QUOTE(Ciklomena @ 2007 08 03, 14:50)
Isikišiu ir aš. Bet apie savo šeima. Mes taip pat abu dirbam ir apyligiai uždirbam.Bet vyras turi pinigų iš šono kurie yra tiktai jo, o aš tokiu neturiu.Niekada į jo "laisvus" nepratenduoju.Pati valdau tiek savo, tiek vyro pinigus(atlyginimu).Bet...

Man kartais malonu pakaulėti iš vyro "laisvų" ką nors sau nusipirkt. Nors ir nėra būtinumo.Pakanka ir bendru. Bet tai tarsi žaidimas.Arba :"einam kur nors pavakarieniauti"- mokėsim per pusę.Vyras laisvais, aš bendrais. Nežinau, bet man tai teikia malonumą.Aiškiai suvokiu, kad biudžetas tarsi tas pats, bet....Tiesiog atsiranda toks jausmas tarsi dar butume pora, o ne šeima. Arba prieš šventes.Pati perku visiems dovanas "iš bendrų", o vyras man "iš savu". Visiems gerai, ir tarsi paslaptis yra... Gal per eilę metų kiekvieną šeima savaip prisišlifuoja?....
aš nelabai suprantu, kaip galima atimt iš vyro visus jo algos pinigus?

niekada net mintis nekiltų visus vyro pinigus surinkt, ir po to jam skirstyt
ką reiškia bendras biudžetas? mano supratimu, tai yra taip - suskaičiuoji išlaidas, jas pasidalini ir kas lieka kiekvienas laisvas disponuot kaip nori.
pvz. mes. aš už vyrą uždirbu daugiau. pati dengiu paskolą, moku komunalinius, jis kaupia mokslams. vyras default'u apmoka man benzą, skiria pinigų maistui, kurį perkam namo. visa kita yra kiekvieno reikalas. vyras turi savo laisvų pinigų, aš turiu savo.
kartais, kai nenoriu išiminėt atidėtų pinigų, prašau vyro paskolinti savo kokiai netikėtai užgaidai tenkinti. gavus pajamas visad atiduodu. ir man atrodo tai normalu.