 17:42)
rimulia12 va čia tai

aciu aciu,tikiuos taip ir bus

QUOTE(rimulia12 @ 2007 11 23, 21:58)
o kaip daznai ja lieti ir kaip geriau:ar vandeni pilti i vazona ar i lekstute
geriau pilti į vazonėlį, o dėl liejimo tankumo