Įkraunama...
Įkraunama...

Pasižaiskim :D

Mano vardas turėtų būti Aida biggrin.gif o dukrytės Kelsie doh.gif
Atsakyti
Mano dukrytė turėjo būti Yolanda blush2.gif
Atsakyti
Kažkuris iš sūnų turėjo būti Dedrick lotuliukas.gif Et, truputį prašovėm su vardais irnesakyk.gif lotuliukas.gif Ant mergaitės dar galim pasitaisyt - Geralyn siūlo biggrin.gif Nežinosiu kaip tart doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 07 12, 11:45)
Jei tavo ar tetuko varde yra lietuviskos raides - rasyk be ju gal gausi rezultata biggrin.gif Mum tai pasiule vardus biggrin.gif

Deja, musu su vyru vardai be lietuvisku raidziu (t.y. be č, ž, ė ir pan.) smile.gif . Rinksim patys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2007 06 26, 17:43)
Tai vat ir man tas pats  verysad.gif

Man irig nieko nerado schmoll.gif
Atsakyti
Ivedus mano tevu vardus as tureciau buti Marlana g.gif
Atsakyti
Aš turėčiau būt Alicia biggrin.gif o mano pusseserė Concetta biggrin.gif
Atsakyti
Mano busimoji dukra turetu buti GLEN, o busimas sunus - GANNON lotuliukas.gif
O as pati tureciau buti TIFFANY (is pusryciu pas Tiffany biggrin.gif ), o mano brolis - PIERRE ( kaip prancuziska wub.gif )
Labai linksmas puslapiukas biggrin.gif
Atsakyti
liuks puslapiukas prasiblaškymui,
Klaudija turėjau būt biggrin.gif
Atsakyti
Mano vardas Diana, vyras Gustavo, taigi mūsų sūnus turėtų būti Hosea, o dukra, kurios kaip tik laukiame turi būti Chloe. Išties man abu vardai negražūs, o štai vyrui Hosea įtiko smile.gif
Įdomu, kad pagal mano tėvų vardus visgi vardą man surado. Tevai Albertas ir Rima, ir aš turėčiau būt Jazmine, labai gražu.
Pabandžiau ir vyro vardą pažiūrėt, pagal jo tėvus, tai labai įdomus variantas iš jo tėvų Diego ir Grecia išėjo - Romeo. Jam beprotiškai tiktų smile.gif
Atsakyti
Musu dukryte turejo buti Lynsey (is tikruju Kamile) biggrin.gif O busimas sunus Brett biggrin.gif

As tureciau buti Nelda, o mano brolis Douglas lotuliukas.gif

MB turetu buti Dedric lotuliukas.gif O jo sese Adela.

Zodziu, labai smagus puslapiukas thumbup.gif
Atsakyti
Mano vardas turėtų būti Jana. ax.gif
Atsakyti