Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 14:33)
Oi atsiprasau biggrin.gif Negaminu as dazniausiai pietu-tam yra kiti asmenys biggrin.gif

oi neatsiprašinėkit. Atidarykite kitą temą - "noriu taip pasigirti, kad pavydėtumėt". Tik populiarumo kaži ar sulauksit... Kaip ir čia, beje...
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 14:33)
Oi atsiprasau biggrin.gif Negaminu as dazniausiai pietu-tam yra kiti asmenys biggrin.gif

O ką tu iš viso darai gyvenime išskyrus malonumus? g.gif
Atsakyti
[quote=Medinis,2007 07 04, 12:36]
Kadangi mano žmona uždirba už mane daugiau, ar tai reiškia, kad mano pinigai turi eiti tik man, o žmonos - viskam?

Jeigu zmona uzdirba daugiau uz tave - tai reiskia, kad skubiai turi keisti darba, ir pradeti uzdirbti bent jau tiek pat kaip ir jinai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 14:31)
Ne, savaite.

Savaite laiko-per trumpas laikas patikrinti zmoniu prisirisima ir pagarba mirksiukas.gif
O siaip bendra beda dazniausiai tampa moters beda-ir baigiasi visas vyro pagarbos rodymas ir bendras indelis i seimos biudzeta irnesakyk.gif Pvz, gime vaikai invalidai-parodykit seima, kurioje vyrai lygiai taip pat myli tuos vaikus ir rupinasi. Paprastai jie palieka tokias seimas ir susiranda kitas moteris. Ju mastymu-kam finansuoti tokias seimas, jei vis tiek vaikai niekada sveiki nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 14:39)
Jeigu zmona uzdirba daugiau uz tave - tai reiskia, kad skubiai turi keisti darba, ir pradeti uzdirbti bent jau tiek pat kaip ir jinai  biggrin.gif  biggrin.gif

Kad ji pinigus leistų tik sau, o aš - viskam? Ar aš tikrai toks kvailas atrodau????
Atsakyti
as matyt kelis kartus ant galvos kritusi buvau,nu niekaip neikertu situacijos...
Atsakyti
QUOTE(kalamaree @ 2007 07 04, 14:41)
as matyt kelis kartus ant galvos kritusi buvau,nu niekaip neikertu situacijos...

Irgi valgyt negamini bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 04, 12:36)
Nu tai palaukit... Kaip čia gaunasi...  g.gif O jei moteris apsiženija, tai jos rūpestis tik gražiai atrodyt? O iki, kol vyrą pasigaus, irgi svarbiausia gerai atrodyt?  blink.gif

Seimoje moters rupestis - palaikyti seima, jos zydini, sukurti jaukia ir silta aplinka, kad noretusi kiekviena vakara grizti i jaukus namus. Moteris kaip seimos geruoji dvasia, kaip feja blush2.gif blush2.gif o ne arti, kaip arklis - tam yra vyrai! Vyras mamuta medzioja ir namo nesa biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 13:37)
oi neatsiprašinėkit. Atidarykite kitą temą - "noriu taip pasigirti, kad pavydėtumėt". Tik populiarumo kaži ar sulauksit... Kaip ir čia, beje...

Jau maziausiai man reikia populiarumo is tokio kaip tamsta puses
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 14:46)
Jau maziausiai man reikia populiarumo is tokio kaip tamsta puses

Sunku būtų jo sulaukti biggrin.gif Beje, ar išlaidos "gražiai atrodyti" didėja aritmetine ar geometrine progresija? Man tiesiog įdomu...
Papildyta:
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 14:45)
o ne arti, kaip arklis - tam yra vyrai!

Kam arkliui namai? Parėjo, paėdė ir miegot.
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 14:45)
Seimoje moters rupestis - palaikyti seima, jos zydini, sukurti jaukia ir silta aplinka, kad noretusi kiekviena vakara grizti i jaukus namus. Moteris kaip seimos geruoji dvasia, kaip feja blush2.gif  blush2.gif  o ne arti, kaip arklis - tam yra vyrai! Vyras mamuta medzioja ir namo nesa  biggrin.gif  biggrin.gif

Cia pasake moteris kitai moteriai biggrin.gif
O vyru suvokimas apie moters pareiga seimoje kardinaliai skiriasi nuo moters pozicijos biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif ..sita ooo.. as niekad normalumu negalejau pasigirti, bet..ar nepaprasciau, kad algu diena chebra sumeta pingus i kruva ir ima (proto ribose) kam kiek reikia, is tu paciu visa buitis, visi daiktai SAU (logiska, gi nei as vyro apatinius nesiosiu, nei jis ims mano makiazo priemones, jei netycia uz "svetima" banknota nusipirksim..).. koks skirtumas kas kiek uzdirba, jei gyvenam, durnai siuo atveju tariant, seimoj.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 04 liepos 2007 - 13:50