Įkraunama...
Įkraunama...

Pasižaiskim :D

mano dukrytės turėtų vadintis Allie doh.gif o mano Sandra smile.gif
Atsakyti
Mano sunus iseina Oskaras. As taip norejau antra sunu pavadint, bet vyras uzprotestavo doh.gif .
Atsakyti
Mano turėjo vardas būti-Karina smile.gif
dukros-Jokelina schmoll.gif
sūnau-Devonas doh.gif
Atsakyti
Pagal mūsų vardus vaikams neranda nieko verysad.gif Abėjų vardai grynai lietuviški, tai todėl... biggrin.gif
Aš pas savo tėvus Astą ir Joną turėčiau būti vardu Lisbeth, o mano brolis vietoje Raigardo turėtų būti Darrion lotuliukas.gif
Atsakyti
o as tureciau vietoj Mildos but Magdalena lotuliukas.gif seip linksmas puslapiukas
Atsakyti
Mums išmetė Arielis ir Estera smile.gif Visai nieko bigsmile.gif O iš tikrųjų sūnelis yra Trojus smile.gif
Atsakyti
koks fainas puslapiukas! smile.gif nors as inga,bet tureciau buti CELINA lotuliukas.gif vaikus prajuokinau ,kai pamatem rezultatus-KARAN ir HANS... thumbup.gif
Atsakyti
Hmmmm..... g.gif
Aš turėjau būti Martha rolleyes.gif
Mano sūnus turėtų vadintis Vernon blink.gif
Dukrytė Elizabeth ax.gif
Atsakyti
mano vardas turėtų būt Debra blink.gif
vaikų Zena ir Luka (berniukas) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustuke: 23 rugpjūčio 2007 - 17:50
Mano dukryte turetu buti Shari, gal ir grazus vardas, jei gyventume kitapus atlanto arba kokioj musulmoniskoj sali ax.gif
Atsakyti
Mano sūnus tūrėtų būti Gordonas,o dukrytė Juliana.Gana neblogai skamba smile.gif
Atsakyti
o as berniuka tureciau Viljamu arba Cezariu pavadint, mergaite - Loraine arba Častity... Keistoki vardai, nors Vilius gal butu ir grazu. Susitarem su MB, kad mergaite tures ilga varda ir jis ji rinks, o as rinksiu berniukui varda ir jis bus trumpas. ax.gif
Atsakyti