Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 13:45)
jam ir taip privalu duoti pinigų be jokių skolų biggrin.gif

Ojei... Aš pamenu, kad pažadėjo mylėt, būti ištikimas, dovanojo širdį ir žiedą, ale kad privalo piniginę atiduot - tai nežadėjo... g.gif Gal toks vyras neužsiskaito? g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 03 liepos 2007 - 12:53
Piniginės nereikia schmoll.gif bet pinigų taip biggrin.gif Aš už vyrus kurie duoda pinigų be skolos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 13:57)
Piniginės nereikia schmoll.gif bet pinigų taip biggrin.gif Aš už vyrus kurie duoda pinigų be skolos drinks_cheers.gif

nu zinok, jie ir prostitutems duoda pinigus be skolos
blyn, visai Medinio stiliu peremiau, persiprasau
Atsakyti
QUOTE(anaida8 @ 2007 07 03, 13:57)
Aš už vyrus kurie duoda pinigų be skolos drinks_cheers.gif

Ir jau daug tokių turite? biggrin.gif
Atsakyti
Vieną turiu ir man gerai
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 13:49)
O jei rimtai, kretaa, pinigus skolinatės pragyvenimui ar malonumams?
Nes jei kiekvieną mėnesį reikia skolintis pragyvenimui... hmm  g.gif gal geriau peržiūrėt savo poreikius ir suderinti juos su finansinėm galimybėm taip kad nereikėtų skolintis arba ieškoti kaip uždirbti daugiau.
Papildyta:
Tai tamsta vis tik esat vyras? Ar Medinis moteris?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Esu išsilavinusi moteris su aukštuoju ir tikrai skolinuosi ne malonumams, bet elementariam pavalgymui mieste, kadangi negaliu grįžti į namus - per toli. Iš karto supratau, kad gerbiamoji feministė dar negyvena šeimoje ir ko gero vaikų neturi, nes gyvenimas šeimoje nesvarbu ar yra sutartis ir susitarimas ar ne - gimus bendram vaikui labai keičiasi. visi filosofiniai pamastymai kažkaip eina ir nueina šuniui ant uodegos. Iki vaiko gimimo aš pati puikiai save išlaikiau ir žodžio skola mano gyvenime net nebuvo.

Ar vyras turi išlaikyti šeimą- priklauso nuo begalybės dalykų, man tik skaudu, kad uždirbdama mažiau turiu iš savo algos atiduoti tikrai daug, todėl lieka tik juokas tiems vadinamiems mano malonumams. Yra išeitis keisti darbą - tą ir kwtinu daryti kai paaugs vaikas - iki jo gimimo ariau per du darbus ir nesiskundžiau.
Atsakyti

Man nepatiktu seimoje jei butu atskiras biudzetas.
Turiu pazystama, kurios seimoje,jei ateisi i svecius,abu bega i parduotuve, vienas i gerimu, kitas i maisto. Man tai kvaila,jei dalintis tai viskuom ax.gif ir dziaugsmais,ir vargais, ir pinigais
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 12:51)
tai as tada nenormali  lotuliukas.gif  bo vyru piniginem nesinaudoju
tik paciais vyrais   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet kai pagalvoju,kad paprastai tos, kurios mano,kad seima islaikyti privalo vyras, o jos tik pinigus isleisti nori, tai kriziu atveju ir verkia - negaliu skirtis ir iseiti nuo musancio/girtaujancio/bledaujancio vyro, nes neturesiu is ko gyventi - jis islaiko
na tai jau aciu - as taip nenoreciau  irnesakyk.gif
Papildyta:

smegenu vingiai, o ne genitalijos ar seksualine orientacija  lotuliukas.gif

Tai tau gal niekas ir nesiulo tom piniginem naudotis biggrin.gif O vyras manes nemusa, negirtauja ir ne taip toliau... O kai reikejo iseiti nuo pirmo vyro tai ir isejau ir neverkiau ir nedejavau. Verke ir dejavi jis ir vazinejo dar pas mane metus su visa pinigine savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:00)
Ar vyras turi išlaikyti šeimą- priklauso nuo begalybės dalykų, man tik skaudu, kad uždirbdama mažiau turiu iš savo algos atiduoti tikrai daug, todėl lieka tik juokas tiems vadinamiems mano malonumams.

