Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(atsuktuvas @ 2007 08 19, 22:34)
Neisivaizduoju saves skolinancio pinigus zmonai (nebent ji pati to reikalautu).

Neįsivaizduoju savęs besiskolinant ar šiaip imančios pinigus iš vyro. Gal aš nesveika, bet man žiauriai nepatinka ir dar neteko imti ne savo uždirbtų pinigų rolleyes.gif Na nebet jau kaip kažkas rašė... nelaimingas atsitikimas ar pan. Būtų nelabai malonu tapti visiška išlaikytine, bet ką jau padarysi tokiu atveju... tpfu tpfu tpfu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -freya-: 25 rugpjūčio 2007 - 17:13
QUOTE(-freya- @ 2007 08 25, 18:00)
Neįsivaizduoju savęs besiskolinant ar šiaip imančios pinigus iš vyro. Gal aš nesveika, bet man žiauriai nepatinka ir dar neteko imti ne savo uždirbtų pinigų rolleyes.gif Na nebet jau kaip kažkas rašė... nelaimingas atsitikimas ar pan. Būtų nelabai malonu tapti visiška išlaikytine, bet ką jau padarysi tokiu atveju... tpfu tpfu tpfu

Bet juk norisi nors truputėlį išleisti daugiau nei yra pajamų ax.gif
Mes visus vertingesnius daiktus ( kompas ir etc. ) perkam bendru sutikimu , o parduotuvėje moka kas prie kasos biggrin.gif
Atsakyti
Neysivaizduoju skolinimu seimoje, kaip ir 3 saskaitu... Mes turim atskiras saskaitas. Bet as mielai naudojuosi jom abiem tongue.gif Kai mb uzdirba zymiau daugiau, tai kai isleidziu savus, pranesu brangiajam, kad man reikalinga kokia tai suma pinigu, arba paprasciausiai pasiemu jo kortele bigsmile.gif MB nekencia vaikscioti po parduotuves, tad man tenka nupirkti viska namams, vaikui ir paciam sugyventiniui. Dazniausiai ir maista nuperku. Dar neteko girdeti jo priekaistu, del islaidu. Niekada neperku to ko nereikia, o kuomet perku visuomet apsiziuriu kur geresnes nuolaidos. Kadangi pupai negavom nuo metuku darzelio, o kazkokios aukles nenorejom samdyti, tad sprendimas buvo, kad as sedziu su maze iki kol gausim darzely. Tuomet ir teko isgirsti uzuominu kaip as isnaudoju sb biggrin.gif Pagaliau pradejo eiti mazule y darzely ir gryztu y darba. Ir vel zmones kalba - nu kokia durna, sedetu sau namie juk vyras uzdirba pakankamai... Ach jau tie zmones doh.gif Visuomet ras prie ko prikibti biggrin.gif
Jei seima, tai ir pinigai bendri, kam dar ta 3 saskaita g.gif Nu matyt kazkam ju reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2007 08 25, 18:00)

Ka cia isivaizduoti ? jei tu nedirbi ir augini vaika o vyras dirba tai kas cia tokio ? Ar pas tave vaikai pinigais kakoja ?
Atsakyti
Bet koks ne savo uzdirbtu pinigu emimas yra zeminantis dalykas. Galima sau visokiu pasiteisinimu sugalvoti, bet viduje vis vien negeras jausmas, manau buna. Todel kai vyras duoda pinigu siaip, net jei jis vienintelis uzdirba, moterims nera lengva imti. Todel daug sveikiau, kai seimoje uzdirba abudu, nes tada nera stipresnes puses. As suprantu vyrus, kurie nori tureti islaikytine zmona, tada jie saugesni jauciasi, moteri i blogesne padeti pastate, uz tai ir moketi negaila. Taciau tokie santykiai ilgainiui turi gresme issigimti, nebent moteris "vergo" sindromu isaukleta, kur naturaliai tokia padeti priima. Kiek teko kalbeti su moterim, kurio turejo tokius "nuostabius" vyrus, tai po skirybu labai nesaugiau pasijusdavo, taciau issikapanodavo ir daugiau i toki aukso narveli nebelisdavo. Vaiko auginimas iki metu gal ir isimtis, taciau ir tuo metu moteris yra labai pazeidziama ir tuo daug vyru naudojasi.

Nereikia uzsimerkti ir i blogaja zmogaus puse, bei kalbeti tik apie rozinius dalykus. Nemanau, kad verta moterim infantilizuotis ir tapti priklausoma nuo vyro, net jei jis pats siulo viskuo rupintis.
Atsakyti
Pauliau.sav o tada kaip pasiulytum gyventi kuomet vyro pajamos yra zymiai didesnes. Pagal moteres algos standartus??? Jeigu mano sugyventinis uzdirba 5-7 kartus daugiau uz mane, tai ka pasiulytum man daryti? Jo darbo grafikas sudaro problemu man susirasti geresny darba, nes del mazo vaiko kazkuris turi mazinti savo darbo kruvy. Tad man tenka kuriam tai laiku dirbti maziau. Tarnaite tikrai nesijauciu, nes mes tam reikalui turim nusamde moterele. Gyvenu ne Lietuvoje, kur socialines garantijos labai stiprios. Vienisa mama gatveje su vaiku niekada neatsidurs, tad saugumo jausmas tikrai ne nuo roziniu akiniu bigsmile.gif
Beje musu bendro gyvenimo pradzioje situacija buvo visikai kitokia - as turejau apvalias saskaitas, o sugyventinis kruvas skolu... Gyvenimas nenuspejamas 4u.gif
Atsakyti
As tai galvoju, jog jeigu seimoje yra abu dirbantys, tai reiktu atsidaryti bendra saskaita banke dar neturiu,bet ruosiames atsidaryti) ir kas menesi pervesti (pagal susitarima ir uzdarbi) dali pinigu. Kas lieka, tai yra tavo reikmems. O is saskaitos imti, kai yra sutaupoma kazkokiam norimam daiktui, ar esant butinybei. Tada nereiktu nei slinkti prie kasu koja uz kojos, tik kad kitas sumoketu uz pirkinius, ir galbut maziau barniu. Nes pvz dabar, tai tikrai man pikta, kai as ir maista perku, ir uz mediena moku, ir uz vyro dviracio sutaisyma, ir net ne aciu g.gif O jo alga, kai paklausi, tai nzn kur isgaruoja.
Atsakyti
Sakyciau, taip - net nesvarbu kiek kuris uzdirba, taciau jei abi puses turi kazkokias pajamas - jau gerai.

