Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 25, 23:57)
Beje, kaip butu, teisingiau, kaip jus ar visuomene reaguotu i atveja, kai vyras uzdirba 5x maziau uz moteri? Ogi ji luzeriu laikytu

O beje, ten moterys visai kitaip ziuri i savo padeti ir nemaziau uz vyrus stengiasi gyvenime isitvirtinti.

Ogo... sugebėt reikia šitaip unsure.gif 5 kart mažiau... ne tik vyro, bet ir žmonos tokiu atveju nesuprasčiau... vadinasi vienas stengiasi, o kitam yra gerai taip, kaip yra... kiekvienam savi prioritetai wink.gif

QUOTE(-freya- @ 2007 08 26, 15:14)
Turiu pvz: mano draugė su naujagimiu, namuose į mėn.uždirba tikrai nemažai, namai švarūs, vakarienė padaryta. Tik reikia netingėti ir nedejuoti mirksiukas.gif

O man tokia situacija pasigėrėjimo nekelia mastau.gif

QUOTE(EAT @ 2007 08 26, 17:51)
Visokios trečios sąskaitos skirtos tam , kad kuris nors iš sutuoktinių per daug nesutaupytų  lotuliukas.gif

Pas mus trečioji sąskaita (nors specialiai ir nekurta, tiesiog esanti smile.gif) skirta paskoloms ir mokesčiams sumokėti. Nesuprantu prie ko čia kažko tai "nesutaupymas". Bankas pats ten nusiskaičiuoja, o mums galvos skausmo mažiau ir aiškintis, kas daugiau, kas mažiau "indėjo" nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 08 27, 12:28)
Siūlyčiau įdėmiau pažvelgti į jūsų vyro žodžius ir pagalvoti kas jūsų vyrui svarbiausia šeimoje.

Norejau pasakyti, kad imti pinigus uz seksa taip pat nesuvokiama, kaip ir skolinti pinigus zmonai.
Taip, seksas svarbu, kaip ir meile, pagarba, supratimas, seimos gerove. Mano vyrui savigarba neleidzia zmonai SKOLINTI pinigu. Pakankamai pati uzdirbu, bet jei gyvenimas priverstu prasyti vyro pinigu, tikrai nesulaukciau nei menkiausios uzuominos, kad esu islaidi ar pan. Seima turi buti vienas vienetas, o ne atskiri individai. Nekalbu apie atvejus, kai kuris nors piktybiskai isnaudoja kita, bet jei abu stengiasi pagal galimybes prisideti prie seimos biudzeto, tai kam skirstyti pinigus i tavo-mano?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sisi: 27 rugpjūčio 2007 - 12:01
oi pasiskaičiau ir net juokas suemė lotuliukas.gif
bet kaip jums tokia situacija (net tiksliai pasiskaičiavau): vyro alga 2.48 karto didesnė nei žmonos, o jis menėsio gale iš žmonos pinigų ,,skolinasi" - tipo, duok pinigų, ant pietų neturiu g.gif .Fainai, ane?
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 26, 02:27)
o tu situacijos su uzsienietiska sistema neiskreipinek, ten taip yra, as sutinku, bet su lietuviska realybe labai mazai kas bendro yra. O beje, ten moterys visai kitaip ziuri i savo padeti ir nemaziau uz vyrus stengiasi gyvenime isitvirtinti.

Kur seima begyventu, atsiradus vaikui, viskas pasikeicia ir seima turi isspresti elementaria dilema: arba vienas is tevu pasiaukoja ir sumazina darbo kruvy, arba vaikas pavedamas auklems ar seneliams mirksiukas.gif As buvau tokia pat darboholike kaip ir mano sugyventinis, dar net nescia budama turejau ambiciju gryzus is motinystes atostogu isstumti savo sefa. Bet vat motinyste trinktelejo galvon visai kitaip nei tikejaus. As nenoriu savo vaiko nuvezti y darzely 6.30, pasiimti 17val, o paguldyti miegui 19val. Man jokie pinigai neatpirktu to brangaus laiko! Ir sugyventinis nesiruosia arti taip likusy gyvenimely. Pasibaigus jo franchise sutarciai, mes rimtai svarstom galimybe jos nebepratesti. Pinigai geras dalykas, bet anaiptol neviskas!
Pauliau nu nors ka... Nesuprantu kaip seimoj gali buti tavo-mano g.gif
Atsakyti
Kokie čia skolinimaisi šeimoje? Nebent yra vedybinė sutartis. Šeima turi vesti bendrą biudžetą ir taškas.
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2007 09 01, 23:20)
Kokie čia skolinimaisi šeimoje? Nebent yra vedybinė sutartis. Šeima turi vesti bendrą biudžetą ir taškas.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:32)
gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis?