Tai ar bandėte su savo nuosavu vyru paskirstyti jūsų šeimos bendrąsiasi išlaidas? Ar tyliai ramiai kaupiate įniršį?
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:00)
Esu išsilavinusi moteris su aukštuoju  ir tikrai skolinuosi ne malonumams, bet elementariam pavalgymui mieste, kadangi negaliu grįžti į namus - per toli. Iš karto supratau, kad gerbiamoji feministė dar negyvena šeimoje ir ko gero vaikų neturi, nes gyvenimas šeimoje nesvarbu ar yra sutartis ir susitarimas ar ne - gimus bendram vaikui labai keičiasi. visi filosofiniai pamastymai kažkaip eina ir nueina šuniui ant uodegos. Iki vaiko gimimo aš pati puikiai save išlaikiau ir žodžio skola mano gyvenime net nebuvo.

Ar vyras turi išlaikyti šeimą- priklauso nuo begalybės dalykų, man tik skaudu, kad uždirbdama mažiau turiu iš savo algos atiduoti tikrai daug, todėl lieka tik juokas tiems vadinamiems mano malonumams. Yra išeitis keisti darbą - tą ir kwtinu daryti kai paaugs vaikas - iki jo gimimo ariau per du darbus ir nesiskundžiau.

gerbiamoji feministe irgi negali grizti per pietus i namus, tai nesasi maista i darba, bo isleist kruva pinigu valgymui kavinese nemato prasmes cool.gif geriau malonumams biggrin.gif
aisku, kad gyvenimas seimoje gimus vaikui keiciasi, pajamos irgi keiciasi - tai suprantama, bet tada visteik islaidos proporcingai turetu buti dalijamos pagal pajamas cool.gif jei moteris augina vaika ir gauna 0 pajamu, tai nieko ir neturi prisidet prie bendru islaidu cool.gif
siaip vaiko islaikymo islaidos mano islaidu kategorijose irgi priskiriama prie bendruju seimos islaidu tai irgi turetu buti dalijama proporcingai abiems cool.gif
nieks nesiulo per puse atiduot, jei maziau uzdirbat, maziau ir turit atiduot cool.gif
Papildyta:
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 14:03)
Tai tau gal niekas ir nesiulo tom piniginem naudotis biggrin.gif O vyras manes nemusa, negirtauja ir ne taip toliau... O kai reikejo iseiti nuo pirmo vyro tai ir isejau ir neverkiau ir nedejavau. Verke ir dejavi jis ir vazinejo dar pas mane metus su visa pinigine savo biggrin.gif

siulo, siulo, bet ne mano stilius biggrin.gif
dabar nemusa, gal po 20 metu mus (tikrai nelinkiu), bet bus velu galvot kaip ant savo koju stotis, jei bus iprasta, kad vyras islaiko
o jei turejot jegu JUS nuo vyro (pirmo iseit), tai sveikinu, tikrai ne visos isdrista cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 14:03)
Tai ar bandėte su savo nuosavu vyru paskirstyti jūsų šeimos bendrąsiasi išlaidas? Ar tyliai ramiai kaupiate įniršį?

bandem medinuk, po to pasiskirstymo man bankrotas - nes mano problema pasak vyro, kad uždirbu per mažai.įniršio vyruk nėra - yra tik nuoskauda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 14:08)
gerbiamoji feministe irgi negali grizti per pietus i namus, tai nesasi maista i darba, bo isleist kruva pinigu valgymui kavinese nemato prasmes  cool.gif  geriau malonumams  biggrin.gif
aisku, kad gyvenimas seimoje gimus vaikui keiciasi, pajamos irgi keiciasi - tai suprantama, bet tada visteik islaidos proporcingai turetu buti dalijamos pagal pajamas  cool.gif  jei moteris augina vaika ir gauna 0 pajamu, tai nieko ir neturi prisidet prie bendru islaidu  cool.gif
siaip vaiko islaikymo islaidos mano islaidu kategorijose irgi priskiriama prie bendruju seimos islaidu tai irgi turetu buti dalijama proporcingai abiems  cool.gif
nieks nesiulo per puse atiduot, jei maziau uzdirbat, maziau ir turit atiduot  cool.gif
Papildyta:

siulo, siulo, bet ne mano stilius  biggrin.gif
dabar nemusa, gal po 20 metu mus (tikrai nelinkiu), bet bus velu galvot kaip ant savo koju stotis, jei bus iprasta, kad vyras islaiko
o jei turejot jegu JUS nuo vyro (pirmo iseit), tai sveikinu, tikrai ne visos isdrista  cool.gif

ponia ar 7-10 lt per dieną jūs vadinate krūva pinigų??? ir sumuštinukai per 8 valandas darbo negelbėja - reikia šilto maisto, o darbw kepti blynus galimybių nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:09)
bandem medinuk, po to pasiskirstymo man bankrotas - nes mano problema pasak vyro, kad uždirbu per mažai.įniršio vyruk nėra - yra tik nuoskauda smile.gif

va cia jau nefainai unsure.gif
Atsakyti