man isvis nesuprantama, kiap seimoje tokie dalykai dedasi. kokia cia seima?
pas mus viskas bendra.
QUOTE(belosneska @ 2007 09 11, 14:28)
na o kaip jums toks variantas:
man motina duoda pinigu nusipirkti ratams(na automobiliui),o MB labai nori nusipirkti BMW ,dabar vazineja su PEGEO(atrodo taip rasosi
),ir jam truksta tai BMWuzkei pinigu,jis ir sako pirk is manes PEGEO taip jis gales dasimesti pinigu ir nusipirkti BMW.
sakau,kad nenoriu,parduok sakau kam nors kitam,bet jis matote terliotis nenori,sakau,kad nenormalu savo zmonai parduoti masina,o jis sako,kad tai bendras inasas i seimos biudzeta(nors kaip ir tokio niekada nebuvo) 
man motina duoda pinigu nusipirkti ratams(na automobiliui),o MB labai nori nusipirkti BMW ,dabar vazineja su PEGEO(atrodo taip rasosi
Arba kitas variantas... Isiemi Individualios veilos pazymejima kurjeriui ir masinos pirkimo islaidas nurasai kaip i "islaidas", tada pelno nenesantis verslas, deklaravus pajamas nusiminusuos... O cia tai pelnas seimos biudzetui... Tik va, teks kelis laiskus vistiek isveziot, kad nebutu visiska afera
ir BYMBALAS iseis
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:32)
žmona iš atlyginimo perka maistą šeimai, pampwersus ir viską ko reikia vaikui be to ji duoda vyrui 400-500 litų komunaliniams sumoketi ir paskolai bankui iš dalies padengti.
Mano vyras yra man ir darbdavys. Jis man moka algą. Kai pritrūkstu- pasiskolinu. Dažniausiai skolą grąžinu kitokia išraiška
. Ne pinigine 
Papildyta:
na....pas mus bendra- vyro piniginė
. Iš ten imam, mokam, skolinamės ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(simutesto @ 2007 09 15, 13:19)
pas mus viskas bendra.
na....pas mus bendra- vyro piniginė
QUOTE(belosneska @ 2007 09 11, 14:28)
na o kaip jums toks variantas:
),ir jam truksta tai BMWuzkei pinigu,jis ir sako pirk is manes PEGEO taip jis gales dasimesti pinigu ir nusipirkti BMW.
sakau,kad nenoriu,parduok sakau kam nors kitam,bet jis matote terliotis nenori,sakau,kad nenormalu savo zmonai parduoti masina,o jis sako,kad tai bendras inasas i seimos biudzeta(nors kaip ir tokio niekada nebuvo) 
rašosi PEUGEOT man taip atrodo.
Tada tu jam pasakyk, gerai vyreli varau į Angliją užsidirbsiu pinigėlių ir va tada jau nusipirksiu iš tavęs mašiniuką.
Na,
man tai nesuprantama. Kokie skolinimai gali buti seimoje. O jei vyras toks mandras ir gali tik skolinti, tai kam jis man toks. Pati uzsidirbi pinigeliu ir niekam aciu nereikia sakyti
Na, pas mus 3 biudžetai: vienas bendras ir 2 atskiri
iš tiesų, tai esam pasiskirstę, kas už ką moka, maistą perkam bendrai, o kas lieka - darom ką norim su tais pinigais. Šiaip atlyginimai pas mus nemaži, todėl problemų nekyla. Užtenka viskam.
Beje, maniškis neretai iš manęs skolinasi investuoti į akcijas, jei geras deal'as nusimato
vartosi pas jį ir mano pinigėliai, paskum susumuojam pelną ir žiūrim, kokią kelionę galim nusipirkt ar šiaip kokį stambų daiktą
Beje, maniškis neretai iš manęs skolinasi investuoti į akcijas, jei geras deal'as nusimato
QUOTE(Plunksnė @ 2007 09 19, 23:30)
Na, pas mus 3 biudžetai: vienas bendras ir 2 atskiri
iš tiesų, tai esam pasiskirstę, kas už ką moka, maistą perkam bendrai, o kas lieka - darom ką norim su tais pinigais. Šiaip atlyginimai pas mus nemaži, todėl problemų nekyla. Užtenka viskam.
vartosi pas jį ir mano pinigėliai, paskum susumuojam pelną ir žiūrim, kokią kelionę galim nusipirkt ar šiaip kokį stambų daiktą 
tai čia idealu
Bet man keistas siutas ima, kai vyrų toks durnas požiūris, kad žmona jam skolinga už viską ir visada.
QUOTE(Jurgulė @ 2007 09 20, 09:21)
tai čia idealu
.
Bet man keistas siutas ima, kai vyrų toks durnas požiūris, kad žmona jam skolinga už viską ir visada.
Tai čia tik dabar idealu
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 10:32)
Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija?
Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro?
Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro?
O kodėl nebendras biudžetas? O kur jis deda pinigus savo, jei skolinaties dar, nelabai suprantu