Kaip minejau, vaiko auginimas iki kokiu metu ar dvieju - atskiras klausimas.

Beje, kaip butu, teisingiau, kaip jus ar visuomene reaguotu i atveja, kai vyras uzdirba 5x maziau uz moteri? Ogi ji luzeriu laikytu, nebet moteris verslininke ir is principo labai daug uzdirba. O juk tai blogai. Kazkaip is postu matyti, kad moterys nesistengia daryti karjeros ir daug uzdirbti, dauguma sako, kad vyrai daugiau uzdirba, bet juk tai negerai, diskiriminacija.

Tosk,

o tu situacijos su uzsienietiska sistema neiskreipinek, ten taip yra, as sutinku, bet su lietuviska realybe labai mazai kas bendro yra. O beje, ten moterys visai kitaip ziuri i savo padeti ir nemaziau uz vyrus stengiasi gyvenime isitvirtinti.
Atsakyti
QUOTE(atsuktuvas @ 2007 08 25, 22:33)
Ka cia isivaizduoti ? jei tu nedirbi ir augini vaika o vyras dirba tai kas cia tokio ?  Ar pas tave vaikai pinigais kakoja ?

Aš nekalbu apie vaikus iki metų doh.gif jei reikėtų ir imčiau, bet tikrai neišsišiepus iki ausų. O šiaip žinau daugybę būdų, kaip neblogai užsidirbti ir sėdint su vaiku namuose. Turiu pvz: mano draugė su naujagimiu, namuose į mėn.uždirba tikrai nemažai, namai švarūs, vakarienė padaryta. Tik reikia netingėti ir nedejuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 08 25, 23:24)
As tai galvoju, jog jeigu seimoje yra abu dirbantys, tai reiktu atsidaryti bendra saskaita banke dar neturiu,bet ruosiames atsidaryti) ir kas menesi pervesti (pagal susitarima ir uzdarbi) dali pinigu. Kas lieka, tai yra tavo reikmems. O is saskaitos imti, kai yra sutaupoma kazkokiam norimam daiktui, ar esant butinybei. Tada nereiktu nei slinkti prie kasu koja uz kojos, tik kad kitas sumoketu uz pirkinius, ir galbut maziau barniu. Nes pvz dabar, tai tikrai man pikta, kai as ir maista perku, ir uz mediena moku, ir uz vyro dviracio sutaisyma, ir net ne aciu  g.gif O jo alga, kai paklausi, tai nzn kur isgaruoja.

Nuo sąskaitų skaičiaus pinigėlių gi nepadaugės, be to teks kurti visokius susitarimus kur bendros reikmės kur asmeninės išlaidos. Visokios trečios sąskaitos skirtos tam , kad kuris nors iš sutuoktinių per daug nesutaupytų lotuliukas.gif Na bent jau pas mumis pakolkas tokios "problemos" nėra.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2007 08 20, 09:28)
O prie ko čia skolintis? Jei šeima nebadaus, nupirkus tą šautuvėlį, tai pirmyn g.gif Iš savo ar iš žmonos ar iš bendro biudžeto tai jau nebesvarbu. Bent jau pas mus taip yra g.gif Mėnesio pradžioj pervedam į vieną sąskaitą po lygiai sąskaitoms ir paskoloms apmokėti, o likusius naudojam pagal poreikį. Maistą perka tas, kuris parduotuvėj. Jei abu, tai kaip kada. Jei kuris užsimano stambesnio pirkinio (nu kad ir "šautuvėli" biggrin.gif, žinoma, jei jis ne 20lt ar pan kainuoja), tada pasitariam ar užteksim pinigų kitiems planuotiems pirkiniams ir pirmyn - perka. Jei jo sąskaitoje tuo metu pinigų nepakanka, paima iš manęs - ir atvirkščiai./ Bet apie skolinimąsi kalba neina schmoll.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
dar del idomumo paklausiau savo vyro, ar gali vyras skolinti zmonai pinigus. Atsakymas: nea, cia tas pats, kaip zmona is vyro imtu pinigus uz seksa.
Temos autorei siulyciau perziuret savo seimos islaidas
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2007 08 27, 12:24)
Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
dar del idomumo paklausiau savo vyro, ar gali vyras skolinti zmonai pinigus. Atsakymas: nea, cia tas pats, kaip zmona is vyro imtu pinigus uz seksa.

Siūlyčiau įdėmiau pažvelgti į jūsų vyro žodžius ir pagalvoti kas jūsų vyrui svarbiausia šeimoje.
Atsakyti