Musu su vyru vardus parasius ir pasirinku, kad parodytu mergaites varda, ismete Christa(Krista), o musu dukra yra Kristina

Mano dukryte turejo buti Harriet (Girl) (Meaning: Ruler of the home)
o as pati Lora
cia dar nieko... bet va sunelis turetu buti Alonso

o as pati Lora

cia dar nieko... bet va sunelis turetu buti Alonso

o as turejau but Teri (teresa) arba Marsha... realiai visai nepanasu

O man kažkaip nesąmoningai išėjo
Mūsų Daniluška turėtų būti Viviana
Čia berniukui, gerai, ar ne?
O mergaitė tai Celina
Na o kai mano Meilės vardą užrašau angliškom raidės tai vardeliai Antone ir Natalee
Natalee tai
vardukas, jeigu pavyks mums "pagaminti" mergytę, tai šis variantas svarstytinas

[quote=Cikadelė,2007 06 25, 23:46]
Muminukas ,,įmetė" įdomią nuorodą:
Spausti čia
Pasirinkite Baby Names Advisor

Parašykite savo mamos vardą, tėtės vardą ir laukite rezultato...arba taip galite išbandyti savo esamų, būsimų vaikų vardų variantus
[QUOTE]
Kiek supratau, jei rašai savo tėvo ir savo mamos vardus - tai išmeta, koks turėjo būti Tavo, o jei rašai savo vardą ir savo vyro - tai išmeta tinkamiausia jūsų bendram vaikui...
Tai mano vardas turėjo būti Sonya (arba Sofija)
Muminukas ,,įmetė" įdomią nuorodą:
Spausti čia
Pasirinkite Baby Names Advisor

Parašykite savo mamos vardą, tėtės vardą ir laukite rezultato...arba taip galite išbandyti savo esamų, būsimų vaikų vardų variantus

Kiek supratau, jei rašai savo tėvo ir savo mamos vardus - tai išmeta, koks turėjo būti Tavo, o jei rašai savo vardą ir savo vyro - tai išmeta tinkamiausia jūsų bendram vaikui...
Tai mano vardas turėjo būti Sonya (arba Sofija)

as bandzeu sukurti sau warda... sudejau tewu wardus (Dalia-Arūnas) ir mano wardas gawosi Ami
pagal mane tariasi Eimi
wisai fainas...
dar dabar paziurejau jej tureciau broly tai jo wardas Abiodun

Turėjau būti Adelina, patiko, labai gražus vardas
gaila, kad kai tėveliai varda rinko dar kopiuteriu nebuvo mate

Mano vardas Jurgita, o vyro vokiskas - Ralf... Musu sunus vardu Nikita, o pagal baby names advisor turetu vadintis Jagger, net siurpas nukrete...