Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

o aš kaip tik pažystu žmogeliukus kurie būtent dėl tokių šnekų apsivedė ankščiau nei norėjo patys ir kas iš to...šeimos nebuvo, gyveno kaip draugai ir reziumė - išsiskyrė.. verysad.gif turi pats nuspręsti kada laikas ir nekreipti dėmesio į močiučių "tai kada jau pagaliau vestuvės" biggrin.gif

beja man pačiai dar tik iš močiutės tenka girdėti "tai kada vaikeli" bet kažkaip per daug dėmesio nekreipiu, visada atsakau "kada ateis laikas, tada, nėra kur skubėti" mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik mano tevai karts nuo karto uzsimena, kad jau butu pats laikas. Maniskio tevai siek tiek santuresni siuo atzvilgiu smile.gif
Atsakyti
na ir mus spaudzia as tai pritariu visu 100 procentu giminaiciams bet kad mano brangusis labai uzsispyres doh.gif

p.s. manau kad jei jau draugauji ilgiau kaip 2 - 3 metus laikas ir tuoktis poto atrasi 100 priezacsiu ir pasiteisinimu.
pavyzdziui mano atveju darugauju 6 metus 2 gyvenu kartu, manau kad galvoti jau nera ko tuoktis ar nea, o gimines ir pasimete tiek laiko gyvena ir nesituokia del to ir klausinaja kada kada? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pucini @ 2007 11 27, 15:51)
na ir mus spaudzia as tai pritariu visu 100 procentu giminaiciams bet kad mano brangusis labai uzsispyres doh.gif

p.s. manau kad jei jau draugauji ilgiau kaip 2 - 3 metus laikas ir tuoktis poto atrasi 100 priezacsiu ir pasiteisinimu.
pavyzdziui mano atveju darugauju 6 metus 2 gyvenu kartu, manau kad galvoti jau nera ko tuoktis ar nea, o gimines ir pasimete tiek laiko gyvena ir nesituokia del to ir klausinaja kada kada? smile.gif

Nu jums tai jau pats laikas tuoktis. 6 metai - ilgas laiko tarpas. Paspausk savaji siek tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
manes tai gimines kazkaip visai nespaudzia ax.gif niu gal tik mociute, bet tiesiogiai nedrista pasakyt, tik aplinkiniams skundziasi hihihi.gif
na ir aisku drauges ir siaip pazistami prie progos ar be progos teiraujasi, bet jie gal labiau juokais mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(andromed111 @ 2007 11 27, 20:17)
Nu jums tai jau pats laikas tuoktis. 6 metai - ilgas laiko tarpas. Paspausk savaji siek tiek mirksiukas.gif

Nu pas mus irgi greit 6 metai sueis ir ką?  Mums galbūt reikėjo anksčiau vestuvės kelti, nes pvz aš dabar jų jau nebenoriu, nes nematau šalia esančiame žmoguje vyrą, su kuriuo galėčiau dar 6 metus gyventi.
O šiaip, jo tėvai spaudžia ir ypač mane... O vat mano mama labai atsargiai klausia, kas ir kaip, lyg nenorėtų tų vėstuvių...  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 07 gruodžio 2007 - 14:21
QUOTE(Orma @ 2007 12 07, 15:21)
Nu pas mus irgi greit 6 metai sueis ir ką?  Mums galbūt reikėjo anksčiau vestuvės kelti, nes pvz aš dabar jų jau nebenoriu, nes nematau šalia esančiame žmoguje vyrą, su kuriuo galėčiau dar 6 metus gyventi.
O šiaip, jo tėvai spaudžia ir ypač mane... O vat mano mama labai atsargiai klausia, kas ir kaip, lyg nenorėtų tų vėstuvių...  g.gif

o tai kam gaist laika su zmogum, su kuriuo nematai bendros ateities? sesi metai pakankamas laiko tarpas suprast ar tai tas zmogus su kuriuo galima siet VISA LIKUSI GYVENIMA, jei ne tai tiesiog svaistomas gyvenimas pakeleiviams blink.gif .

man pries vestuves irgi kas netingejo sake: kada zenisies, kada vaikai, kam cia gaistat laika, taigi ne jaunyn eini? atsakymas trumpas: ar tau mano gyvenima gyvent, kad galetum tokiais klausymais patarinet? ax.gif

beje mano patirtis rodo, kad tokiais klausymais dazniausiai terorizuoja tie, kurie nieko gyvenime nemate , jokiu mokslu nebaige. pazystu merginu, kuriom po 18-20 m., o jos tik ir iesko jaunikio ir kuo geiciau. ir dar visus aplink ragina zenitis ir vaiskus darytis unsure.gif, kad poto nebutu per velu doh.gif

zodziu, reikia gyvent sava gyvenima, juo megautis ir imt maximuma visur ir visada. o seimai, vaikam ir t.t. ateina savas laikas, be niekieno raginimu ir patarimu 4u.gif
Atsakyti
klausinedavo anksciau.Dabar jau nesivargina biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kažkur skaičiau anikdotą

vestuvės
senyvo amžiaus moteris, trisdiašimtmetei, sako
va Onutė jau ištekėjo, dabar jau tavo eilė bigsmile.gif

laidotuvės
trisdiašimtmetė moteris, senyvo mažiaus moteriškiai sako
na va Marytė mirė, dabar tu vyriausia, sekanti tu bigsmile.gif

Atsakyti
Dar ne biggrin.gif
Atsakyti
taip ,kamuoja bet mes vis sakom dar nezinome kaskada thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kamuoja ir dar kaip. Jau kelis metus taip. Prie kiekvienos progos klausia. Ir dar savo vestuviu scenarijus siulo doh.gif O blogiausia, kad jei apsizenysim, tai tada visi priskres su nauju klausimu: tai kada vaika turesit. O jei ir vaikas bus, tai sakys: tai kada antras bus? Atvirai pasakius, labai pykstu del tokiu nesamoniu. Kartais norisi visiems isrekt: NE JUSU SUSIKTAS REIKALAS, JUSU VISTIEK NEKVIESIM!!! Negrazu, bet, kad jau siutas ima verysad.gif
Atsakyti