QUOTE(Orma @ 2007 12 07, 15:21)
Nu pas mus irgi greit 6 metai sueis ir ką? Mums galbūt reikėjo anksčiau vestuvės kelti, nes pvz aš dabar jų jau nebenoriu, nes nematau šalia esančiame žmoguje vyrą, su kuriuo galėčiau dar 6 metus gyventi.
O šiaip, jo tėvai spaudžia ir ypač mane... O vat mano mama labai atsargiai klausia, kas ir kaip, lyg nenorėtų tų vėstuvių...
o tai kam gaist laika su zmogum, su kuriuo nematai bendros ateities? sesi metai pakankamas laiko tarpas suprast ar tai tas zmogus su kuriuo galima siet VISA LIKUSI GYVENIMA, jei ne tai tiesiog svaistomas gyvenimas pakeleiviams

.
man pries vestuves irgi kas netingejo sake: kada zenisies, kada vaikai, kam cia gaistat laika, taigi ne jaunyn eini? atsakymas trumpas: ar tau mano gyvenima gyvent, kad galetum tokiais klausymais patarinet?
beje mano patirtis rodo, kad tokiais klausymais dazniausiai terorizuoja tie, kurie nieko gyvenime nemate , jokiu mokslu nebaige. pazystu merginu, kuriom po 18-20 m., o jos tik ir iesko jaunikio ir kuo geiciau. ir dar visus aplink ragina zenitis ir vaiskus darytis

, kad poto nebutu per velu
zodziu, reikia gyvent sava gyvenima, juo megautis ir imt maximuma visur ir visada. o seimai, vaikam ir t.t. ateina savas laikas, be niekieno raginimu ir patarimu