QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 14:00)
Esu išsilavinusi moteris su aukštuoju ir tikrai skolinuosi ne malonumams, bet elementariam pavalgymui mieste, kadangi negaliu grįžti į namus - per toli. Iš karto supratau, kad gerbiamoji feministė dar negyvena šeimoje ir ko gero vaikų neturi, nes gyvenimas šeimoje nesvarbu ar yra sutartis ir susitarimas ar ne - gimus bendram vaikui labai keičiasi. visi filosofiniai pamastymai kažkaip eina ir nueina šuniui ant uodegos. Iki vaiko gimimo aš pati puikiai save išlaikiau ir žodžio skola mano gyvenime net nebuvo.
Ar vyras turi išlaikyti šeimą- priklauso nuo begalybės dalykų, man tik skaudu, kad uždirbdama mažiau turiu iš savo algos atiduoti tikrai daug, todėl lieka tik juokas tiems vadinamiems mano malonumams. Yra išeitis keisti darbą - tą ir kwtinu daryti kai paaugs vaikas - iki jo gimimo ariau per du darbus ir nesiskundžiau.
gerbiamoji feministe irgi negali grizti per pietus i namus, tai nesasi maista i darba, bo isleist kruva pinigu valgymui kavinese nemato prasmes

geriau malonumams
aisku, kad gyvenimas seimoje gimus vaikui keiciasi, pajamos irgi keiciasi - tai suprantama, bet tada visteik islaidos proporcingai turetu buti dalijamos pagal pajamas

jei moteris augina vaika ir gauna 0 pajamu, tai nieko ir neturi prisidet prie bendru islaidu
siaip vaiko islaikymo islaidos mano islaidu kategorijose irgi priskiriama prie bendruju seimos islaidu tai irgi turetu buti dalijama proporcingai abiems
nieks nesiulo per puse atiduot, jei maziau uzdirbat, maziau ir turit atiduot
Papildyta:
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 14:03)
Tai tau gal niekas ir nesiulo tom piniginem naudotis

O vyras manes nemusa, negirtauja ir ne taip toliau... O kai reikejo iseiti nuo pirmo vyro tai ir isejau ir neverkiau ir nedejavau. Verke ir dejavi jis ir vazinejo dar pas mane metus su visa pinigine savo
siulo, siulo, bet ne mano stilius
dabar nemusa, gal po 20 metu mus (tikrai nelinkiu), bet bus velu galvot kaip ant savo koju stotis, jei bus iprasta, kad vyras islaiko
o jei turejot jegu JUS nuo vyro (pirmo iseit), tai sveikinu, tikrai ne visos isdrista