Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

kakokia nesamonė, tai jis vyras ar bankas?jei jau viena šeima tai ir pinigėliai bendri.kas ča per skolinimasis...?tai gal tada tegul vyras žmonai ir už seksą sumoka.. smile.gif
Papildyta:
nesaku, kad turi arti tik vyraa, o žmona laukti pinigų iš jo..(it taip būna, kai augini vaikelį, kuris yra abiejų), nors tai laikina.bet jei abu dirba, uždirba, ir sutaria tarpusavyje, niekas nieko nežemindamas, tai manau pinigėlius galima pasidalinti,arba ką ten dalinti, teisiog naudojam bendrai ir tiek..neatiminėjam vienas iš kito, o teisiog kai šeima dalinamės,,,ne tiap, kad čia mano, o tu sau kelnaites iš mano nepirksi,,,nu apsurdas...arba neturi ant paketų, ir skolini iš vyro, atidosiu kai mm paeis, ir alga bus..nuprotėčiau gyvendama taip.....

geriausia kai abu uždirba, ir nereikia nei jam nei jai skolinti, o jau vienam iš kito tai išvis..nepriimtina...
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2007 07 30, 10:19)
mano pazystama taip pat financiskai su vyru gvena atskirai.vyras ja zemina kiek mazai uzdirbi,o as kiek turiu.man tokie santykiai nepriimtini!

Absurdo teatras.

QUOTE(bafi @ 2007 08 09, 14:19)
kakokia nesamonė, tai jis vyras ar bankas?jei jau viena šeima tai ir pinigėliai bendri.kas ča per skolinimasis...?tai gal tada tegul vyras žmonai  ir už seksą sumoka.. smile.gif

O gal žmona vyrui? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip vyras gali skolinti pinigus zmonai, nesuprantuuser posted imagejuk jei yra seima, pajamos yra bendos
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2007 08 03, 14:50)
Isikišiu ir aš. Bet apie savo šeima. Mes taip pat abu dirbam ir apyligiai uždirbam.Bet vyras turi pinigų iš šono kurie yra tiktai jo, o aš tokiu neturiu.Niekada į jo "laisvus" nepratenduoju.Pati valdau tiek savo, tiek vyro pinigus(atlyginimu).Bet... g.gif Man kartais malonu pakaulėti iš vyro "laisvų" ką nors sau nusipirkt. Nors ir nėra būtinumo.Pakanka ir bendru. Bet tai tarsi žaidimas.Arba :"einam kur nors pavakarieniauti"- mokėsim per pusę.Vyras laisvais, aš bendrais. Nežinau, bet man tai teikia malonumą.Aiškiai suvokiu, kad biudžetas tarsi tas pats, bet....Tiesiog atsiranda toks jausmas tarsi dar butume pora, o ne šeima. Arba prieš šventes.Pati perku visiems dovanas "iš bendrų", o vyras man "iš savu". Visiems gerai, ir tarsi paslaptis yra... Gal per eilę metų kiekvieną šeima savaip prisišlifuoja?....

aš nelabai suprantu, kaip galima atimt iš vyro visus jo algos pinigus? blink.gif niekada net mintis nekiltų visus vyro pinigus surinkt, ir po to jam skirstyt doh.gif

ką reiškia bendras biudžetas? mano supratimu, tai yra taip - suskaičiuoji išlaidas, jas pasidalini ir kas lieka kiekvienas laisvas disponuot kaip nori.

pvz. mes. aš už vyrą uždirbu daugiau. pati dengiu paskolą, moku komunalinius, jis kaupia mokslams. vyras default'u apmoka man benzą, skiria pinigų maistui, kurį perkam namo. visa kita yra kiekvieno reikalas. vyras turi savo laisvų pinigų, aš turiu savo.
kartais, kai nenoriu išiminėt atidėtų pinigų, prašau vyro paskolinti savo kokiai netikėtai užgaidai tenkinti. gavus pajamas visad atiduodu. ir man atrodo tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(Perla=) @ 2007 08 10, 11:12)
jei yra seima, pajamos yra bendos

Savaime suprantama bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=doris,2007 08 10, 13:54]
aš nelabai suprantu, kaip galima atimt iš vyro visus jo algos pinigus? blink.gif niekada net mintis nekiltų visus vyro pinigus surinkt, ir po to jam skirstyt doh.gif

niekada ir neatimsi, viskas vyksta tik gera valia. drinks_cheers.gif Koks skirtumas kas už ką moka.Tiesiog mano vyras nesivargina mokėti mokesčius, pirkt maista ir rūpintis namais.JAM YRA PAPRASČIAU atiduoti disponuoti savo kortele, ir taip turėti SAVO LAISVĄ LAIKĄ.
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2007 08 10, 14:40)
niekada ir neatimsi, viskas vyksta tik gera valia. drinks_cheers.gif

Dobrovolno prinuditelno ? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(doris @ 2007 08 10, 13:54)
ką reiškia bendras biudžetas? mano supratimu, tai yra taip - suskaičiuoji išlaidas, jas pasidalini ir kas lieka kiekvienas laisvas disponuot kaip nori.

Bet gyvenime reikia ir pataupyti, ne tik isleisti saviems poreikiams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PrestoTea @ 2007 08 10, 14:58)
Bet gyvenime reikia ir pataupyti, ne tik isleisti saviems poreikiams. 4u.gif

o kas sako, kad netaupom. man tiesiog neatrodo sąžininga, kai vienas kaip ir valdo biudžetą ir gali nepasitaręs ką nors sau pirkt, o kitas turi eit prašyt. g.gif
Atsakyti
O mes esame atsidare bendra saskaita banke abu turime korteless ir pasiemame kiek norime bet kada pries tai jai didele suma pasitariameBet viskas bendra ir tai yra absurdas kad man ar mano vyrui reiktu skolintis pinigu viens is kito mano nuomone tai yrs nenormalu blink.gif
Atsakyti
Mano akim yra normalu turėti priėjimą prie vienas kito sąskaitų.Koks skirtumas kurioje sąskaitoje taupai? Šeima tai bendra tongue.gif Kaip ir išlaidos, vaikai, mokesčiai.Tai esmės nekeičia .Iš vienos patogiau mokėti kasdienines išlaidas-kitoje taupyti, ir vis tiek išleisti šeimos poreikiam.Svarbu tarpusavio sutarimas.Nemanau kad yra daug šeimų, kur nepasitarus vienas narys ima ir leidžia savo nuožiūra.
Atsakyti
Negirdet kazkaip vyru nuomones...

Bet pasikartosiu - bendra biudzeta gali valdyti itin susivaldancios asmenybes. Kurios labai tiksliai planuoja ir viska nesaliskai daro.

Be to kiekvienas zmogus turi tureti grynai jo asmeniniu lesu. Ne prie ko cia seima ar panasiai, net vaikas turi ju tureti. Nes tai nepriklausomybes ir savivertes garantas.

Man atrodo visiskai neteisinga viska suplakti i kruva, nes jau sovietu sistemoje turejom bendrai naudojama uki. Ir kas gavosi? Bardakas ir vagystes, jokios motyvacijos stengtis. Todel ir seimoje zmogus atsipalaiduos nuo mastymo, taupymo ir siaip efektyvaus pinigu naudojimo, nes manys, kad ne is saves, o is bendro biudzeto ima. Atsakomybe turi buti ir tik vertindami savo sunkiai uzdirbtus pinigus mes ja atrandam.

O is kitos puses. Skirybu 50% Lietuvoje. Kaip idomu reikes viska atsieti tada?
Atsakyti