situacija tokia, žmona iš atlyginimo perka maistą šeimai, pampwersus ir viską ko reikia vaikui be to ji duoda vyrui 400-500 litų komunaliniams sumoketi ir paskolai bankui iš dalies padengti. Gyvenam kaip ir visi - ne prabangoje, valgyti esam priversti kavinėse nes į namus iš darbų per toli grįžti. Mėnesio pabaigoje vis tiek pinigu pritrūksta, mano alga 1600, vyro 2500 ir dar po 1000 kartais daugiau uždirba per mėnesį iš savo versliuko, taigi tenka skolintis iki kitos algos, tai daro vyras, nes moteris mieste neturi giminių tėvų - ar artimuju, vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro. Išeina taip, kad pinigėlių kiekvienai dienai ji skolinasi iš vyro - jam reikia atiduoti gavus algą. Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija?

Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro?

na tada jums reikia pagal šią skolinimo sistemą neužmiršti, kai vaikai užaugs, iš jų atsiimti visus pinigus, kiek jiems išleidote, kol užauginot. smile.gif
Atsakyti
Viskas gerai su tais skolinimais...aš dažnai skolinuosi iš savosios,ir jai dažnai paskolinu...blogai yra tik su grąžinimu...spėkit ar atidavė skolą kada...o aš irgi ne toks durnius,kad atidavinėčiau...
Atsakyti
[quote=kretaa,2007 07 03, 11:32]
gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis?

Idomu kaip viskas vyksta kai pinigai reikalingi vaiko islaikymui ir ju truksta, vistiek vyras skolina? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 09 05, 09:34)
na tada jums reikia pagal šią skolinimo sistemą neužmiršti, kai vaikai užaugs, iš jų atsiimti visus pinigus, kiek jiems išleidote, kol užauginot. smile.gif

Puikiai pasakyta... blyn...uz ta suma ir anukam nama patatytume biggrin.gif

Neveltui sako : Seneliai! Mylekit savo anukus, jie atkersys jusu vaikams laugh.gif
Atsakyti
na o kaip jums toks variantas:

man motina duoda pinigu nusipirkti ratams(na automobiliui),o MB labai nori nusipirkti BMW ,dabar vazineja su PEGEO(atrodo taip rasosi lotuliukas.gif ),ir jam truksta tai BMWuzkei pinigu,jis ir sako pirk is manes PEGEO taip jis gales dasimesti pinigu ir nusipirkti BMW. blink.gif sakau,kad nenoriu,parduok sakau kam nors kitam,bet jis matote terliotis nenori,sakau,kad nenormalu savo zmonai parduoti masina,o jis sako,kad tai bendras inasas i seimos biudzeta(nors kaip ir tokio niekada nebuvo) g.gif
Atsakyti
QUOTE(belosneska @ 2007 09 11, 13:28)
na o kaip jums toks variantas:

man motina duoda pinigu nusipirkti ratams(na automobiliui),o MB labai nori nusipirkti BMW ,dabar vazineja su PEGEO(atrodo taip rasosi lotuliukas.gif ),ir jam truksta tai BMWuzkei pinigu,jis ir sako pirk is manes PEGEO taip jis gales dasimesti pinigu ir nusipirkti BMW. blink.gif sakau,kad nenoriu,parduok sakau kam nors kitam,bet jis matote terliotis nenori,sakau,kad nenormalu savo zmonai parduoti masina,o jis sako,kad tai bendras inasas i seimos biudzeta(nors kaip ir tokio niekada nebuvo) g.gif

Va čia tai variantas. Aš tada sutikčiau nusipirkti mašiną, bet išsimokėtinai. Vėliau pateikčiau sąskaitą už namų tvarkymą, skalbimą, vaiko priežiūrą, žodžiu viską, kas galėtų būti įvardijama kaip "įnašas į šeimos biudžetą" cool.gif Manau meteliai, kiti ir skola būtų grąžinta - visi patenkinti lotuliukas.gif
Atsakyti